המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:וואי, חתולים בצמרת, מישהו?
אני עד היום לא סגור על זה אם הסרט טוב, או שאני מאדיר אותו בקטע נוסטלגי כי זה הסרט שהייתי רואה אצל סבתא. פתאום קפץ לי בראש
יש לי את הקלטת עד היום![]()
ומה קשורה זירה? דווקא היא?
השיר שלה הוא השיר הכי אוסום בשני הסרטים, אבל השיר של סקאר צמוד במקום השני. היא אדירה. ובכלל, אני מתגעגע לדיבוב האדיר שהיה פעם בסרטים האלו, במיוחד לשפה היפה שאיתה תרגמו את השירים.
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:וואי, חתולים בצמרת, מישהו?
אני עד היום לא סגור על זה אם הסרט טוב, או שאני מאדיר אותו בקטע נוסטלגי כי זה הסרט שהייתי רואה אצל סבתא. פתאום קפץ לי בראש
השיר שלה הוא השיר הכי אוסום בשני הסרטים, אבל השיר של סקאר צמוד במקום השני. היא אדירה. ובכלל, אני מתגעגע לדיבוב האדיר שהיה פעם בסרטים האלו, במיוחד לשפה היפה שאיתה תרגמו את השירים.
מסכים איתך לגמרי (חוץ מזה ששמת את השיר של זירה מעל לשיר של סקאר. בלתי נסלח בעיניי)
Holiday_Armadillo כתב:אנסטסיה, anyone? אחד הקריפים
yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:וואי, חתולים בצמרת, מישהו?
מסכים איתך לגמרי (חוץ מזה ששמת את השיר של זירה מעל לשיר של סקאר. בלתי נסלח בעיניי)
נטו מבחינת השיר עצמו, של זירה יותר טוב, מצטער.
למרות שאני תמיד אהיה אסיר תודה על זה שלמדתי מסקאר את ה"דוד של קוף", שזה מושלם.
פעם ראיתי את מי שדובב אותו, כמעט ביקשתי להצטלם איתוXD
מכביסט31 כתב:מזמזם עכשיו כמו מפגר את השיר של זירה. תודה ינאי.
yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:מזמזם עכשיו כמו מפגר את השיר של זירה. תודה ינאי.
עשיתי עימך חסד, זה שיר אדיר.
אני לא רק מזמזם אותו, אלא גם שומע אותו ביוטיוב. הפסקתי לשמוע דיסק של דניאל בארנבוים בשביל זה, עוד שנייה אני אדרדר את עצמי לאייל גולן(למרות שגם לו יש כמה טובים)
rc4991 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:מזמזם עכשיו כמו מפגר את השיר של זירה. תודה ינאי.
אני לא רק מזמזם אותו, אלא גם שומע אותו ביוטיוב. הפסקתי לשמוע דיסק של דניאל בארנבוים בשביל זה, עוד שנייה אני אדרדר את עצמי לאייל גולן(למרות שגם לו יש כמה טובים)
אייל גולן שר במלך האריות?
yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:מזמזם עכשיו כמו מפגר את השיר של זירה. תודה ינאי.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנסטסיה, anyone? אחד הקריפים
לא, מה זה?
yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:מזמזם עכשיו כמו מפגר את השיר של זירה. תודה ינאי.
צחקתי בטירוף רק מלדמיין את זה.
הוא, בניגוד לסימבה, לא היה מחכה שנלה תגדל. רק אומר
my man כתב:בלי קשר..
המחירים בAIRBNB הם לפני או אחרי מע"מ??
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:מזמזם עכשיו כמו מפגר את השיר של זירה. תודה ינאי.
צחקתי בטירוף רק מלדמיין את זה.
הוא, בניגוד לסימבה, לא היה מחכה שנלה תגדל. רק אומר
קראש על דמות של לביאה זה נורמלי לדעתך?
MTA2311 כתב:my man כתב:בלי קשר..
זה ציטוט של ג'עפר מאלאדין?
my man כתב:בלי קשר..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים