פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אנדרו גאודלוק חתם לשנתיים במכבי

02 אוגוסט 2016, 22:45

התנין כתב:אני יכול להבין את ההתרגשות. זו מסוג ההחתמות שמלווה אותן תחושה שהיתה לי כשחתמו במכבי שחקנים כמו פארקר, שאראס, פארמר, ארויו. כפי שניתן לראות זה לא בהכרח מעיד על הצלחה גדולה שתגיע, אבל פוטנציאל ההצלחה עצום.

די מהר נזכרתי היום בשמחה והצהלה שהיו פה כשביאו את פארמר עונה שעברה...מאד מקווה שלא נתאכזב כי ווימס וגאודלוק זה על הנייר מדהים!

02 אוגוסט 2016, 22:45

הארבע המיועד יהייה בסופו של דבר דניאל תייס
Yhgay

Yhgay

02 אוגוסט 2016, 22:46

ברור שהוא החתמה יותר גדולה מאמארה, אבל גם הציפיות אחרות. נגיד, אם אמארה דופק דאנק למשחק, עשה את שלו. גאודלוק הוא שחקן של הצלבה(וזה לא אומר שאנחנו קבוצה של הצלבה), ובניגוד לאמארה, הוא צריך לבוא להנהיג. הכישרון נמצא, האומץ ישנו, אבל זה אתגר שהוא בחיים לא עמד בו, אי אפשר לדעת אם יצליח או לא. רק תחשבו כמה כישרון היה לאלן אנדרסון, והיום הוא רק סמיילי בפורום, ואין לי מושג אפילו איפה הוא משחק.

MTA2311 כתב:מוצא את עצמי די מתרגש בצורה לא אופיינית מההחתמה הזאת. הוא באמת שחקן טוב.

שחקן טוב שלא עונה על הצרכים שלנו, מבאס.

רק אני זכרתי אותו יותר נמוך מ-1.91?

מברוק, בהחלט מרגש ובטח כשמדובר בחוזה לשנתיים
מכבי מחזיקה כרגע שני שחקנים מהטופ 3 בעמדתם

כל כך מבאס שמילר לא שותף לחגיגה

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:מוצא את עצמי די מתרגש בצורה לא אופיינית מההחתמה הזאת. הוא באמת שחקן טוב.

שחקן טוב שלא עונה על הצרכים שלנו, מבאס.

עונה יותר מכל שאר השמות שהועלו. אתה סתם מבואס כי שחקנים עם כישרון לא עושים לך את זה.

02 אוגוסט 2016, 22:47

yhgsy כתב:הארבע המיועד יהייה בסופו של דבר דניאל תייס
Yhgay

Yhgay

אם וכאשר, זה בסדר

02 אוגוסט 2016, 22:47

Yhgay

Yhgay

האמת? מוכן לקבל את זה

02 אוגוסט 2016, 22:48

my man כתב:די מהר נזכרתי היום בשמחה והצהלה שהיו פה כשביאו את פארמר עונה שעברה...מאד מקווה שלא נתאכזב כי ווימס וגאודלוק זה על הנייר מדהים!

אותי מטריד איך זה ילך עם מקל. כשיש שני סקוררים כאלה בעמדות 2 ו-3, אתה צריך רכז סולידי ולא אחד שחושב שהוא אייברסון.

השחקנים בעמדות 4 ו5, אם יוחתמו, לא צריכים להיות טובים, באמת שלא. רק לא להיות מחרידים. להיות סולידיים, זה בסדר. הם צריכים לספק מעט מאוד נקודות. מבלי לזלזל במצב השוק, זה לא משהו שאי אפשר למצוא.

אני לא מבין ולא הבנתי...ת'ייס לא שיחק השנה כסנטר? הוא לא מסתדר לי בראש כ4...

02 אוגוסט 2016, 22:49

Yhgay

Yhgay

איפה זה כתוב?

02 אוגוסט 2016, 22:49

rc4991 כתב:מברוק, בהחלט מרגש ובטח כשמדובר בחוזה לשנתיים
מכבי מחזיקה כרגע שני שחקנים מהטופ 3 בעמדתם

כל כך מבאס שמילר לא שותף לחגיגה

כמו שחלק כבר ציינו לפני, גאודלוק לא היה פה אם מילר לא היה נפצע.

אחרי הפציעה של מילר מכבי פשוט החליטה לשנות את הקונספט, וללכת על קו אחרי דומיננטי, וקו קידמי משלים.

02 אוגוסט 2016, 22:50

רק תכתבו על תאייס בבקשה בת'רד המלפפונים

02 אוגוסט 2016, 22:50

yanay21 כתב:רק תחשבו כמה כישרון היה לאלן אנדרסון, והיום הוא רק סמיילי בפורום, ואין לי מושג אפילו איפה הוא משחק.

דווקא אנדרסון המשיך ל-NBA לכמה עונות לא רעות. לא זוכר אם הוא עוד בברוקלין.

02 אוגוסט 2016, 22:51

JarJarBinx כתב:
yanay21 כתב:רק תחשבו כמה כישרון היה לאלן אנדרסון, והיום הוא רק סמיילי בפורום, ואין לי מושג אפילו איפה הוא משחק.

זה חלק מהנקודה שלי. זה לא שהוא שחקן גרוע, אבל כשאנדרסון היה צריך להיות מתג ההפעלה, במקום עוד בורג, הוא כשל. וזה לא אומר שהוא לא כישרוני. אותו דבר גאודלוק, הכישרון קיים. האם הוא ידע להנהיג קבוצה, או שהוא צריך להיות חלק לא גדול ממכונה משומנת יותר ממכבי? זה לא עניין של יכולות, זה בראש. וזה למה הוא הימור, ואי אפשר לדעת, עד שנגיע לרגעים המכריעים של העונה.

02 אוגוסט 2016, 22:52

JarJarBinx כתב:

שיחק העונה בוויזארדס

02 אוגוסט 2016, 22:53

yanay21 כתב:
JarJarBinx כתב:

זה חלק מהנקודה שלי. זה לא שהוא שחקן גרוע, אבל כשאנדרסון היה צריך להיות מתג ההפעלה, במקום עוד בורג, הוא כשל. וזה לא אומר שהוא לא כישרוני. אותו דבר גאודלוק, הכישרון קיים. האם הוא ידע להנהיג קבוצה, או שהוא צריך להיות חלק לא גדול ממכונה משומנת יותר ממכבי? זה לא עניין של יכולות, זה בראש. וזה למה הוא הימור, ואי אפשר לדעת, עד שנגיע לרגעים המכריעים של העונה.

ולמה לא לקחת את ההגעה שלו לפיינל פור עם פנר'? היתה לו עונה מדהימה בקטע אחר...לגמרי הוביל אותם...

02 אוגוסט 2016, 22:54

כל הכבוד להנהלה על ההחתמה , לפעמים מעז יוצא מתוק .

עוד גבוה קפיצי שחוסם טוב ויש לנו קבוצה טובה.
פרסם תגובה