Holiday_Armadillo כתב:היום בעבודה שמעתי מישהי שרה לילד שלה ''אני אנקה ואתה תטאטא'' ואמרתי ''אוו..היא גדלה על ציפי ללא הפסקה''
יש בנאדם בישראל שלא גדל על ציפי שביט?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:היום בעבודה שמעתי מישהי שרה לילד שלה ''אני אנקה ואתה תטאטא'' ואמרתי ''אוו..היא גדלה על ציפי ללא הפסקה''
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:היום בעבודה שמעתי מישהי שרה לילד שלה ''אני אנקה ואתה תטאטא'' ואמרתי ''אוו..היא גדלה על ציפי ללא הפסקה''
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:היום בעבודה שמעתי מישהי שרה לילד שלה ''אני אנקה ואתה תטאטא'' ואמרתי ''אוו..היא גדלה על ציפי ללא הפסקה''
אלה שגדלו על פרפור, דמות העכבר האהובה מבית היוצר של חמאס שהפך לשאהיד בפרק האחרון שלו?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:היום בעבודה שמעתי מישהי שרה לילד שלה ''אני אנקה ואתה תטאטא'' ואמרתי ''אוו..היא גדלה על ציפי ללא הפסקה''
אלה שגדלו על פרפור, דמות העכבר האהובה מבית היוצר של חמאס שהפך לשאהיד בפרק האחרון שלו?
הסיום היה נאמן לעלילה, שזה יותר ממה שאפשר להגיד על איך פגשתי את אמא
LIAV10 כתב:אור וינאי, עד כמה נפילה יהיה ההארי פוטר החדש?
LIAV10 כתב:אור וינאי, עד כמה נפילה יהיה ההארי פוטר החדש?
LIAV10 כתב:המחזה.
איזו טרילוגיה?
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אור וינאי, עד כמה נפילה יהיה ההארי פוטר החדש?
עדיין מתלבט אם לקנות בכלל
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אור וינאי, עד כמה נפילה יהיה ההארי פוטר החדש?
אני אקנה, אבל לא אקרא. סתם עיקרון
LIAV10 כתב:אחכה לראות ביקורות, גם אם אחליט שכן, בטח אני אקרא קודם את הגרסא בעברית כמו בשאר הסדרה, קודם עברית ואחרי תקופה באנגלית.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אור וינאי, עד כמה נפילה יהיה ההארי פוטר החדש?
אני אקנה, אבל לא אקרא. סתם עיקרון
פשרה מעניינת
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:המחזה.
איזו טרילוגיה?
אם אתה קורא אותו, בוודאות נפילה ,גם אם לא קראתי. זה מה ששמעתי מחברים.
עומדת לצאת טרילוגיה שמתבססת על "חיות הפלא והיכן למצוא אותן", השחקן הראשי הוא אדי רדמיין, שיחק ב"התיאוריה של הכול", אם ראית
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אחכה לראות ביקורות, גם אם אחליט שכן, בטח אני אקרא קודם את הגרסא בעברית כמו בשאר הסדרה, קודם עברית ואחרי תקופה באנגלית.
יטרחו לתרגם את זה?
הכי שווה לטוס ולראות!
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אחכה לראות ביקורות, גם אם אחליט שכן, בטח אני אקרא קודם את הגרסא בעברית כמו בשאר הסדרה, קודם עברית ואחרי תקופה באנגלית.
יטרחו לתרגם את זה?
הכי שווה לטוס ולראות!
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:המחזה.
איזו טרילוגיה?
אם אתה קורא אותו, בוודאות נפילה ,גם אם לא קראתי. זה מה ששמעתי מחברים.
עומדת לצאת טרילוגיה שמתבססת על "חיות הפלא והיכן למצוא אותן", השחקן הראשי הוא אדי רדמיין, שיחק ב"התיאוריה של הכול", אם ראית
נשמע נוראי. הכל.
וולדמורט מת וזהו.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אחכה לראות ביקורות, גם אם אחליט שכן, בטח אני אקרא קודם את הגרסא בעברית כמו בשאר הסדרה, קודם עברית ואחרי תקופה באנגלית.
יטרחו לתרגם את זה?
הכי שווה לטוס ולראות!
כרגע הכל booked עד מאי 17
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים