המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הפער מצטמצם.
המתנחלים נוהרים אל הפורום באוטובוסים שמומנו על ידי מועצת ישע. זה הזמן של כולכם להצביע בעד המהלך.
MTA2311 כתב:בשנייה ששמואל רואה את הת'רד הזה הוא פותח
"השעייה של אורי מהפורום V2"
...
felix_r כתב:MTA2311 כתב:הפער מצטמצם.
המתנחלים נוהרים אל הפורום באוטובוסים שמומנו על ידי מועצת ישע. זה הזמן של כולכם להצביע בעד המהלך.
יש לך מזל שלתלמידים דתיים אסור להחזיק סמארטפון, והם משתמשים בדגמים ללא אינטרנט
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:בשנייה ששמואל רואה את הת'רד הזה הוא פותח
"השעייה של אורי מהפורום V2"
...
סנסציה!!!!!!!!!אורי הושעה מפורום צהבת!@#$ זו ההשעיה הכי גדולה באירופה, כל עוד היא תימשך בין 10-15 דקות לכל משחק!@#!#$
Holiday_Armadillo כתב:אני הולכת לשתי דקות וכשאני חוזרת זה הפך מ-6-1 ל-7-4? מאבדים יתרון יותר מהר מהווריורס נגד קליבלנד
rc4991 כתב:הכי מצחיק שהמתנגדים לוקחים את העניין ברצינות
ובבקשה שמישהו ילך לדירה של אורי, יש מצב שהוא פגע בעצמו
Holiday_Armadillo כתב:אני הולכת לשתי דקות וכשאני חוזרת זה הפך מ-6-1 ל-7-4? מאבדים יתרון יותר מהר מהווריורס נגד קליבלנד
felix_r כתב:האבסורד הכי גדול הוא בכך, ששמואל הושעה מצ'ה אבל קודם אצלנו לתפקיד מנהל. ואחרי זה אין לכם בושה לצאת בביקורת על הנהלת הקבוצה? אפילו את הפורום אתם לא יכולים לנהל...
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני הולכת לשתי דקות וכשאני חוזרת זה הפך מ-6-1 ל-7-4? מאבדים יתרון יותר מהר מהווריורס נגד קליבלנד
רגע, מותר להתבדח על זה? מפאת כבודך, נמנעתי
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני הולכת לשתי דקות וכשאני חוזרת זה הפך מ-6-1 ל-7-4? מאבדים יתרון יותר מהר מהווריורס נגד קליבלנד
רגע, מותר להתבדח על זה? מפאת כבודך, נמנעתי
רק לי
שמואל1 כתב:felix_r כתב:האבסורד הכי גדול הוא בכך, ששמואל הושעה מצ'ה אבל קודם אצלנו לתפקיד מנהל. ואחרי זה אין לכם בושה לצאת בביקורת על הנהלת הקבוצה? אפילו את הפורום אתם לא יכולים לנהל...
לא הושעתי מצ'ה (גם לא הייתי חבר בצ'ה), ואני לא מנהל. אבל העיקר שאתה אומר דברים נכונים...
Holiday_Armadillo כתב:יש מצב לא קטן שאורי בוכה עכשיו בהיסטריה, לא? אני קצת חוששת, הוא מתנחל והכל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים