rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חני הכי התחברה למולאן
"אולי את נראית כמו כלה אבל לעולם לא תביאי למשפחתך כבוד"
חוץ מהשיר של כריסטינה אגילרה, לא נפלתי....
היא שרה במולאן? אף פעם לא שמעתי לא מדובב
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חני הכי התחברה למולאן
"אולי את נראית כמו כלה אבל לעולם לא תביאי למשפחתך כבוד"
חוץ מהשיר של כריסטינה אגילרה, לא נפלתי....
היא שרה במולאן? אף פעם לא שמעתי לא מדובב
yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:חנו'ש כתב:האמת שיש בזה משהו....
אגב, יש לי זיכרון לא נעים מבית הספר הדתי שבו למדתי שאיכשהו הם הצליחו לייצר מהסרט הזה מוסר השכל מוזר שאף פעם אי אפשר באמת לעזוב את הדת או משהו כזה
הכי טוב להשתמש במוות של מופסה כמסר דתי. נגיד, מופסה הוא הדתי החכם והידען, וסקאר הוא החילוני המושחת, שיזרוק אותו מצוק אם יבטח בו. או במקרה של אורי, מופסה מסמל את היהודים, והצבועים את הערבים. וגם סקאר את הערבים. וגם רפיקי, כי הוא קוף. וגם פומבה, כי הוא חזיר. קיצור, כולם ערבים חוץ ממופסה
טימון ופומבה הכי כופרים
אוכלים שרצים ועוד מפתים את סימבה
אגב, רק במלך האריות, כל הג'וקים האלו שהם אוכלים יכולים להיראות טעימים
מכביסט31 כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:האמת שיש בזה משהו....
אגב, יש לי זיכרון לא נעים מבית הספר הדתי שבו למדתי שאיכשהו הם הצליחו לייצר מהסרט הזה מוסר השכל מוזר שאף פעם אי אפשר באמת לעזוב את הדת או משהו כזה
יכולה לראות את זה
ובובספוג זה אלוהים
אף פעם לא ראיתי בובספוג.
מה הסיפור של זה בכלל?
יש ספוג ויש כוכב ים. שניהם מפגרים ומסוממים ולכן זה מצחיק.
הסוף.
הכי טוב להשתמש במוות של מופסה כמסר דתי. נגיד, מופסה הוא הדתי החכם והידען, וסקאר הוא החילוני המושחת, שיזרוק אותו מצוק אם יבטח בו. או במקרה של אורי, מופסה מסמל את היהודים, והצבועים את הערבים. וגם סקאר את הערבים. וגם רפיקי, כי הוא קוף. וגם פומבה, כי הוא חזיר. קיצור, כולם ערבים חוץ ממופסה
טימון ופומבה הכי כופרים
yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:האמת שיש בזה משהו....
יכולה לראות את זה
ובובספוג זה אלוהים
אף פעם לא ראיתי בובספוג.
מה הסיפור של זה בכלל?
יש ספוג ויש כוכב ים. שניהם מפגרים ומסוממים ולכן זה מצחיק.
הסוף.
נשמע כמו הביוגרפיה של הנהלת מכבי, רק בלי המצחיק
rc4991 כתב:אגב, מישהו ראה את הסדרה (לא מצויירת) "השבט" כשהיה קטן?
בדיעבד אני מבין שהיה לה פוטנציאל גדול אם היו מכוונים אותה לקהל יעד קצת יותר בוגר
my man כתב:מה זה בובספוג?
מכיר קשב וריכוז?- אז זה...
(וזה מוכח מחקרית)
טימון ופומבה הכי כופרים
rc4991 כתב:אגב, מישהו ראה את הסדרה (לא מצויירת) "השבט" כשהיה קטן?
בדיעבד אני מבין שהיה לה פוטנציאל גדול אם היו מכוונים אותה לקהל יעד קצת יותר בוגר
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אגב, מישהו ראה את הסדרה (לא מצויירת) "השבט" כשהיה קטן?
כשאתה אומר ''סידרה'' אתה מתכוון לאופרת הסבון הניו-זילנדית? כי אם כן, אז כן
my man כתב:עוד אף אחד לא ענה...כרמל, אור?
המחיר בBNB כולל מע"ע או לא?
חנו'ש כתב:אפרופו אופרות סבון, מי עוד היה מכור לקטנטנות?? (העונות הראשונות כמובן..)
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אפרופו אופרות סבון, מי עוד היה מכור לקטנטנות?? (העונות הראשונות כמובן..)
אני הגעתי אחרי זה, בפינת אור, פלורסיינטה, החידוש של קטנטנות
חנו'ש כתב:אפרופו אופרות סבון, מי עוד היה מכור לקטנטנות?? (העונות הראשונות כמובן..)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים