אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 13:09

עוד פעם עם השטויות שהקו האחרוי לא היה כל כך טוב בשנה שעברה ? כמה פעמים תחזור על זה עד שהשקר יהפוך לאמת ?

פארגו פרקינס - איידסון היה קו אחורי יוצא מהכלל, טוב יותר מזה של השנה. תראה כמה מכבי קלעה בשנה שעברה וכמה היא קולעת השנה. איך מכבי דרסה בשנה שעברה ואיך השנה.
ואיך מכבי תראה בלי פארמר אני לא רוצה לדעת.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 נובמבר 2011, 13:11

אם הכתבה נכונה, אז צריכים לתת לפאפאלוקאס ללכת.
אני לא רואה כיצד במצב הנתון הוא יוכל לתרום הרבה למכבי וזאת גם מבלי קשר לכתבה הזאת.

לגבי חישובי התקציב שנעשים כאן, לא נמאס?
הרי אנחנו כבר יודעים שמכבי נמצאת בהפסדים ורק השבוע שי רקאנטי (שכמדומני, הוא לא פדרמן) התראיין ואמר שמכבי היא עסק מפסיד.
אחרי כל מה שקרה בקיץ ואחרי ההחתמה של לגנפורד שעלתה למכבי הרבה מאוד כסף, עדיין עושים את כל החישובים האילו? מתי תהיו מרוצים?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 13:17

yarinsaky כתב:עוד פעם עם השטויות שהקו האחרוי לא היה כל כך טוב בשנה שעברה ? כמה פעמים תחזור על זה עד שהשקר יהפוך לאמת ?

פארגו פרקינס - איידסון היה קו אחורי יוצא מהכלל, טוב יותר מזה של השנה. תראה כמה מכבי קלעה בשנה שעברה וכמה היא קולעת השנה. איך מכבי דרסה בשנה שעברה ואיך השנה.

פרקינס ואיידסון היו בינוניים ומטה רוב השנה לפחות בחלק ההתקפי , חוץ מהם לא היה כלום וזה קו אחורי בינוני מינוס.

ולמי אכפת מהדריסות ? מכבי השנה בבית שהוא כמה רמות מעל זה של שנה שעברה והמאזן עד עכשיו דומה , הייתי אומר שעד עכשיו זה נוקאאוט לקבוצה של השנה.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 13:19

מה הטעם בעוד "רול פלייר" כזה? שחקן כזה יכול לתרום עוד לקוו האחורי של מכבי, יותר טוב מאוחיון מן הסתם, יוסיף דברים שאין לקוו האחורי הנכחי (מישהו אמר קליעה?). רע זה בטוח לא יהיה, וזה יכול לעזור. יוריד גם קצת את העומס, אבל כרגע זה לא דחוף. שחקן כזה צריך בכושר כבר לקראת תחילת הטופ 16, כרגע זה פחות דחוף
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 13:23

יוסי22 כתב:
yarinsaky כתב:עוד פעם עם השטויות שהקו האחרוי לא היה כל כך טוב בשנה שעברה ? כמה פעמים תחזור על זה עד שהשקר יהפוך לאמת ?

פרקינס ואיידסון היו בינוניים ומטה רוב השנה לפחות בחלק ההתקפי , חוץ מהם לא היה כלום וזה קו אחורי בינוני מינוס.

ולמי אכפת מהדריסות ? מכבי השנה בבית שהוא כמה רמות מעל זה של שנה שעברה והמאזן עד עכשיו דומה , הייתי אומר שעד עכשיו זה נוקאאוט לקבוצה של השנה.

הגנה טובה עם שחקנים אתלטיים נותנת לך סלים קלים בהתקפה, זה א' ב' של כדורסל. עם שחקנים כבדים כמו פאפלוקאס תשחק איטי יותר והסקור יהיה נמוך יותר.

אם יש נוקאאוט זה בגלל פארמר, אבל אתה תמשיך להתעקש שזה בגלל שפארמר רק גנב לפפלוקאס את הדקות וברגע שהיווני יגיע הכול יהיה ברמה טובה יותר. כאילו שהוא הולך לשחק 30 דקות כל משחק כמו פארמר, אולי יעבירו אותו במכונת הזמן כדי להצעיר אותו.
שויין.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 28 נובמבר 2011, 13:28, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 13:25

asafb96 כתב:מה הטעם בעוד "רול פלייר" כזה? שחקן כזה יכול לתרום עוד לקוו האחורי של מכבי, יותר טוב מאוחיון מן הסתם, יוסיף דברים שאין לקוו האחורי הנכחי (מישהו אמר קליעה?). רע זה בטוח לא יהיה, וזה יכול לעזור. יוריד גם קצת את העומס, אבל כרגע זה לא דחוף. שחקן כזה צריך בכושר כבר לקראת תחילת הטופ 16, כרגע זה פחות דחוף

איך זה פחות דחוף כרגע אם כבר כולנו יודעים שלוקח לשחקן להיכנס לכושר ולעניינים הרבה מאוד זמן, בטח במכבי. להזכיר לך שמצ'באן לא הצליח להשתלב במשך חצי שנה? או את לנגפורד שכבר 5 שבועות כאן ועדיין נראה כמו כלום? הטופ 16 מתחיל בעוד חודש וחצי ולכן השחקן שיגיע צריך להיות כאן בשבוע-שבועיים הקרובים, כדי שאולי איכשהו הוא יוכל להשתלב בקבוצה עד אז. הרי כל אנשי מכבי טוענים כל היום שהם ידעו שהעזיבה של פרמאר תגיע במוקדם או במאוחר ושהם הכינו תוכניות למקרה הזה, אז למה צריך עכשיו לחכות עוד חודש בשביל למצוא מישהו?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 13:28

קודי כתב:
asafb96 כתב:מה הטעם בעוד "רול פלייר" כזה? שחקן כזה יכול לתרום עוד לקוו האחורי של מכבי, יותר טוב מאוחיון מן הסתם, יוסיף דברים שאין לקוו האחורי הנכחי (מישהו אמר קליעה?). רע זה בטוח לא יהיה, וזה יכול לעזור. יוריד גם קצת את העומס, אבל כרגע זה לא דחוף. שחקן כזה צריך בכושר כבר לקראת תחילת הטופ 16, כרגע זה פחות דחוף

איך זה פחות דחוף כרגע אם כבר כולנו יודעים שלוקח לשחקן להיכנס לכושר ולעניינים הרבה מאוד זמן, בטח במכבי. להזכיר לך שמצ'באן לא הצליח להשתלב במשך חצי שנה? או את לנגפורד שכבר 5 שבועות כאן ועדיין נראה כמו כלום? הטופ 16 מתחיל בעוד חודש וחצי ולכן השחקן שיגיע צריך להיות כאן בשבוע-שבועיים הקרובים, כדי שאולי איכשהו הוא יוכל להשתלב בקבוצה עד אז. הרי כל אנשי מכבי טוענים כל היום שהם ידעו שהעזיבה של פרמאר תגיע במוקדם או במאוחר ושהם הכינו תוכניות למקרה הזה, אז למה צריך עכשיו לחכות עוד חודש בשביל למצוא מישהו?

לא יודע, אני חושב שאפשר להביא שחקן בסוף שלב הבתים, ובפגרה הוא יתחיל להשתלב במסגרות המשניות. זה לא שחקן דחוף שחייבים אותו ל30 דקות כל משחק, ולא יקרה כלום אם במשחק-שניים הראשונים הוא ישחק 10 דקות. מכבי הסתדרה גם שלאנגפורד לא היה בכושר.
אם יבוא שחקן בסוף שלב הבתים, אני לא רואה סיבה שיהיו בעיות עם זה
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 נובמבר 2011, 13:28

יוסי22 כתב:

ומה שעצוב, זה שהעונה אין למכבי אף שחקן שקולע כמוהם (חוץ מפארמר כמובן).
עד כמה שהשניים האילו היו מוגבלים בהתקפה, הם עדיין היו שחקני התקפה טובים יותר מכל שחקן בקו האחורי של מכבי כיום (לאחר עזיבת פארמר).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 13:32

קודי כתב:איך זה פחות דחוף כרגע אם כבר כולנו יודעים שלוקח לשחקן להיכנס לכושר ולעניינים הרבה מאוד זמן, בטח במכבי. להזכיר לך שמצ'באן לא הצליח להשתלב במשך חצי שנה? או את לנגפורד שכבר 5 שבועות כאן ועדיין נראה כמו כלום? הטופ 16 מתחיל בעוד חודש וחצי ולכן השחקן שיגיע צריך להיות כאן בשבוע-שבועיים הקרובים, כדי שאולי איכשהו הוא יוכל להשתלב בקבוצה עד אז. הרי כל אנשי מכבי טוענים כל היום שהם ידעו שהעזיבה של פרמאר תגיע במוקדם או במאוחר ושהם הכינו תוכניות למקרה הזה, אז למה צריך עכשיו לחכות עוד חודש בשביל למצוא מישהו?

זה אשלייה לחשוב שיגיע מישהו בתוך שבוע-שבועיים. הטופ 16 מובטח ובמכבי ייקחו את הזמן לנהל מו"מ עם קבוצות של מספר מועמדים עד שימציאו מישהו שמתאים גם מקצועית וגם לתקציב.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 13:33

asafb96 כתב:
קודי כתב:

לא יודע, אני חושב שאפשר להביא שחקן בסוף שלב הבתים, ובפגרה הוא יתחיל להשתלב במסגרות המשניות. זה לא שחקן דחוף שחייבים אותו ל30 דקות כל משחק, ולא יקרה כלום אם במשחק-שניים הראשונים הוא ישחק 10 דקות. מכבי הסתדרה גם שלאנגפורד לא היה בכושר.

מכבי הסתדרה כשלנגפורד לא היה בכושר כי היה לה את פרמאר. שחקן שיגיע בסוף שלב הבתים זה אומר שהוא יגיע 3 שבועות לפני הטופ 16. לא רואה אף שחקן בעולם משתלב במכבי כל כך מהר ובטח לא כשאין כמעט אימונים ויש רק משחקים (גם בפגרה). לא רואה גם את בלאט עושה יותר מדי שינויים תוך כדי הטופ 16 ולכן שחקן כזה לא יהיה רלוונטי. צריך לפעמים גם ללמוד מהנסיון ויש לנו בשנה האחרונה נסיון עם שני שחקנים מצויינים שהגיעו למכבי באמתע העונה וההשתלבות שלהם בעייתית מאוד, בלשון המעטה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 13:34

roy1000 כתב:
קודי כתב:איך זה פחות דחוף כרגע אם כבר כולנו יודעים שלוקח לשחקן להיכנס לכושר ולעניינים הרבה מאוד זמן, בטח במכבי. להזכיר לך שמצ'באן לא הצליח להשתלב במשך חצי שנה? או את לנגפורד שכבר 5 שבועות כאן ועדיין נראה כמו כלום? הטופ 16 מתחיל בעוד חודש וחצי ולכן השחקן שיגיע צריך להיות כאן בשבוע-שבועיים הקרובים, כדי שאולי איכשהו הוא יוכל להשתלב בקבוצה עד אז. הרי כל אנשי מכבי טוענים כל היום שהם ידעו שהעזיבה של פרמאר תגיע במוקדם או במאוחר ושהם הכינו תוכניות למקרה הזה, אז למה צריך עכשיו לחכות עוד חודש בשביל למצוא מישהו?

זה אשלייה לחשוב שיגיע מישהו בתוך שבוע-שבועיים. הטופ 16 מובטח ובמכבי ייקחו את הזמן לנהל מו"מ עם קבוצות של מספר מועמדים עד שימציאו מישהו שמתאים גם מקצועית וגם לתקציב.

מסכים איתך לגמרי. העצוב בכל זה הוא שכשכבר יגיע שחקן (אם יגיע), זה יהיה מאוחר מדי בשביל לשלב אותו בקבוצה בטופ 16 וההגעה המאוחרת שלו תהיה בטח בשביל לחסוך איזה 50 אלף דולר במו"מ עם הקבוצה ממנה הוא יגיע.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 13:38

חביב אורנג'ד כתב:
יוסי22 כתב:

ומה שעצוב, זה שהעונה אין למכבי אף שחקן שקולע כמוהם (חוץ מפארמר כמובן).
עד כמה שהשניים האילו היו מוגבלים בהתקפה, הם עדיין היו שחקני התקפה טובים יותר מכל שחקן בקו האחורי של מכבי כיום (לאחר עזיבת פארמר).

מסכן איידסון, היה כל כך מוגבל שקיבל חוזה רק על 2 מיליון יורו בברצלונה, הקבוצה הטובה באירופה. ממש אוחיון לעניים.

ופארגו גם מסכן - יש לו רק הצעות לחוזה מובטח בספרס ובריאל.

ופרקינס היה גם מובטל אם לא היה נפצע. בטח היה גומר באשקלון , נעבך.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 13:38

קודי כתב:מה בדיוק הטעם להוסיף לחבורת הרול פליירים הבלתי נגמרת שיש לנו עוד אחד כזה? מה זה יתן? ברור שאני לא מדבר על מקאלב או דיאמנטידיס אבל בין שני אלה לבין רכזים בינוניים שיש כמו זבל באירופה יש הרבה מאוד שחקנים.

כרגע אתה פשוט חייב עוד שחקן כי יוגב אוחיון הוא מוביל הכדור הבלעדי בקבוצה. גם שחקן בינוני יעזור במצב הנוכחי. מכבי מאבדת שחקן ששיחק 35 דקות ביורוליג. זה לא יהיה פשוט להחליף, אבל אתה חייב להביא עוד מוביל כדור. אני מאוד אשמח לאיזה דרייפר או כל שחקן אחד שיכול להוביל כדור בבטחה מעבר לחצי.
roy1000

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 13:39

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:

מכבי הסתדרה כשלנגפורד לא היה בכושר כי היה לה את פרמאר. שחקן שיגיע בסוף שלב הבתים זה אומר שהוא יגיע 3 שבועות לפני הטופ 16. לא רואה אף שחקן בעולם משתלב במכבי כל כך מהר ובטח לא כשאין כמעט אימונים ויש רק משחקים (גם בפגרה). לא רואה גם את בלאט עושה יותר מדי שינויים תוך כדי הטופ 16 ולכן שחקן כזה לא יהיה רלוונטי. צריך לפעמים גם ללמוד מהנסיון ויש לנו בשנה האחרונה נסיון עם שני שחקנים מצויינים שהגיעו למכבי באמתע העונה וההשתלבות שלהם בעייתית מאוד, בלשון המעטה.

ומכבי תוכל להסתדר עם הגארד הזה אם לאנגפורד יכנס לעניינים, ופאפאס יחזור לרוטציה. סופו אז היה בתקופה חלשה, אליהו היה לא יציב, ופניני וסמית' נראו זוועה. בכושר טוב, גם בלי פארמר מכבי תוכל להסתדר לדעתי, אם כי ברור לכולם שהרמה תרד.
בשבוע שבועיים הקרובים לא יגיע שחקן, נראה לי עדיף שתשכח מזה..
אני מאמין שאפשר להסתדר אם יבוא שחקן בסוף שלב הבתים, ובמשחקי היורוליג הראשונים הוא ישחק פחות, אלא אם יצליח להיכנס מהר לעניינים. לא רואה בזה שום בעיה
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 13:44

asafb96 כתב:ומכבי תוכל להסתדר עם הגארד הזה אם לאנגפורד יכנס לעניינים, ופאפאס יחזור לרוטציה. סופו אז היה בתקופה חלשה, אליהו היה לא יציב, ופניני וסמית' נראו זוועה. בכושר טוב, גם בלי פארמר מכבי תוכל להסתדר לדעתי, אם כי ברור לכולם שהרמה תרד.
בשבוע שבועיים הקרובים לא יגיע שחקן, נראה לי עדיף שתשכח מזה..
אני מאמין שאפשר להסתדר אם יבוא שחקן בסוף שלב הבתים, ובמשחקי היורוליג הראשונים הוא ישחק פחות, אלא אם יצליח להיכנס מהר לעניינים. לא רואה בזה שום בעיה

אסף, סמית' זה שחקן שפשוט לא קיים בלי פארמר. את מעט המשחקים הסבירים שהוא שיחק הוא חייב לפארמר. בלעדיו הוא נראה כמו איזה ילד אבוד על המגרש. אני לא יודע מה לחשוב לגבי פאפאס. זה כבר תלוי בבלאט ובמה שקרה ביניהם.

האם לנגפורד יכול לחזור להיות שחקן של 15 נקודות ביורוליג? לא יודע. אולי. גם אם כן, זו לא תהיה אותה קבוצה.

בכל מקרה, אני מסכים שיש זמן וגם כמה הפסדים לא ישנו הרבה כי המקום בטופ 16 מובטח וגם אם מכבי תפסיד 3 מ- 4 המשחקים שנותרו לה היא עדיין תסיים במקום השני.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 13:44

עם דבר אחד אפשר להסכים - הקו האחורי כרגע בלי פארמר הוא פחות טוב מזה של שנה שעברה שלטעמי גם אז לא היה מציאה גדולה וזה באמת לא בריא .

אבל כמה הערות :

1. מצ'באן לא לקח את הזמן כדי להשתלב בקבוצה אלא כדי לתרום בקו קידמי אדיר כמו שהיה למכבי , אם כבר השתלבות אז תראו באיזו מהירות הוא השתלב בפרטיזן.

2. למכבי יש קו קידמי מצוין ועמדה 3 טובה , גם אם הקו האחורי לא יבריק יהיה אפשר לחיות עם זה עד הטופ 16 , נקודת המפתח היא ההשתלבות של פאפס ולאנגפורד שכבר בקבוצה .

3.בסך הכול טל נותן בכל מקרה 5-10 דקות , אוחיון אמור לתת 15-20 , לאנגפורד 20-25(לא הביאו אותו בסכום הזה לפחות ... )ונשארנו עם 15-20 דקת לפאפס , זה ממש לא הרבה מידי בשבילו.
ככה שאני יכול לראות איך אמורה להיראות חלוקת הדקות בקו האחורי עד שיבוא רכז נוסף וזה ממש לא מלחיץ אותי כל כך גם אם לא מדובר בפסגת חלומותי.
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 13:48

אסף - לא שמת לב שלשחקנים, טובים ככל שיהיו, לוקח "כמה ימים" להיכנס לעניינים במכבי?
רועי - מסכים איתך שכל גארד סביר או בינוני שיגיע יעזור כשיש לך רק את אוחיון, אבל אוחיון, שהוא לא אמור להיות יותר ממחליף שולי במכבי, לא אמור להיות בנצ'מארק לכלום בקבוצה עם מטרות כמו מכבי.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 13:49

למי שלא זוכר,זו התרומה של הקו האחורי של מכבי בשנה שעברה. הם מובילים את מכבי בראנקינג, בריבאונד, נקודות, בחטיפות ( כמובן ), בדקות משחק, כמעט בכל קטוגריה :
http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... i/stats/12

אפשר רק לחלום על תרומה כזאת מקו האחורי העונה אחרי עזיבת פארמר.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 28 נובמבר 2011, 13:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 13:51

יוסי22 כתב:עם דבר אחד אפשר להסכים - הקו האחורי כרגע בלי פארמר הוא פחות טוב מזה של שנה שעברה שלטעמי גם אז לא היה מציאה גדולה וזה באמת לא בריא .

אבל כמה הערות :

1. מצ'באן לא לקח את הזמן כדי להשתלב בקבוצה אלא כדי לתרום בקו קידמי אדיר כמו שהיה למכבי , אם כבר השתלבות אז תראו באיזו מהירות הוא השתלב בפרטיזן.

2. למכבי יש קו קידמי מצוין ועמדה 3 טובה , גם אם הקו האחורי לא יבריק יהיה אפשר לחיות עם זה עד הטופ 16 , נקודת המפתח היא ההשתלבות של פאפס ולאנגפורד שכבר בקבוצה .

3.בסך הכול טל נותן בכל מקרה 5-10 דקות , אוחיון אמור לתת 15-20 , לאנגפורד 20-25(לא הביאו אותו בסכום הזה לפחות ... )ונשארנו עם 15-20 דקת לפאפס , זה ממש לא הרבה מידי בשבילו.
ככה שאני יכול לראות איך אמורה להיראות חלוקת הדקות בקו האחורי עד שיבוא רכז נוסף וזה ממש לא מלחיץ אותי כל כך גם אם לא מדובר בפסגת חלומותי.

זה לא מתמטיקה, זה כדורסל. לפי מה שאתה אומר, ברצלונה יכולה להחליף את נבארו באוחיון ובורשטיין. אוחיון יתן 20 דקות ובורשטיין עוד 10 וכך ימלאו את 30 הדקות שנבארו משחק... אי אפשר להחליף איכות בכמות.
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 נובמבר 2011, 13:52

כל עוד פניני לא בעיניינים (ואני מקווה מאוד שהוא ימשיך את היכולת הטובה גם ביורוליג), אני לא רואה איך ניתן לומר שמכבי חזקה בעמדה מס' 3.
סמית' לא מספק למכבי חדירה, קליעה, אסיסטים, חטיפות, סחיטת עבירות וניהול משחק.
מזלנו, שרוב הקבוצות ביורוליג חלשות בעמדה מס' 3.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־21 אורחים