שועל כתב:החציל האצטקי כתב:אחד מול אחד, סגל מול סגל,
אנחנו לא פייבוריטים מול הפועל י-ם כרגע, נכון?
ירושלים טובה מאיתנו בכל עמדה חוץ מבעמדה 3
עירוני בלוני אלחנן מעלות תרשיחא יותר טובים מאיתנו בכל עמדה חוץ מעמדה 3.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:אחד מול אחד, סגל מול סגל,
אנחנו לא פייבוריטים מול הפועל י-ם כרגע, נכון?
ירושלים טובה מאיתנו בכל עמדה חוץ מבעמדה 3
שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:ומי שהתכווח לגבי התקציב, אתם מוזמנים לראות בעצמכם כמה התקציב שלהם היה גבוה פעם
http://www.one.co.il/Article/209399.html
החציל האצטקי כתב:אני מת על הבן זונה הזה, אורי אלון...
איפה הוא ואיפה חבורת הקשישים המאוסה שלנו?
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:
שמואל, באמא שלך, אין לי בעיה להניח את האגו בצד ולפרגן למגדל ולאלון על מהלכים גדולים, אבל תפסיק כבר לעשות מהפורום הזה פורנו מגדל פרטי שלך, מתרגש? בהייפ? תפתח משתמש בצ׳ה כמו שהאוהד שלהם פתח פה ותדון איתם כמה שאתה רוצה.
אתה יכול לדמיין מישהו שם מפרסם תמונות כאלה של מכבי? חלאס כבר לטנף את הפורום עם ההתלהבות-ירושלים שלך.
LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:אני מת על הבן זונה הזה, אורי אלון...
מסכים איתך, מהצד שלנו אני שונא אותו, אבל הוא מוצלח מאוד והייתי רוצה אחד כזה אצלנו.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:
שמואל, באמא שלך, אין לי בעיה להניח את האגו בצד ולפרגן למגדל ולאלון על מהלכים גדולים, אבל תפסיק כבר לעשות מהפורום הזה פורנו מגדל פרטי שלך, מתרגש? בהייפ? תפתח משתמש בצ׳ה כמו שהאוהד שלהם פתח פה ותדון איתם כמה שאתה רוצה.
אתה יכול לדמיין מישהו שם מפרסם תמונות כאלה של מכבי? חלאס כבר לטנף את הפורום עם ההתלהבות-ירושלים שלך.
אני לא מתלהב מהפועל ירושלים.
אני מתלהב מזה ששחקן בסדר גודל של אמארה מגיע לישראל. זה דבר שקורה אחת ל- 30 שנה.
rc4991 כתב:כן שמואל, אם זה היה במכבי היית כותב "בושה, מנסים לעבוד עלינו עם החתמה של שם גדול שלא יתרום כלום"
כשזה מהלך של ירושלים מדובר בהחתמת העשור ובסנטר הטוב באירופה
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:כן שמואל, אם זה היה במכבי היית כותב "בושה, מנסים לעבוד עלינו עם החתמה של שם גדול שלא יתרום כלום"
הלוואי שמכבי הייתה מביאה את אמארה. ברור לך שהשחקן שיגיע יהיה הרבה הרבה פחות טוב ממנו, נכון?
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:כן שמואל, אם זה היה במכבי היית כותב "בושה, מנסים לעבוד עלינו עם החתמה של שם גדול שלא יתרום כלום"
הלוואי שמכבי הייתה מביאה את אמארה. ברור לך שהשחקן שיגיע יהיה הרבה הרבה פחות טוב ממנו, נכון?
ברור לי שאם זה היה הפוך היית מבקר את המהלך הזה
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:כן שמואל, אם זה היה במכבי היית כותב "בושה, מנסים לעבוד עלינו עם החתמה של שם גדול שלא יתרום כלום"
ברור לי שאם זה היה הפוך היית מבקר את המהלך הזה
אני לא חושב, אבל אי אפשר לדעת איך היינו מגיבים בסיטואציה כזאת.
עזוב רגע את מכבי. מבחינת ירושלים זאת החתמה חסרת תקדים. תראה איזה הייפ יש.
גם אם בסוף אמארה לא יטרוף את אירופה מקצועית, הם עדיין משיגים רווח עצום מהחשיפה, מכירת מנויים ומרצ'נדייז.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:אני מת על הבן זונה הזה, אורי אלון...
מסכים איתך, מהצד שלנו אני שונא אותו, אבל הוא מוצלח מאוד והייתי רוצה אחד כזה אצלנו.
ממש לא.
חי על רוח וצלצולים. כולו פוזה.
שוב, אם מכבי לא הייתה מתרסקת בשנים האחרונות הכל היה מתפוצץ לו בפרצוף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־15 אורחים