פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אנדרו גאודלוק סגר עקרונית במכבי תל אביב

02 אוגוסט 2016, 21:19

קשה להאמין שאין לו סעיף יציאה לנבא

02 אוגוסט 2016, 21:19

MTA2311 כתב:קשה להאמין שאין לו סעיף יציאה לנבא

כן, כנראה שיש. עדיין, אחלה חוזה. הרבה יותר טוב מחוזים הזויים אחרים שנחתמו פה.
(ראה ערך פבראני 750K נו קאט).

02 אוגוסט 2016, 21:31

עם גאודלוק אני לא מתבייש לומר שיש לנו את הקו האחורי מהיותר טובים במפעל.
אבל, מה זה שווה כששוב נסבול מריבאונד התקפה אחרי ריבאונד התקפה, ויחגגו עלינו בצבע?
שחקני הפנים שלנו כרגע הם: זירבס, אלכסנדר (אם בכלל), הנדריקס (כנראה שלא), שגב.
זה קו פנים שהוא גם בליגה שלנו בינוני. אין סרט שלא מחזקים אותו.

02 אוגוסט 2016, 21:31

מאמין שה-4 יהיה דמיטריס ניקולס. נותן הגנה, אופי טוב, יודע לקלוע, רוצה לשחק ולא אמור להיות יקר. אחד מהסנטרים איתם מדברים ולגביהם יש התלבטות זה דורסי. לסגור את הסגל עם ניקולס ודורסי זו קבוצה שיכולה להעמיד הרכבים מאוד אתלטיים ועם סגירה חזקה בצבע. לא מתנגד...

02 אוגוסט 2016, 21:32

cannon כתב:מאמין שה-4 יהיה דמיטריס ניקולס. נותן הגנה, אופי טוב, יודע לקלוע, רוצה לשחק ולא אמור להיות יקר. אחד מהסנטרים איתם מדברים ולגביהם יש התלבטות זה דורסי. לסגור את הסגל עם ניקולס ודורסי זו קבוצה שיכולה להעמיד הרכבים מאוד אתלטיים ועם סגירה חזקה בצבע. לא מתנגד...

סביר בהחלט

02 אוגוסט 2016, 21:33

מלחיץ אותי בני 30+ שלא עשו כלום בקריירה שלהם.
מאוד בינוני.

02 אוגוסט 2016, 21:36

בגלל שיש לנו עכשיו שחקני קו אחורי מאוד דומיננטים אז הכיוון שלנו לשחקן פנים חייב להיות יותר הגנתי. דווקא כאלה היו לנו לא מעט ( רנדל, טיוס, לאזמה) כזה שיהיה מטריה בהגנה וישנה זריקות, ויחיה על תיקונים וריבאונד התקפה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

LIAV10 כתב:מלחיץ אותי בני 30+ שלא עשו כלום בקריירה שלהם.
מאוד בינוני.

גם קבוצות שלקחו אליפויות אירופה(וNBA) נעזרו באיזה מבוגר או שניים שלא בונים עליהם לטווח ארוך. זה לגיטימי לדעתי, כל עוד יש להם מה לתת.
לדורסי למשל יש מה לתת למכבי. בכל מקרה, בהינתן מה שיש כרגע בשוק, ובבעיות התקציב (והפצועים) של מכבי, לא באמת ניתן להעמיד פה סגל שכולו גילאי 25 - 29 של שחקנים שנכנסים לשיא שלהם.
נערך לאחרונה על ידי Number8 בתאריך 02 אוגוסט 2016, 21:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

LIAV10 כתב:מלחיץ אותי בני 30+ שלא עשו כלום בקריירה שלהם.
מאוד בינוני.

אתה הולך לכיוון cp3 של אירופה

ניקולס סתם שחקן- פשוט סתם!
כמו שהביאו את אינגלס ומכרו לנו שהוא מטורף כי הוא היה בבארסה- אז ניקולס היה בצסקא...

02 אוגוסט 2016, 21:44

MTA2311 כתב:קשה להאמין שאין לו סעיף יציאה לנבא

אמרו שאין אופציית יציאה אז כנראה שזה כולל NBA

02 אוגוסט 2016, 21:45

my man כתב:ניקולס סתם שחקן- פשוט סתם!
כמו שהביאו את אינגלס ומכרו לנו שהוא מטורף כי הוא היה בבארסה- אז ניקולס היה בצסקא...

אינגלס חתם ב NBA אחרי מכבי, אז כנראה שהוא לא היה סתם אפס.

02 אוגוסט 2016, 21:49

felix_r כתב:

כשאני אומר סתם אני לא מתכוון ל"סתם אפס" אלא שחקן שהוא לא מיוחד ולא טוב מאד בשום דבר שהוא עושה(חוץ מלהעלות את טיוס לאלי הופ שאת זה הוא בהחלט עשה טוב מאד)...

02 אוגוסט 2016, 21:51

felix_r כתב:

דווקא חיבבתי את אינגלס, ובמחצית הראשונה של העונה הוא היה אחלה, אבל זה שהוא חתם בNBA לא בהכרח אומר שהוא טוב. כי כשאתה באירופה, ובטח שבמכבי, מצפים ממך לתת יותר, יש עליך יותר אחריות. אני מניח שבNBA הוא היה שחקן מאוד אפור, שבקושי עושה משהו.

02 אוגוסט 2016, 21:54

זו עונת מעבר. מכבי תקועה עם המון חוזים כבדים, שמחלק היא מאמינה שתיפטר (ועוד לא נפטרה), וחלק החליטה לספוג.
שחקנים כמו ניקולאס ודורסי הם פשרה סבירה לכאלו נסיבות. בעיניי ניקולאס עדיף על רוקי מחנות שלא שיחק מעודו באירופה. על כל מילר שיגיע משם, תיפול עם עשרה נואל פליקס.
בשנה הבאה מסתיימים הרבה חוזים, אפשר יהיה לנסות לבנות משהו בריא יותר מראשיתו (תרתי משמע), עם ווימס, גאודלוק, מקל, דוסון אולי וכו׳.

מקל, אוחיון
גאודלוק, סילי, יבזורי
ווימס, לנדסברג, פניני
סמית׳, ניקולאס, אלכסנדר
צירבס, דורסי/לאוואל, שגב

זה רוסטר לגיטימי ל-5-8.

02 אוגוסט 2016, 21:54

my man כתב:
felix_r כתב:

כשאני אומר סתם אני לא מתכוון ל"סתם אפס" אלא שחקן שהוא לא מיוחד ולא טוב מאד בשום דבר שהוא עושה(חוץ מלהעלות את טיוס לאלי הופ שאת זה הוא בהחלט עשה טוב מאד)...

תשמע, אינגלס אולי לא הצטיין במיוחד באף תחום, אבל הוא תרם לא רע בכל תחום (קליעה, מסירה, ריבאונד, הובלת כדור, חטיפות), וגם יכל לשחק בערך בכל עמדה פרט לסנטר. לכן בתור מחליף הוא היה שחקן מעולה.

02 אוגוסט 2016, 21:59

felix_r כתב:
my man כתב:
felix_r כתב:

תשמע, אינגלס אולי לא הצטיין במיוחד באף תחום, אבל הוא תרם לא רע בכל תחום (קליעה, מסירה, ריבאונד, הובלת כדור, חטיפות), וגם יכל לשחק בערך בכל עמדה פרט לסנטר. לכן בתור מחליף הוא היה שחקן מעולה.

מסכים ולדעתי אם יחתימו את ניקולס הוא יספק תרומה מאד דומה למה שאינגלס הביא...מה ההבדל? אינגלס שיחק בתור שחקן משלים ואת ניקולס יביאו לפתוח בחמישייה..

02 אוגוסט 2016, 22:04

מכבי אוהבת לתת כסף סתם כמו לטבק.
בכל מקרה אם באמת יחתום פה ניקולס אולי אפשר לצךות לנס ולזה שמילר יחזור במרץ .
אולי נרויח את מילר לשנה הבאה,אבל מספיק אם השנה מעבר ווימס בן 30 ובלי קשר כבר 10 שמים מכבי במעבר,הגיע הזמן שמכבי תראה יציבות מבחינת סגל והיזדהות אם שחקנים וכלפי האוהדים ולא תחנת רכבת.

02 אוגוסט 2016, 22:05

felix_r כתב:
my man כתב:
felix_r כתב:

פליקס אז מה אתה חושב בסך הכל על החתימה? אתה חושב שהציוות שלו עם ווימס הוא טוב? מעניין אותי לשמוע את הדעה שלך בתור אחד "שחזה" את החתימה של פארמר כגרועה (לדעתי היחיד) ואת הציוות האיום שהולך להיות עם רוצסטי.

02 אוגוסט 2016, 22:22

חתם!!!!!!!!!!!!!!!!
פרסם תגובה