המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אני בדעה של קודי בנושא הזה . להביא בשלב כזה שחקן שלא שיחק תקופה ולא בטח שהתאמן זה סיכון מאוד גדול .
יש שני דברים שהשחקן צריך לעבור בכדי לתת תפוקה , הוא צריך להיכנס לכושר אישי שזה תלוי אם דאג להתאמן בפגרה , והוא צריך להתחבר לקבוצה שזה כבר תלוי בכמות האימונים של הקבוצה וביכולת שלו ללמוד את התרגילים וכן להדבק לשחקנים האחרים...לפארגו למשל יש יתרון שהוא מכיר היטב את הקבוצה ועד כמה שהבנתי הוא שומר על כושר ,אבל יש הרבה שיושבים בבית וטוחנים מקדונלד במקום להתאמן .
עדיף לדעתי להביא שחקן פעיל ולשלם עליו ביי אווט , אבל זה צריך להיות שחקן שנותן פתרון לטווח ארוך ולא רק לעונה הזאת...אני מאוד הייתי רוצה לראות פה את דרייפר או ג'קסון שלדעתי מאוד מתאימים סגנון שבלאט אוהב .
פרקינס לא רלוונטי כמחליף לפארמר כי הוא לא יחזור בזמן הקרוב , מקסימום הוא יכול להיות חיזוק לשלבים המאוחרים של העונה...
felix_r כתב:אחשלי, אתה בכלל ראית את הממוצעים של ג'קסון ביורוליג?
יש לו מספרים של אוחיון בערך:
http://www.euroleague.net/competition/p ... ubcode=BIL
אני לא אומר שג'קסון הוא לא שחקן, אבל עדיין הוא חסר נסיון ביורוליג וצריך לפחות עונה אחת של הסתגלות.
er79 כתב:היוונים האלו רגישים. גם סופו כזה. בלאט קצת קיפח אותו, וזו טעות של בלאט. אני מאמין שהערב יהיו לו לפחות 20 דקות משחק וכל הבלגאן איתו יתמסמס.
כתוצאה מעזיבתו של ג'ורדן פארמר, מכבי ת"א מחפשת אחר רכז מחליף אך תקדיש לכך סכום נמוך יחסית וזאת מאחר שהמועדון מצוי בחריגה של כמיליון דולרים מהתקציב.
er79 כתב:היוונים האלו רגישים. גם סופו כזה. בלאט קצת קיפח אותו, וזו טעות של בלאט. אני מאמין שהערב יהיו לו לפחות 20 דקות משחק וכל הבלגאן איתו יתמסמס.
jol9 כתב:אני בטוח שהשורה הזאת מעודדת את יובל....
כתוצאה מעזיבתו של ג'ורדן פארמר, מכבי ת"א מחפשת אחר רכז מחליף אך תקדיש לכך סכום נמוך יחסית וזאת מאחר שהמועדון מצוי בחריגה של כמיליון דולרים מהתקציב.
קודי כתב:כן, היה ברור שזה יגיע. זו ההקדמה לביטוי "השוק חלש".
במכבי חיים באיזה יקום מקביל, אחרת קשה לי להבין איך הם חשבו שבתקציב מצומצם יצליחו לשים באמצע העונה יד על רכז טוב כשעל כל שחקן כזה מתחרות עוד כמה קבוצות שיש להן הרבה יותר מזומנים מלמכבי, דוגמת ריאל, ויטוריה ובשיקטאש. הרי חלק גדול מאיתנו צעק את זה לפני כמה חודשים אבל בהנהלה התפללו שהכל יסתדר מעצמו.
roy1000 כתב:קודי כתב:כן, היה ברור שזה יגיע. זו ההקדמה לביטוי "השוק חלש".
במכבי חיים באיזה יקום מקביל, אחרת קשה לי להבין איך הם חשבו שבתקציב מצומצם יצליחו לשים באמצע העונה יד על רכז טוב כשעל כל שחקן כזה מתחרות עוד כמה קבוצות שיש להן הרבה יותר מזומנים מלמכבי, דוגמת ריאל, ויטוריה ובשיקטאש. הרי חלק גדול מאיתנו צעק את זה לפני כמה חודשים אבל בהנהלה התפללו שהכל יסתדר מעצמו.
בסופו של דבר, אם מכבי תשחק רע בלי פארמר אז יהיה לחץ גדול על ההנהלה להגדיל את התקציב לרכז. השוק באמת חלש ואפשר לשחרר את פאפאס ושייר בשביל שיהיה יותר כסף לרכז.
קודי כתב:jol9 כתב:אני בטוח שהשורה הזאת מעודדת את יובל....
כן, היה ברור שזה יגיע. זו ההקדמה לביטוי "השוק חלש".
yzafrir כתב:כלכך מעצבן אותי המצב שניקלנו אלי שכבר אין לי כוח להתעצבן...אני מתחיל לפתח אדישות לעונה הזאת ....
זה לא שלא ידענו מראש שזה יקרה .....
מעניין כמה נמוך הקבוצה תצטרך לרדת בשביל שיבינו שחייבים להביא מחליף...
אם כל מה שההנהלה ניסתה לעשות ולא הצליחה בקיץ כן היה מצלחיח אז סביר להניח שהיו היינו ניראים כך : פארמר , פארגו , הלפרין , בורשטיין , לאנגפורד , איידסון , פניני , בלו , הנדריקס , ג'יימס , סופו , אליהו , שייר , פרקינס...
עם מה נשארנו בסופו של דבר ??
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים