02 אוגוסט 2016, 17:27
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:לא מרוצה מזה בכלל
?
לא שאין על מה, אבל סקרן לשמוע
02 אוגוסט 2016, 17:30
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:לא מרוצה מזה בכלל
?
לא מה שאנחנו צריכים, צריכים גארד חזק שמצליח להגיע לטבעת ולא שוטר חד גוני (הוא חד גוני, אל תכחישו), שלא נדבר על עניין ההגנה.
רציתי גארד פיזי שיביא לנו נקודות במאני טיים, ואני חושב שבמאני טיים צריך חודר טוב ולא קלעי טוב.
02 אוגוסט 2016, 17:30
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:לא מרוצה מזה בכלל
?
לא מה שאנחנו צריכים, צריכים גארד חזק שמצליח להגיע לטבעת ולא שוטר חד גוני (הוא חד גוני, אל תכחישו), שלא נדבר על עניין ההגנה.
רציתי גארד פיזי שיביא לנו נקודות במאני טיים, ואני חושב שבמאני טיים צריך חודר טוב ולא קלעי טוב.
02 אוגוסט 2016, 17:33
Nadav#30 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:לא מרוצה מזה בכלל
?
תראה את הדקות האחרונות במשחק מספר 3 בהצלבה בעונת 2015. מכבי נגד פנר, מאני טיים לפי כל הדעות, תראה מי פירק אותנו.
רמז: השם שלו מתחרז עם נאודלוק.
02 אוגוסט 2016, 17:40
cannon כתב:יש שמועות חזקות על סנטר שחתם. מעניין אם זו אמת. לא שחקן שאת שמו תאהבו כל כך לשמוע אם זו אמת, אבל בהחלט הגיוני בהתחשב ביתר ההחתמות. עמדה 4 תהיה כנראה זו שתחכה לפליט בהמשך כי השחקן הזה הוא לא 4.
02 אוגוסט 2016, 17:41
שמואל1 כתב:cannon כתב:יש שמועות חזקות על סנטר שחתם. מעניין אם זו אמת. לא שחקן שאת שמו תאהבו כל כך לשמוע אם זו אמת, אבל בהחלט הגיוני בהתחשב ביתר ההחתמות. עמדה 4 תהיה כנראה זו שתחכה לפליט בהמשך כי השחקן הזה הוא לא 4.
לדעתי סמואלס או פרחובסקי.
02 אוגוסט 2016, 17:41
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:cannon כתב:יש שמועות חזקות על סנטר שחתם. מעניין אם זו אמת. לא שחקן שאת שמו תאהבו כל כך לשמוע אם זו אמת, אבל בהחלט הגיוני בהתחשב ביתר ההחתמות. עמדה 4 תהיה כנראה זו שתחכה לפליט בהמשך כי השחקן הזה הוא לא 4.
מתה לפרחובסקי
02 אוגוסט 2016, 17:42
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:cannon כתב:יש שמועות חזקות על סנטר שחתם. מעניין אם זו אמת. לא שחקן שאת שמו תאהבו כל כך לשמוע אם זו אמת, אבל בהחלט הגיוני בהתחשב ביתר ההחתמות. עמדה 4 תהיה כנראה זו שתחכה לפליט בהמשך כי השחקן הזה הוא לא 4.
מתה לפרחובסקי
ציניות?
02 אוגוסט 2016, 17:43
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:cannon כתב:יש שמועות חזקות על סנטר שחתם. מעניין אם זו אמת. לא שחקן שאת שמו תאהבו כל כך לשמוע אם זו אמת, אבל בהחלט הגיוני בהתחשב ביתר ההחתמות. עמדה 4 תהיה כנראה זו שתחכה לפליט בהמשך כי השחקן הזה הוא לא 4.
מתה לפרחובסקי
02 אוגוסט 2016, 17:43
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:cannon כתב:יש שמועות חזקות על סנטר שחתם. מעניין אם זו אמת. לא שחקן שאת שמו תאהבו כל כך לשמוע אם זו אמת, אבל בהחלט הגיוני בהתחשב ביתר ההחתמות. עמדה 4 תהיה כנראה זו שתחכה לפליט בהמשך כי השחקן הזה הוא לא 4.
מתה לפרחובסקי
ציניות?
לא
02 אוגוסט 2016, 17:44
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:cannon כתב:יש שמועות חזקות על סנטר שחתם. מעניין אם זו אמת. לא שחקן שאת שמו תאהבו כל כך לשמוע אם זו אמת, אבל בהחלט הגיוני בהתחשב ביתר ההחתמות. עמדה 4 תהיה כנראה זו שתחכה לפליט בהמשך כי השחקן הזה הוא לא 4.
מתה לפרחובסקי
את יודעת שזה לא אוכל, כן?
02 אוגוסט 2016, 17:56
מתה לפרחובסקי
02 אוגוסט 2016, 18:00
Nadav#30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:cannon כתב:יש שמועות חזקות על סנטר שחתם. מעניין אם זו אמת. לא שחקן שאת שמו תאהבו כל כך לשמוע אם זו אמת, אבל בהחלט הגיוני בהתחשב ביתר ההחתמות. עמדה 4 תהיה כנראה זו שתחכה לפליט בהמשך כי השחקן הזה הוא לא 4.
מתה לפרחובסקי
מעניין אותי לשמוע למה?
מדובר בשחקן שחווה פציעה כזאת או אחרת כל עונה ובגדול מאמין שלעשות הגנה זה המלצה.
02 אוגוסט 2016, 18:02
Nadav#30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:cannon כתב:יש שמועות חזקות על סנטר שחתם. מעניין אם זו אמת. לא שחקן שאת שמו תאהבו כל כך לשמוע אם זו אמת, אבל בהחלט הגיוני בהתחשב ביתר ההחתמות. עמדה 4 תהיה כנראה זו שתחכה לפליט בהמשך כי השחקן הזה הוא לא 4.
מתה לפרחובסקי
מעניין אותי לשמוע למה?
מדובר בשחקן שחווה פציעה כזאת או אחרת כל עונה ובגדול מאמין שלעשות הגנה זה המלצה.
02 אוגוסט 2016, 18:03
02 אוגוסט 2016, 18:05
02 אוגוסט 2016, 18:06
felix_r כתב:אנחנו לא צריכים לא סמואלס ולא פאראחוסקי בזמן שיש לנו את צירבס. אנחנו צריכים איזה קפיץ הגנתי סטייל שיין לאוואל
02 אוגוסט 2016, 18:07
שמואל1 כתב:felix_r כתב:אנחנו לא צריכים לא סמואלס ולא פאראחוסקי בזמן שיש לנו את צירבס. אנחנו צריכים איזה קפיץ הגנתי סטייל שיין לאוואל
הקפיץ יהיה בעמדה 4. צריך גם סנטר.
02 אוגוסט 2016, 18:09
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:אנחנו לא צריכים לא סמואלס ולא פאראחוסקי בזמן שיש לנו את צירבס. אנחנו צריכים איזה קפיץ הגנתי סטייל שיין לאוואל
הקפיץ יהיה בעמדה 4. צריך גם סנטר.
הפוך. צריך קפיץ ב 5, וסטראץ' ב 4
02 אוגוסט 2016, 18:10
אדם כתב:לא הבנתי ליאב אתה מדבר כאילו השוק מלא בשחקנים.
כל אירופה אין את מה שאתה מחפש גם תאודוסיץ וגם דה קולו לא חודרים ,צסקא אין לה חודר אחד ברמה,אין שחקנים כאלה בנמצא ובקלות.
מבחינת מאבי הינו צריכים שחקן קצת שונה אבל מה שקיבלנו יותר טוב ממה שציפינו או חלמנו.
כן מכבי משקיעה כמעט מליון וחצי, וזה לא שאין לי תחונות או געיות אם ההנהלה וההיתנהלות אני כותב על זה הרבה.
גאודולק לא השחקן המושלם בשבילי,אבל בנסיבות ויותר מזה ממה שיש הוא בין הטובים .
יש לי בעיה אם ההגנה שלו ובמיוחד אם זה שהוא לא מתקרב לסל,גם אני כמוך רציתי מישו פיזי ואתלט שחודר טוב ויוצר.
אבל לפני רגע אנשים סגרו תסגל אם רוצסטי.
להגיד שגאודולוק לא מאני טים זה רחוק מהמציאות הוא כזה והוכיח לא פעם ,הוא גם הוכיח את עצמו בקאזאן ובפנר.
עכשיו נותר חתימה ולראות מי ה4 .
אני דרך אגב רציתי את דומיניק גונס.