אגב, זהו גמר מס' 100 לפדרר בקריירה. כבוד

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:איזה משחק! אחרי המערכה השנייה הייתי בבאסה מטורפת והייתה תחושה לא טובה גם בתחילת השלישית, אבל באותו משחקון במצב של 3:3 זה הרגיש כאילו פדרר אמר לעצמו "toughen up!" והפך לחלוטין את המומנטום של המשחק הזה לטובתו.
צונגה היה מצוין. היכולת המדהימה שהוא הפגין במשחקים מול רפא וברדיך לא הייתה אחיזת עיניים. אחרי שהראה משחק רשת איכותי בשאר שלבי התחרות, היום נכפה עליו לשחק יחסית רחוק מהרשת רוב הזמן, והוא עדיין הצליח לעשות שמות במגננה של רוג'ר ולייצר הרבה ווינרים. אני אישית לא בטוח שהוא פחות מוכשר ממארי לדוגמא, ואני לחלוטין רואה אותו הופך לחבר קבוע בחמישייה המובילה וסוס שחור עבור כל אחד מהמדורגים הגדולים בגראנד סלאמים (כפי שפדרר גילה בווימבי האחרון).
תענוג גדול לסיים ככה עונה - מאכזבת ככל שתהיה. אחרי כל הנפילות בסלאמים, אני מנסה גם להזכיר לעצמי שפדרר בן 30 ועדיין מצליח לחבר ביחד זכייה רצופה במאסטרס 500, מאסטרס 1000 וגמר סבב 1500. טניסאים ענקיים וזוכי סלאמים נעלמו מהטופ בלי להשאיר סימן הרבה לפני הגיל הזה והוא עדיין כאן ולא מראה סימנים שהוא הולך לאנשהו, גם אם הוא כבר לא הפייבוריט המובהק בכל טורניר.
בהצלחה לרפא בגביע דיוויס. ספרד תזכה וכך כל יושבי הת'רד הזה יצאו עם טעם טוב מהעונה הזו
yiffy כתב:אכן היה משחק מצוין.
פרר הוא ממש תופעה בעולם הטניס. שחקן עם נתוני פתיחה כל כך צנועים מצליח באופן כל כך קונסיסטנטי בטופ העולמי. ארבעת המדורגים מעליו תמיד יוכלו לנצח אותו כשהם בכושר טוב, אבל מול כל שחקן טניס אחר הוא פייבוריט, לא משנה כמה הוא גדול או כמה חזק הוא מגיש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים