yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו שמתי לב שחציל רשם ''רייז'ון רונדו''
לא שלשם כיוונת, אבל אני חייב להודות שהשחקן התפספס בענק, הייתי חייב לכתוב את זה. אחד המפוספסים ביותר בדורו,בלי צחוק.
מסכימה, אבל יש לי מעט מאוד רחמים לילדי רייכרט
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו שמתי לב שחציל רשם ''רייז'ון רונדו''
לא שלשם כיוונת, אבל אני חייב להודות שהשחקן התפספס בענק, הייתי חייב לכתוב את זה. אחד המפוספסים ביותר בדורו,בלי צחוק.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו שמתי לב שחציל רשם ''רייז'ון רונדו''
LIAV10 כתב:מעניינים:
הקו הקדמי של אטלנטה, הקו האחורי של שיקאגו, במיאמי אולי וויט ואלינגטון, הקו הקידמי של מינסוטה, הקו האחורי של המג׳יק והקו הקדמי של הג׳אז.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו שמתי לב שחציל רשם ''רייז'ון רונדו''
אין ספק שהוא הביא את זה על עצמו, אם היה אולסטאר של הד קייסז, הוא היה הMVP לפני שהמשחק היה מתחיל. אבל עדיין, זה חבל. אני טיפה מחלל קודש, אבל כשהוא עוד היה צעיר וטוב, היו לו קטעים שהמסירות שלו הזכירו לי את סטיב נאש, משהו בחדות, בחוכמה, בראיית המגרש. לא רק עצם העובדה שהוא מוסר הרבה(כי גם ווסטברוק מוסר הרבה), אלא איך.
אולי אם היה מגיע למאמן נאצי מוקדם יותר בקריירה, מי יודע.
MTA2311 כתב:דוק ריברס אמר עליו פעם שהוא גאון נדיר, ואם הוא היה צריך לנחש מי מהשחקנים שהוא אימן יהיה מאמן גדול יום אחד זה יהיה הוא.
yanay21 כתב:מי אתם, אוהדים הזויים של סן אנטוניו בפייסבוק, שחושבים שיש אליפות ב2017?
rc4991 כתב:yanay21 כתב:מי אתם, אוהדים הזויים של סן אנטוניו בפייסבוק, שחושבים שיש אליפות ב2017?
זה איש המדיה של מכבי שמחלטר גם בספרס
yanay21 כתב:אני חייב לציין שהקבוצה שהכי מסקרנת אותי העונה זו שיקגו.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני חייב לציין שהקבוצה שהכי מסקרנת אותי העונה זו שיקגו.
אני רוצה לראות מה מינסוטה יעשו, למרות שעד שלא ייפטרו מרוביו הם לא יגיעו לכלום
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים