31 יולי 2016, 12:50
31 יולי 2016, 18:11
31 יולי 2016, 20:02
31 יולי 2016, 20:04
31 יולי 2016, 20:05
31 יולי 2016, 20:09
31 יולי 2016, 20:10
MTA2311 כתב:איזה קטע, תראה מה יצא לי כשעיצבתי בית בחריש
31 יולי 2016, 20:14
my man כתב:MTA2311 כתב:איזה קטע, תראה מה יצא לי כשעיצבתי בית בחריש
אתה איש רע!
31 יולי 2016, 21:19
MTA2311 כתב:איזה קטע, תראה מה יצא לי כשעיצבתי בית בחריש
31 יולי 2016, 21:20
31 יולי 2016, 21:20
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:איזה קטע, תראה מה יצא לי כשעיצבתי בית בחריש
אתה עובר לחריש?
31 יולי 2016, 21:22
31 יולי 2016, 21:27
yanay21 כתב:האמת שאותך(אורי), כנראה בטעות ציטטתי גם את ההודעה לאור, עקב חיבתי הרבה לעוולות הכיבוש *לב*
שתי שאלות חשובות-מתי, והכי חשוב-פור גאד סייק, למה?
ממש הערכתי אותך עד עכשיו, ובכלל, תמיד תהיתי מי האנשים שעובר לגור במקום שבו הביג סיטי היא חדרה.
31 יולי 2016, 21:32
my man כתב:yanay21 כתב:האמת שאותך(אורי), כנראה בטעות ציטטתי גם את ההודעה לאור, עקב חיבתי הרבה לעוולות הכיבוש *לב*
ממש הערכתי אותך עד עכשיו, ובכלל, תמיד תהיתי מי האנשים שעובר לגור במקום שבו הביג סיטי היא חדרה.
אנחנו עוברים צפונה בשביל להתקדם לכיוון הגליל...כתבו את זה לפני כמה ימים שהמתנחלים צריכים לצאת מיו"ש ולהתחיל ליישב את הנגב והגליל כי הם מתמלאים בישמעלים...אז אנחנו גם חושבים ככה וקנינו בחריש בשביל להתחיל להתחבר לחלק הצפוני יותר של המפה..
הבעיה היא שעשינו את טעות חיינו וקנינו בקבוצת רכישה(בחיים אבל בחיים אל תעשו את זה לעצמכם) וכל אחד מהקבוצה יכול בכל רגע נתון כמעט לתקוע את התקדמות הפרויקט...אני מאמין שעד 2029 אנחנו כבר ניכנס לדירה...סתם הצפי הוא עוד שנתיים...
31 יולי 2016, 21:33
my man כתב:yanay21 כתב:האמת שאותך(אורי), כנראה בטעות ציטטתי גם את ההודעה לאור, עקב חיבתי הרבה לעוולות הכיבוש *לב*
אנחנו עוברים צפונה בשביל להתקדם לכיוון הגליל...כתבו את זה לפני כמה ימים שהמתנחלים צריכים לצאת מיו"ש ולהתחיל ליישב את הנגב והגליל כי הם מתמלאים בישמעלים...אז אנחנו גם חושבים ככה וקנינו בחריש בשביל להתחיל להתחבר לחלק הצפוני יותר של המפה..
הבעיה היא שעשינו את טעות חיינו וקנינו בקבוצת רכישה(בחיים אבל בחיים אל תעשו את זה לעצמכם) וכל אחד מהקבוצה יכול בכל רגע נתון כמעט לתקוע את התקדמות הפרויקט...אני מאמין שעד 2029 אנחנו כבר ניכנס לדירה...סתם הצפי הוא עוד שנתיים...
31 יולי 2016, 21:45
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:yanay21 כתב:האמת שאותך(אורי), כנראה בטעות ציטטתי גם את ההודעה לאור, עקב חיבתי הרבה לעוולות הכיבוש *לב*
לא מתיש לחיות לפי אידיאולוגיה? שאלה אמיתית
הכי קרוב שהצלחתי להגיע לזה זאת אידיאולוגיית שלושת ה-א' (אוכל, אורגזמה, אכזריות) אבל זהו פחות או יותר
שלכם נראה לי נורא מתיש
האם את מסוגלת להאמין שחיית כבר כמעט רבע מכל תקופת חייך?
לחרק, החי רק ימים מועטים, ודאי נדמה שהוא חי תקופת זמן עצומה.
אולי מסיבה זו נדמה שיש לנו עוד נצח שלם של החיים.
האדם אינו חי לעולם ועליו לנצל כמידת יכולתו את תקופת חייו, עליו להשתדל למצות אותם עד תומם.
כיצד לנצל אותם, איני יכול לומר לך, אילו הייתי יודע, הלא מחצית מהחיים היתה נפתרת.
אני רק יודע שאיני רוצה להגיע לגיל מסוים, להסתכל סביבי ולגלות פתאום שלא יצרתי דבר, אני ככל שאר בני האדם שאצים ורצים כמו חרקים ואינם עושים דבר, חוזרים על שגרת חייהם ויורדים אל הקבר בהשאירם צאצאים שרק יחזרו על ה"לא כלומיות" שלהם עצמם.
מדוע אני כותב לך את כל זה?
אולי כמחאה על כך שאינך מרגישה בעולם השלם שאת רוכשת עם כל יום ויום שחולף בחיים.
כבר ברגע הזה רכשת משהו.
מכל טעות שאת עושה, את רוכשת משהו,
כל רגע ורגע מחייך הוא תקופת חיים.
אני חייב להרגיש שכל רגע מחיי אוכל להגיש דו"ח על התקופה שחייתי, ובכל דקה מחיי אהיה מוכן להתייצב בפני עצמי ולומר - כך וכך עשיתי.
31 יולי 2016, 21:47
31 יולי 2016, 21:53
Holiday_Armadillo כתב:לא מאמינה בזה שלכל חיים צריכה להיות איזשהי מטרה יותר גדולה
אפשר וצריך לחיות בדרך שגורמת לך להתעורר עם חיוך על הפנים בבוקר, אבל זה שלא ניסית ליישב את ארץ ישראל או הקמת חברה לא אומר שהתבוססת ב''לא כלומיות''
31 יולי 2016, 21:54
Holiday_Armadillo כתב:אפשר וצריך לחיות בדרך שגורמת לך להתעורר עם חיוך על הפנים בבוקר, אבל זה שלא ניסית ליישב את ארץ ישראל או הקמת חברה לא אומר שהתבוססת ב''לא כלומיות''
31 יולי 2016, 21:55
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מאמינה בזה שלכל חיים צריכה להיות איזשהי מטרה יותר גדולה
אפשר וצריך לחיות בדרך שגורמת לך להתעורר עם חיוך על הפנים בבוקר, אבל זה שלא ניסית ליישב את ארץ ישראל או הקמת חברה לא אומר שהתבוססת ב''לא כלומיות''
לא לכל בן אדם צריכה להיות מטרה גדולה, אבל תמיד צריך להיות כאלו שכן. אי אפשר שזה יהיה כולם, במיוחד לא בימינו, אבל כן צריך אנשים כאלו. אחרת לא היינו פה, כי לא באים להיות מוקפים בערימות של ערבים בשביל הכיף.
ואני מאמין שאורי די נהנה לגור בכל השממה הזו, to be honest. וכמובן שזה לא רק עניין של מדינת ישראל, גם אם את עוזרת לעניים, לאומללים, ולאוהדי מכבי(מהקל אל הקשה), זו גם תכלית. אני גם מאמין שחלק מהאושר של האנשים האלו זו גם ההגשמה הזו. כלומר, שהם לא עושים את זה בסבל.