JarJarBinx כתב:אם וכאשר אכן יגיע, מעניין איך יסתדר עם ווימס. שניהם אלפא דוגס בהתקפה ומצפים להוביל. למי הולכת זריקה אחרונה?
ובכלל, איך זה יעבוד ביחד עם מקל ה-ball hog...
שניהם שיחקו בהצלחה בקבוצות עם סוללת כוכבים. לא נראה לי שתהיה בעיה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
JarJarBinx כתב:אם וכאשר אכן יגיע, מעניין איך יסתדר עם ווימס. שניהם אלפא דוגס בהתקפה ומצפים להוביל. למי הולכת זריקה אחרונה?
rc4991 כתב:אגב רוי, הכובע טעים?
er79 כתב:rc4991 כתב:אגב רוי, הכובע טעים?
כל הזמן אני אומר לו שהוא פסימי, כל שנה חוזר אותו ניגון.
שמואל1 כתב:JarJarBinx כתב:אם וכאשר אכן יגיע, מעניין איך יסתדר עם ווימס. שניהם אלפא דוגס בהתקפה ומצפים להוביל. למי הולכת זריקה אחרונה?
שמואל1 כתב:JarJarBinx כתב:אם וכאשר אכן יגיע, מעניין איך יסתדר עם ווימס. שניהם אלפא דוגס בהתקפה ומצפים להוביל. למי הולכת זריקה אחרונה?
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:JarJarBinx כתב:אם וכאשר אכן יגיע, מעניין איך יסתדר עם ווימס. שניהם אלפא דוגס בהתקפה ומצפים להוביל. למי הולכת זריקה אחרונה?
אבל הם לא היו the guy בקבוצות האלו. עכשיו, על הנייר, הם כן.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:JarJarBinx כתב:אם וכאשר אכן יגיע, מעניין איך יסתדר עם ווימס. שניהם אלפא דוגס בהתקפה ומצפים להוביל. למי הולכת זריקה אחרונה?
התכוונת לגו-טו-גאי?
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:JarJarBinx כתב:אם וכאשר אכן יגיע, מעניין איך יסתדר עם ווימס. שניהם אלפא דוגס בהתקפה ומצפים להוביל. למי הולכת זריקה אחרונה?
התכוונת לגו-טו-גאי?
גם, אבל לא רק בהכרח גו טו גאי ברגעים מכריעים או כשצריך נקודות, אלא ברמה העקרונית, של כל העונה, של מרקם קבוצתי. כשווימס היה בצסק"א, הקבוצה לא התרכזה סביבו, כלומר, לא רק שהוא לא היה הגו טו גאי, הוא גם לא היה ה-מנהיג, ה-guy באופן כללי. אותו דבר עם גאודלוק, רק שאצלו זה היה בעיקר המאמן. פה אין מאמן ברמה הזו, עם כל הכבוד לארז. ואין שחקנים שיכולים לחלוק בעול, ומצד שני לא לגזול להם את התהילה. נגיד, דווין סמית', בהנחה ולא היה מת, הוא שחקן מושלם לקבוצות שחיות סביב מיעוט שחקנים מוכשרים, ולא קטלוג שלם. אנחנו מתבססים על ווימס, גאודלוק, ומקל. שניים שעד היום לא היו הבורג המרכזי, ואחד שלא יודע איך להיות, אבל חושב שהוא כן.
rc4991 כתב:מי שאני באמת עצוב עליו זה מילר, רק לדמיין איזה טריו יכל להיות כאן
Number8 כתב:זו החתמה מצוינת ואני מרוצה, אבל פייר - אחרי שראיתי את ההיילייטס שלו, זה לא רוצ'סטי 2? יש לו או שלשה או פלואטר.
אגב, איך הוא בהגנה? מקווה שלא לנדסברג
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מי שאני באמת עצוב עליו זה מילר, רק לדמיין איזה טריו יכל להיות כאן
אתה חושב שהוא היה מגיע אם מילר לא היה נפצע?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מי שאני באמת עצוב עליו זה מילר, רק לדמיין איזה טריו יכל להיות כאן
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מי שאני באמת עצוב עליו זה מילר, רק לדמיין איזה טריו יכל להיות כאן
לא יודע אבל לא מדובר בחוזה גבוה יחסית
עם ניהול נכון (ובלי בדיחות רגע) היו יכולים לממן את שניהם
במכבי תל אביב מודעים לרצונו של השחקן לנסות את מזלו ב-NBA ולכן, הם צפויים להציע לו חוזה עם אפשרות לסעיף יציאה עד לסיומו של מחנה הקיץ שייערך בלאס וגאס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים