אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי er79 » 28 נובמבר 2011, 11:02

היוונים האלו רגישים. גם סופו כזה. בלאט קצת קיפח אותו, וזו טעות של בלאט. אני מאמין שהערב יהיו לו לפחות 20 דקות משחק וכל הבלגאן איתו יתמסמס.
er79

הודעהעל ידי Euro_Basket » 28 נובמבר 2011, 11:03

רמת האמינות של הכתבה אינה בוודאות גבוהה.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי felix_r » 28 נובמבר 2011, 11:08

yzafrir כתב:אני בדעה של קודי בנושא הזה . להביא בשלב כזה שחקן שלא שיחק תקופה ולא בטח שהתאמן זה סיכון מאוד גדול .
יש שני דברים שהשחקן צריך לעבור בכדי לתת תפוקה , הוא צריך להיכנס לכושר אישי שזה תלוי אם דאג להתאמן בפגרה , והוא צריך להתחבר לקבוצה שזה כבר תלוי בכמות האימונים של הקבוצה וביכולת שלו ללמוד את התרגילים וכן להדבק לשחקנים האחרים...לפארגו למשל יש יתרון שהוא מכיר היטב את הקבוצה ועד כמה שהבנתי הוא שומר על כושר ,אבל יש הרבה שיושבים בבית וטוחנים מקדונלד במקום להתאמן .
עדיף לדעתי להביא שחקן פעיל ולשלם עליו ביי אווט , אבל זה צריך להיות שחקן שנותן פתרון לטווח ארוך ולא רק לעונה הזאת...אני מאוד הייתי רוצה לראות פה את דרייפר או ג'קסון שלדעתי מאוד מתאימים סגנון שבלאט אוהב .

פרקינס לא רלוונטי כמחליף לפארמר כי הוא לא יחזור בזמן הקרוב , מקסימום הוא יכול להיות חיזוק לשלבים המאוחרים של העונה...

אחשלי, אתה בכלל ראית את הממוצעים של ג'קסון ביורוליג?
יש לו מספרים של אוחיון בערך:
http://www.euroleague.net/competition/p ... ubcode=BIL

אני לא אומר שג'קסון הוא לא שחקן, אבל עדיין הוא חסר נסיון ביורוליג וצריך לפחות עונה אחת של הסתגלות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 28 נובמבר 2011, 11:13

אם הוא לא משחק שישחררו אותו
נקווה שיביאו במקומו רכז טוב סטייל פארגו
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 11:18

felix_r כתב:אחשלי, אתה בכלל ראית את הממוצעים של ג'קסון ביורוליג?
יש לו מספרים של אוחיון בערך:
http://www.euroleague.net/competition/p ... ubcode=BIL

אני לא אומר שג'קסון הוא לא שחקן, אבל עדיין הוא חסר נסיון ביורוליג וצריך לפחות עונה אחת של הסתגלות.

בכסף שיש למכבי היא לא תקבל סקורר או פליימייקר ברמה גבוהה. המטרה צריכה להיות מישהו שיוכל להיות מוביל כדור ברמה גבוהה וסדרן עבודה סביר. הייתי גם נותן עדיפות לשחקן עם קליעה טובה משלוש שיוכל להשלים את אוחיון. לא בטוח שג'קסון זה השחקן.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 11:20

er79 כתב:היוונים האלו רגישים. גם סופו כזה. בלאט קצת קיפח אותו, וזו טעות של בלאט. אני מאמין שהערב יהיו לו לפחות 20 דקות משחק וכל הבלגאן איתו יתמסמס.

מה זה רגישים? הוא לא הגיע למכבי בשביל להעביר את עונת הפרישה שלו דבוק לספסל. קשה להאשים אותו.
roy1000

הודעהעל ידי aribari24 » 28 נובמבר 2011, 11:24

לדעתי הכתב לקח ציטוט ועשה ממנו כותרת מוגזמת..

פאפאס ביקש הבהרות למעמדו (לגיטימי) ואמר שאם לא צריכים אותו בקבוצה אז הוא מוכן לעזוב ( גם לגיטימי).

מכאן לבוא ולהגיד שהוא ביקש לעזוב.. הדרך רחוקה
aribari24

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 28 נובמבר 2011, 11:28

בלאט לא יתן לו לשחק היום כמעט. במכבי שונאים ששחקנים באים ומתלוננים על דקות.
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2011, 11:34

מעצבן. הדברים האלה לא היו במכבי בשנה שעברה, וחבל שהכל צף עכשיו באותו הזמן.

פאפאס הוא שחקן חשוב במערכת, והבעיות בינו לבין דייויד צריכות להיפתר. זה לא מכבד את שניהם הסיפור הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 28 נובמבר 2011, 11:40

מה שכתוב בגוף הידיעה זה לא שפאפאלוקאס ביקש לעזוב, אלא שפאפאלוקאס ביקש לעזוב אם המועדון לא זקוק לו.
itai7

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2011, 11:42

אני בטוח שהשורה הזאת מעודדת את יובל.... :frightened

כתוצאה מעזיבתו של ג'ורדן פארמר, מכבי ת"א מחפשת אחר רכז מחליף אך תקדיש לכך סכום נמוך יחסית וזאת מאחר שהמועדון מצוי בחריגה של כמיליון דולרים מהתקציב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי פארוק » 28 נובמבר 2011, 12:03

איך לעזאזל חורגים מהתקציב??
פארגו = חסכו.
פרקינס= חסכו.
אידסון = הביאו את סמית בחצי כסף ועשירית תפוקה.
על מי בדיוק הוציאו השנה.
שכחתי:
מאצ'באן= חסכו.
אדריאטית הוסיפו 2 מיליון דולר.

מה קורה פה? על מי ההנהלה חושבת שהם עובדים.
נערך לאחרונה על ידי פארוק בתאריך 28 נובמבר 2011, 12:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
פארוק

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 12:05

er79 כתב:היוונים האלו רגישים. גם סופו כזה. בלאט קצת קיפח אותו, וזו טעות של בלאט. אני מאמין שהערב יהיו לו לפחות 20 דקות משחק וכל הבלגאן איתו יתמסמס.

"קצת" קיפח אותו? הוא הפך אותו למחליף של יוגב אוחיון ומייבש אותו משחק אחרי משחק, בצורה שגובלת בהשפלה. אם לא צריך אותו אז אפשר לפחות לכבד אותו ולשחרר אותו. מדובר בכל זאת בשחקן שעשה כבר דבר או שניים בקריירה וויתר על לא מעט כסף בשביל לשחק כאן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 12:06

jol9 כתב:אני בטוח שהשורה הזאת מעודדת את יובל.... :frightened

כתוצאה מעזיבתו של ג'ורדן פארמר, מכבי ת"א מחפשת אחר רכז מחליף אך תקדיש לכך סכום נמוך יחסית וזאת מאחר שהמועדון מצוי בחריגה של כמיליון דולרים מהתקציב.

כן, היה ברור שזה יגיע. זו ההקדמה לביטוי "השוק חלש".
במכבי חיים באיזה יקום מקביל, אחרת קשה לי להבין איך הם חשבו שבתקציב מצומצם יצליחו לשים באמצע העונה יד על רכז טוב כשעל כל שחקן כזה מתחרות עוד כמה קבוצות שיש להן הרבה יותר מזומנים מלמכבי, דוגמת ריאל, ויטוריה ובשיקטאש. הרי חלק גדול מאיתנו צעק את זה לפני כמה חודשים אבל בהנהלה התפללו שהכל יסתדר מעצמו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 12:19

קודי כתב:כן, היה ברור שזה יגיע. זו ההקדמה לביטוי "השוק חלש".
במכבי חיים באיזה יקום מקביל, אחרת קשה לי להבין איך הם חשבו שבתקציב מצומצם יצליחו לשים באמצע העונה יד על רכז טוב כשעל כל שחקן כזה מתחרות עוד כמה קבוצות שיש להן הרבה יותר מזומנים מלמכבי, דוגמת ריאל, ויטוריה ובשיקטאש. הרי חלק גדול מאיתנו צעק את זה לפני כמה חודשים אבל בהנהלה התפללו שהכל יסתדר מעצמו.

בסופו של דבר, אם מכבי תשחק רע בלי פארמר אז יהיה לחץ גדול על ההנהלה להגדיל את התקציב לרכז. השוק באמת חלש ואפשר לשחרר את פאפאס ושייר בשביל שיהיה יותר כסף לרכז.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 28 נובמבר 2011, 12:21

כלכך מעצבן אותי המצב שניקלנו אלי שכבר אין לי כוח להתעצבן...אני מתחיל לפתח אדישות לעונה הזאת ....
זה לא שלא ידענו מראש שזה יקרה .....
מעניין כמה נמוך הקבוצה תצטרך לרדת בשביל שיבינו שחייבים להביא מחליף...

אם כל מה שההנהלה ניסתה לעשות ולא הצליחה בקיץ כן היה מצלחיח אז סביר להניח שהיו היינו ניראים כך : פארמר , פארגו , הלפרין , בורשטיין , לאנגפורד , איידסון , פניני , בלו , הנדריקס , ג'יימס , סופו , אליהו , שייר , פרקינס...
עם מה נשארנו בסופו של דבר ??
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 12:24

roy1000 כתב:
קודי כתב:כן, היה ברור שזה יגיע. זו ההקדמה לביטוי "השוק חלש".

בסופו של דבר, אם מכבי תשחק רע בלי פארמר אז יהיה לחץ גדול על ההנהלה להגדיל את התקציב לרכז. השוק באמת חלש ואפשר לשחרר את פאפאס ושייר בשביל שיהיה יותר כסף לרכז.

הבעיה היא ששחרור של שחקן כמו פאפאס יהיה בעייתי כשמכבי משחקת בשלוש מסגרות. שני רכזים בלבד לא מספיקים ולא יעמדו בעומס המטורף. את שאייר אפשר והיה צריך להשאיל/לשחרר מזמן ואני חושב שגם במכבי רוצים לעשות זאת, רק שאני לא בטוח שהשחקן מעוניין בכך ועוד יותר לא בטוח שיש קבוצה שתסכים לשלם עליו יותר מסכום זניח שלא ממש יעזור למכבי.
אני לא רואה הרבה סיכוי שיגיע לכאן מחליף לפרמאר, מהטעם הפשוט שלא רוצים (ובצדק) להביא רכז בינוני ובתקציב הקיים ובשוק השחקנים הנתון אין למכבי יכולת להביא מישהו שהוא יותר מזה.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2011, 12:28

קודי כתב:
jol9 כתב:אני בטוח שהשורה הזאת מעודדת את יובל.... :frightened

כן, היה ברור שזה יגיע. זו ההקדמה לביטוי "השוק חלש".

האמת שגם אני קיוויתי. אבל שוב, כמו שאני אומר לפעמים. לנו מותר לטעות, והטעויות שלהם הרבה יותר משמעותיות ויקרות.

ברור עכשיו שמכבי נמצאת במצב די קשה.

מכאן יכולים להיות כמה תרחישים:
1 - מכבי תמשיך בכיוון טוב. קצת תתקשה אבל בסוף תסתדר ותמשיך להיות קבוצה חזקה. בתסריט כזה סביר שלא יביאו אף אחד.
2 - מכבי תתקשה מאוד ותתחיל שרשרת של הפסדים, שיכריחו את ההנהלה להביא לכאן שחקן יחסית יקר (מה שלא מבטיח שיהיה טוב).
3 - מכבי תיחלש באופן ניכר, אבל עדיין תצליח לגרד ניצחונות ולהישאר במצב לא רע בכל המסגרות. לדעתי במקרה הזה גם לא יביאו אף אחד, והאמירה כאן תהיה שאין שחקנים
מספיק טובים בשוק (כמו שאתה חושש בדר"כ).

לדעתי אלה האופציות ההגיוניות, שכמובן ש-2 ו-3 הן ממש על הפנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 12:30

אין מה לעשות, למכבי באמת היה חסר מזל בקיץ עם כל סיפורי פארגו, הלפרין והשביתה. רוב הדברים באמת לא היו בשליטתה וקשה לבוא אליה יותר מדי בטענות על מה שקרה.
אני מניח שבמצב נורמלי ובתכנון קר מכבי הייתה צריכה לבנות קבוצה שתתאים יותר למה שבלאט רצה ובהתאם לקונספציה שלו, כבר אמרו חכמין ומנוסים שמה שלא בונים בקיץ אי אפשר לתקן בחורף. זה תקף מאוד לגבי מכבי.

מה שכן, יש לי ביקורת על עניין לאנגפורד וההחתמה המאוחרת שלו. כאן מכבי התמהמה יותר מדי.
לדעתי, ולא הסתרתי את זה לפני ההחתמה שלו, מכבי הייתה צריכה ללכת על קומבו גארד ולא על שחקן מסוגו של לאנגפורד, יותר שחקן סטייל פארגו.
יכול להיות שאם זה היה המצב למכבי יהיה פחות בעייה היום עם רכז , אבל זה כבר מים מתחת לגשר.

יוסי, אני לא יכול להבין את הגישה שלך. מה יעזור אם ההנהלה תעשה דווקא לבלאט בעניין הזה ? זו גישה קצת ילדותית שתפגע בקבוצה גם בטווח הקצר וגם בטווח הבינוני.
כל עיכוב בהחמתה של שחקן תגרור עיכוב גדול בהשתלבות שלו, שגם היא לא וודאית באמצע עונה. לא צריך לשחק משחקים עם בלאט, בסוף נמצא עצמנו עם מאמן ליגה סטייל קטש או שמיר בעונה הבאה.

לגבי פאפאלוקאס - צריך להגיע להחלטה לגביו וטוב שהוא מבקש הבהרות. אם בלאט לא רוצה אותו צריך לשחרר אותו. אני לא בטוח שזה המצב.
לדעתי הוא עוד יכנס חזק לרוטציה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי where is the love? » 28 נובמבר 2011, 12:33

yzafrir כתב:כלכך מעצבן אותי המצב שניקלנו אלי שכבר אין לי כוח להתעצבן...אני מתחיל לפתח אדישות לעונה הזאת ....
זה לא שלא ידענו מראש שזה יקרה .....
מעניין כמה נמוך הקבוצה תצטרך לרדת בשביל שיבינו שחייבים להביא מחליף...

אם כל מה שההנהלה ניסתה לעשות ולא הצליחה בקיץ כן היה מצלחיח אז סביר להניח שהיו היינו ניראים כך : פארמר , פארגו , הלפרין , בורשטיין , לאנגפורד , איידסון , פניני , בלו , הנדריקס , ג'יימס , סופו , אליהו , שייר , פרקינס...
עם מה נשארנו בסופו של דבר ??

צפריר אני ואתה וחן ועוד כמה ידענו שזה מה שיקרה, אי אפשר להגיד שאנחנו מופתעים היום ולכן האדישות הזאת, וזה באמת מעצבן, אבל אני מאמין שעכשיו אחרי שאנחנו יודעים בוודאות לגבי מצבו של פארמר אנחנו נמצאים בנקודה טובה יותר, אולי זה ילך לכיוון של כשלון אבל זה יכול להיות גם אחרת, אבל אני בהחלט מבין את תחושתך.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים