המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:כתבנו שמואל מדווח מהשטח.
כן שמואל.
מעדיפה את סלימאן א-שאפעי בעעעעעעעעעעעעזה מאשר את שמואל בניו יורק, לאן הגענו?
סלימאן א-שפעי חדשותרוצשתיים, עזה.
לא שאתה או מישהו אחר צריכים את הפרט הזה אבל צחקתי מזה כל כך במפתיע שנזל לי רוק מהפה
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:כתבנו שמואל מדווח מהשטח.
כן שמואל.
לא שאתה או מישהו אחר צריכים את הפרט הזה אבל צחקתי מזה כל כך במפתיע שנזל לי רוק מהפה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:כתבנו שמואל מדווח מהשטח.
כן שמואל.
למה את מגעילה?
שמואל1 כתב:יש לציין שההר געש עושה סימן של סמיילי. יצירתי אורי אלון.
https://twitter.com/OriAllon/status/759 ... wsrc%5Etfw
צוייץ בניו יורק. החתים כרגע את אמארה.
yanay21 כתב:תקשיבו, אני ממש שונא את אורי אלון. כל כך דוש. לא כי הוא מהפועל ירושלים, באמת. הוא פשוט דוש.
yanay21 כתב:והורג אותי איך אוהדי ירושלים מעריצים אותו כל כך. אני בסבבה שלי שונא את הנהלת מכבי, ולעד אשנא. לא מסנגר עליהם כי הם מהקבוצה שלי. למרות שזה עדיף על ההערצה שלהם ליותם וליאורO.O
my man כתב:יש לי פרפרים בבטן מהמסיבת עיתונאים מחר...
yanay21 כתב:my man כתב:יש לי פרפרים בבטן מהמסיבת עיתונאים מחר...
מסיבת עיתונאים?
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:יש לי פרפרים בבטן מהמסיבת עיתונאים מחר...
מסיבת עיתונאים?
אמארה
my man כתב:yanay21 כתב:והורג אותי איך אוהדי ירושלים מעריצים אותו כל כך. אני בסבבה שלי שונא את הנהלת מכבי, ולעד אשנא. לא מסנגר עליהם כי הם מהקבוצה שלי. למרות שזה עדיף על ההערצה שלהם ליותם וליאורO.O
זה בדיוק מה שאני חושב...אם הם מהקבוצה שלך אז אתה לא יכול להעביר ביקורת? האיש הוא מגלומן דושבג בחסד ובטוח שהשמש זורחת לו מהחריץ...
זה קשה להכלה הדבר הזה...מילא היה לו על מה להישען אבל בכל הנוגע לכדורסל ורמת הקבוצה שלו אין כל כך במה להיאחז...
toja27 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:והורג אותי איך אוהדי ירושלים מעריצים אותו כל כך. אני בסבבה שלי שונא את הנהלת מכבי, ולעד אשנא. לא מסנגר עליהם כי הם מהקבוצה שלי. למרות שזה עדיף על ההערצה שלהם ליותם וליאורO.O
זה בדיוק מה שאני חושב...אם הם מהקבוצה שלך אז אתה לא יכול להעביר ביקורת? האיש הוא מגלומן דושבג בחסד ובטוח שהשמש זורחת לו מהחריץ...
זה קשה להכלה הדבר הזה...מילא היה לו על מה להישען אבל בכל הנוגע לכדורסל ורמת הקבוצה שלו אין כל כך במה להיאחז...
האיש בא לעשות טוב למועדון שהוא גדל ועודד בצעירותו. הייתי רוצה לראות אחד מכם מנהל מועדון ממניעים של לקדם את המועדון קדימה והקהל של הקבוצה יורד עליך. איך אומר טרול אחד בטוקבקים של כתבות כדורסל שראיתי לאחרונה " תתעוררו ".
yanay21 כתב:toja27 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:והורג אותי איך אוהדי ירושלים מעריצים אותו כל כך. אני בסבבה שלי שונא את הנהלת מכבי, ולעד אשנא. לא מסנגר עליהם כי הם מהקבוצה שלי. למרות שזה עדיף על ההערצה שלהם ליותם וליאורO.O
האיש בא לעשות טוב למועדון שהוא גדל ועודד בצעירותו. הייתי רוצה לראות אחד מכם מנהל מועדון ממניעים של לקדם את המועדון קדימה והקהל של הקבוצה יורד עליך. איך אומר טרול אחד בטוקבקים של כתבות כדורסל שראיתי לאחרונה " תתעוררו ".
זה שהכוונות שלו טובות זה סבבה, אבל עם כוונות לא הולכים ליורוקאפ. אני מאמין שעמוק בפנים, גם להנהלה שלנו יש כוונות טובות, אבל הדרך שלהם מעוותת. זה אומר שאני אפרגן להם? hell no.
yanay21 כתב:toja27 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:והורג אותי איך אוהדי ירושלים מעריצים אותו כל כך. אני בסבבה שלי שונא את הנהלת מכבי, ולעד אשנא. לא מסנגר עליהם כי הם מהקבוצה שלי. למרות שזה עדיף על ההערצה שלהם ליותם וליאורO.O
זה שהכוונות שלו טובות זה סבבה, אבל עם כוונות לא הולכים ליורוקאפ. אני מאמין שעמוק בפנים, גם להנהלה שלנו יש כוונות טובות, אבל הדרך שלהם מעוותת. זה אומר שאני אפרגן להם? hell no.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים