31 יולי 2016, 23:06
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אם כבר הוזכר מלך האריות והמוות של מופסה(שזה הדבר הכי עצוב בהיסטוריה), רק בדיעבד אני מבין כמה זה הזוי שהיינו צריכים לראות דבר כזה בגילאים כל כך צעירים. אני הייתי בן 4 בערך כשראיתי את זה.
לא שאני מעוניין בילדים, אבל אם יהיו לי, בחיים לא הייתי נותן להם לראות את זהO.O הייתי מתחיל ישר מהשני(זירה333>)
כן, בדיוק חשבתי על זה לא מזמן ש..רוב הסיפורים של דיסני ממש ממש לא מתאימים לילדים
המון מוות
ואז אנשים תוהים למה נערים חוזרים לתיכון שנה אחרי סיום הלימודים, ומרססים את כולם בכדורים. הכול בגלל מופסה, תאמיני לי. ואולי אני לא יכול להעריך את זה כמו שצריך, כי ראיתי את זה בגיל מבוגר, אבל פרוזן זה אוברייטד ברמות של דונטה סמית', אין לי מושג איך אנשים עפו על זה
31 יולי 2016, 23:06
yanay21 כתב:אם כבר הוזכר מלך האריות והמוות של מופסה(שזה הדבר הכי עצוב בהיסטוריה), רק בדיעבד אני מבין כמה זה הזוי שהיינו צריכים לראות דבר כזה בגילאים כל כך צעירים. אני הייתי בן 4 בערך כשראיתי את זה.
לא שאני מעוניין בילדים, אבל אם יהיו לי, בחיים לא הייתי נותן להם לראות את זהO.O הייתי מתחיל ישר מהשני(זירה333>)
31 יולי 2016, 23:08
31 יולי 2016, 23:08
rc4991 כתב:רק לי המוות של מופסה בכלל לא היה טארגי?
31 יולי 2016, 23:09
rc4991 כתב:רק לי המוות של מופסה בכלל לא היה טארגי?
31 יולי 2016, 23:09
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:אם כבר הוזכר מלך האריות והמוות של מופסה(שזה הדבר הכי עצוב בהיסטוריה), רק בדיעבד אני מבין כמה זה הזוי שהיינו צריכים לראות דבר כזה בגילאים כל כך צעירים. אני הייתי בן 4 בערך כשראיתי את זה.
אני ממש לא זוכר את המוות של מופסה כמשהו יותר מדי טראומתי.. אולי כי הייתי בן 10 כבר כשהסרט הזה יצא..
אבל גם אני חושב שהילדים של היום, שההורים שלהם מגוננים עליהם לפעמים יתר על המידה, לא בנויים לסצנות כאלה בגיל כל כך קטן..
31 יולי 2016, 23:10
my man כתב:rc4991 כתב:רק לי המוות של מופסה בכלל לא היה טארגי?
![]()
אמא של במבי
31 יולי 2016, 23:10
yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:אם כבר הוזכר מלך האריות והמוות של מופסה(שזה הדבר הכי עצוב בהיסטוריה), רק בדיעבד אני מבין כמה זה הזוי שהיינו צריכים לראות דבר כזה בגילאים כל כך צעירים. אני הייתי בן 4 בערך כשראיתי את זה.
אני ממש לא זוכר את המוות של מופסה כמשהו יותר מדי טראומתי.. אולי כי הייתי בן 10 כבר כשהסרט הזה יצא..
אבל גם אני חושב שהילדים של היום, שההורים שלהם מגוננים עליהם לפעמים יתר על המידה, לא בנויים לסצנות כאלה בגיל כל כך קטן..
לא יודע, אולי זה באמת עניין של גיל.אני הייתי ממש צעיר כשראיתי את זה לראשונה, זה היה ממש קשה. למרות שבכל מקרה הייתי רואה את הסרט בערך פעם ביומייםXD
חייב להודות שהשני יותר טוב
31 יולי 2016, 23:11
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:אם כבר הוזכר מלך האריות והמוות של מופסה(שזה הדבר הכי עצוב בהיסטוריה), רק בדיעבד אני מבין כמה זה הזוי שהיינו צריכים לראות דבר כזה בגילאים כל כך צעירים. אני הייתי בן 4 בערך כשראיתי את זה.
לא יודע, אולי זה באמת עניין של גיל.אני הייתי ממש צעיר כשראיתי את זה לראשונה, זה היה ממש קשה. למרות שבכל מקרה הייתי רואה את הסרט בערך פעם ביומייםXD
מלך האריות מלכות סימבה?
באמת?
31 יולי 2016, 23:11
31 יולי 2016, 23:12
yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:אם כבר הוזכר מלך האריות והמוות של מופסה(שזה הדבר הכי עצוב בהיסטוריה), רק בדיעבד אני מבין כמה זה הזוי שהיינו צריכים לראות דבר כזה בגילאים כל כך צעירים. אני הייתי בן 4 בערך כשראיתי את זה.
31 יולי 2016, 23:12
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:אם כבר הוזכר מלך האריות והמוות של מופסה(שזה הדבר הכי עצוב בהיסטוריה), רק בדיעבד אני מבין כמה זה הזוי שהיינו צריכים לראות דבר כזה בגילאים כל כך צעירים. אני הייתי בן 4 בערך כשראיתי את זה.
מלך האריות מלכות סימבה?
באמת?
31 יולי 2016, 23:13
rc4991 כתב:אגב, מישהו זוכר סרט מצוייר שהיה בו מין גמד שמנמן כזה עם כוח להצמיח פרחים במגע עם האגודל?
פתאום נזכרתי בסרט הזה אבל אני לא זוכר את השם שלו, מעניין כמה מכירים אותו/יודעים על מה אני מדבר
rc4991 כתב:אגב, מישהו זוכר סרט מצוייר שהיה בו מין גמד שמנמן כזה עם כוח להצמיח פרחים במגע עם האגודל?
פתאום נזכרתי בסרט הזה אבל אני לא זוכר את השם שלו, מעניין כמה מכירים אותו/יודעים על מה אני מדבר
31 יולי 2016, 23:15
31 יולי 2016, 23:16
yanay21 כתב:rc4991 כתב:אגב, מישהו זוכר סרט מצוייר שהיה בו מין גמד שמנמן כזה עם כוח להצמיח פרחים במגע עם האגודל?
הגמד היחיד שעולה לי בראש זה טוב טוב הגמד. מה העלילה בסרט הזה? זוכר משהו?
31 יולי 2016, 23:17
yanay21 כתב:וואי, חתולים בצמרת, מישהו?
אני עד היום לא סגור על זה אם הסרט טוב, או שאני מאדיר אותו בקטע נוסטלגי כי זה הסרט שהייתי רואה אצל סבתא. פתאום קפץ לי בראש
31 יולי 2016, 23:19
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:וואי, חתולים בצמרת, מישהו?
אני עד היום לא סגור על זה אם הסרט טוב, או שאני מאדיר אותו בקטע נוסטלגי כי זה הסרט שהייתי רואה אצל סבתא. פתאום קפץ לי בראש
יש לי את הקלטת עד היום![]()
ומה קשורה זירה? דווקא היא?
31 יולי 2016, 23:21
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אגב, מישהו זוכר סרט מצוייר שהיה בו מין גמד שמנמן כזה עם כוח להצמיח פרחים במגע עם האגודל?
ברור
הטרול בפארק הקסום