27 נובמבר 2011, 04:23
27 נובמבר 2011, 05:29
טיקי חוזר כתב:יש ל]רשנים עכשיו מנטרה חדשה - מכבי מקלקלת שחקנים : כבר איזה 5 שידורים אני שומעה שחג'ג' לא חוזר לעצנו אחרי העונה במכבי .... מתי זה היה בדיוק ? ואם באמת היה שחקן טוב היו לו מספיק הזדמניות לחזור ... עכשיו עניין של גרין ....
27 נובמבר 2011, 10:15
מקאדו כתב:צודק לחלוטין , יוגב הוא רכז ישראלי שיכול לתת דקות טובובות ביורוליג וזה לא דבר של מה בכך ,בורשטיין מראה שיפור לאחרונה והלוואי וימשיך כך .LIAV10 כתב:JasonWilliams12 כתב:גרין צריך לפרוש יש לנו את אותו הסיפור עם בורשטיין עכשיו כמו שהיה לנו עם גרין
וואווו, אתה פשוט לא יודע להעריך בשיט, הבנאדם משחק עם רגל אחת ונותן השנה מעל ומעבר למצופה ממנו, נותן הגנה מצויינת, מראה שהוא כן קפטן טוב, אבל הוא לא נותן 20 נקודות אז זה לא מספיק לך..
מתי כבר תרד מהקטע של לשחרר את אוחיון וטל ולהביא את הבוגד הכי מסריח שהיה במכבי?
עד שהמדינה המסריחה הזאת מייצרת שחקנים לוחמניים אתה מעיף אותם כבר..
אישית פארגו מבחינתי מחוק ואני מוכן ליסבול יכולת בינונית של מכבי מאשר ליראות אותו חוזר כמושיע למכבי , איכס.
27 נובמבר 2011, 10:31
27 נובמבר 2011, 12:17
JasonWilliams12 כתב:מקאדו כתב:צודק לחלוטין , יוגב הוא רכז ישראלי שיכול לתת דקות טובובות ביורוליג וזה לא דבר של מה בכך ,בורשטיין מראה שיפור לאחרונה והלוואי וימשיך כך .LIAV10 כתב:JasonWilliams12 כתב:גרין צריך לפרוש יש לנו את אותו הסיפור עם בורשטיין עכשיו כמו שהיה לנו עם גרין
וואווו, אתה פשוט לא יודע להעריך בשיט, הבנאדם משחק עם רגל אחת ונותן השנה מעל ומעבר למצופה ממנו, נותן הגנה מצויינת, מראה שהוא כן קפטן טוב, אבל הוא לא נותן 20 נקודות אז זה לא מספיק לך..
אישית פארגו מבחינתי מחוק ואני מוכן ליסבול יכולת בינונית של מכבי מאשר ליראות אותו חוזר כמושיע למכבי , איכס.
אני מעדיף בוגד ושחקן טוב מאשר אוחיון הטיפש ובורשטיין הנגר
בשבילך הוא קפטן טוב בשבילי הוא גנב
אני מחשיב את פניני בתור הקפטן של הקבוצה ממש לא בורשטיין
תמשיכו לחלום להגיע לפיינל פור עם אוחיון סמית' ובורשטיין (ברוטציה) הסיכוי שזה יקרה מאוד נמוך
27 נובמבר 2011, 14:10
מקאדו כתב:אישית פארגו מבחינתי מחוק ואני מוכן ליסבול יכולת בינונית של מכבי מאשר ליראות אותו חוזר כמושיע למכבי , איכס.
27 נובמבר 2011, 16:18
טיקי חוזר כתב:יש ל]רשנים עכשיו מנטרה חדשה - מכבי מקלקלת שחקנים : כבר איזה 5 שידורים אני שומעה שחג'ג' לא חוזר לעצנו אחרי העונה במכבי .... מתי זה היה בדיוק ? ואם באמת היה שחקן טוב היו לו מספיק הזדמניות לחזור ... עכשיו עניין של גרין ....
27 נובמבר 2011, 16:37
27 נובמבר 2011, 18:09
27 נובמבר 2011, 18:18
27 נובמבר 2011, 20:04
27 נובמבר 2011, 20:14
ankram כתב:JasonWilliams12 כתב:מקאדו כתב:צודק לחלוטין , יוגב הוא רכז ישראלי שיכול לתת דקות טובובות ביורוליג וזה לא דבר של מה בכך ,בורשטיין מראה שיפור לאחרונה והלוואי וימשיך כך .LIAV10 כתב:JasonWilliams12 כתב:גרין צריך לפרוש יש לנו את אותו הסיפור עם בורשטיין עכשיו כמו שהיה לנו עם גרין
אני מעדיף בוגד ושחקן טוב מאשר אוחיון הטיפש ובורשטיין הנגר
בשבילך הוא קפטן טוב בשבילי הוא גנב
אני מחשיב את פניני בתור הקפטן של הקבוצה ממש לא בורשטיין
תמשיכו לחלום להגיע לפיינל פור עם אוחיון סמית' ובורשטיין (ברוטציה) הסיכוי שזה יקרה מאוד נמוך
אתה גם מעדיף מסומם ואנס ושחקן טוב על פני בן אדם ושחקן פחות טוב , את זה כבר הבנו , מה לעשות שהסטנדרטים של מכבי תל אביב קצת חורגים מהראיה הצרה שליכולות של שחקן כזה או אחר.
אנדרסון לדוגמא היה שחקן סופר מוכשר , אבל רעל ובן אדם חרא , זה לה למכבי באליפות ובכשלון להעפיל לפיינל פור , כך שיכולת מקצועית לא מחפה על כשלון באישיות.
למה בורשטיין גנב? הוא עבד על מישהו? הוא לקח כסף מהקופה של מכבי בלי לקבל אישור? הוא חבר למוני פנאן? לקרוא לקפטן שלך גנב בלי שום אסמכתא זא לא רק שם אותך במקומות שאוהד אמיתי לא נמצא שם , זה גם חושף אותך לתביעת דיבה , הזהר בלשונך.
פניני עדיין לא קפטן , וכימונה , הוא יהיה כזה , עדיין יש לו הרבה קילומטרז' לעבור כדי להגיע לחצי ממה שבורשטיין תרם למכבי, אנחנו לא אסקימואים , אצלנו נותנים כבוד לשחקני עבר של המועדון , גם אם הם לא בכושר על.
ואם לא נגיע לפיינל פור אז מה? כל עונה חייבים להגיע לפיינל פור? אחרת הקבוצה לא שווה כלום? גם פאו לא הגיע כל שנה לפיינל פור , ואפילו היו להם שנים שהם לא צלחו את הטופ16 , אני משוכנע שאוהדי פאו לא שברו את הכלים לאחר עונה פחות מוצלחת.
27 נובמבר 2011, 20:18
27 נובמבר 2011, 20:31
LIAV10 כתב:פשוט לא יאמן, מ.כ הבקעה נגד אשקלון, הבקעה עם מדים בצבע תכלת, אשקלון בצבע כחול..
לא אומרים לקבוצות לפני המשחק באיזה צבע להגיע?
27 נובמבר 2011, 20:47
felix_r כתב:LIAV10 כתב:פשוט לא יאמן, מ.כ הבקעה נגד אשקלון, הבקעה עם מדים בצבע תכלת, אשקלון בצבע כחול..
לא אומרים לקבוצות לפני המשחק באיזה צבע להגיע?
יש לך בעיה לראות גוונים?
28 נובמבר 2011, 01:48
ankram כתב:אתה גם מעדיף מסומם ואנס ושחקן טוב על פני בן אדם ושחקן פחות טוב , את זה כבר הבנו , מה לעשות שהסטנדרטים של מכבי תל אביב קצת חורגים מהראיה הצרה שליכולות של שחקן כזה או אחר.
אנדרסון לדוגמא היה שחקן סופר מוכשר , אבל רעל ובן אדם חרא , זה לה למכבי באליפות ובכשלון להעפיל לפיינל פור , כך שיכולת מקצועית לא מחפה על כשלון באישיות.
למה בורשטיין גנב? הוא עבד על מישהו? הוא לקח כסף מהקופה של מכבי בלי לקבל אישור? הוא חבר למוני פנאן? לקרוא לקפטן שלך גנב בלי שום אסמכתא זא לא רק שם אותך במקומות שאוהד אמיתי לא נמצא שם , זה גם חושף אותך לתביעת דיבה , הזהר בלשונך.
פניני עדיין לא קפטן , וכימונה , הוא יהיה כזה , עדיין יש לו הרבה קילומטרז' לעבור כדי להגיע לחצי ממה שבורשטיין תרם למכבי, אנחנו לא אסקימואים , אצלנו נותנים כבוד לשחקני עבר של המועדון , גם אם הם לא בכושר על.
ואם לא נגיע לפיינל פור אז מה? כל עונה חייבים להגיע לפיינל פור? אחרת הקבוצה לא שווה כלום? גם פאו לא הגיע כל שנה לפיינל פור , ואפילו היו להם שנים שהם לא צלחו את הטופ16 , אני משוכנע שאוהדי פאו לא שברו את הכלים לאחר עונה פחות מוצלחת.
28 נובמבר 2011, 10:15
28 נובמבר 2011, 18:15
29 נובמבר 2011, 16:12
29 נובמבר 2011, 16:13