חנו'ש כתב:ניסית?
איזה הודעה מאיימת, ולא
בלי להעליב, אבל אם את ורוני אוהבים את זה אז זה כנראה לא בשבילי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:ניסית?
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:ניסית?
איזה הודעה מאיימת, ולא
בלי ה
להעליב, אבל אם את ורוני אוהבים את זה אז זה כנראה לא בשבילי
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:ניסית?
איזה הודעה מאיימת, ולא
בלי ה
להעליב, אבל אם את ורוני אוהבים את זה אז זה כנראה לא בשבילי
yanay21 כתב:טוב, עכשיו הבנתי שהקרב שלי אבוד, ואורי הולך לגביע המדינה
my man כתב:yanay21 כתב:טוב, עכשיו הבנתי שהקרב שלי אבוד, ואורי הולך לגביע המדינה
ו...שוב אתה צודק!
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:טוב, עכשיו הבנתי שהקרב שלי אבוד, ואורי הולך לגביע המדינה
ו...שוב אתה צודק!
אני אתחיל ללכת לבית כנסת על בסיס קבוע, רק שיהיה ברוממה ושלא תלך. או בארנה, שאתה שונא.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:טוב, עכשיו הבנתי שהקרב שלי אבוד, ואורי הולך לגביע המדינה
ו...שוב אתה צודק!
אני אתחיל ללכת לבית כנסת על בסיס קבוע, רק שיהיה ברוממה ושלא תלך. או בארנה, שאתה שונא.
אני באמת מאמין שזה לא יהיה בהיכל העונה...אוהדי מגדל והתקשורת לא יתנו לזה להיות בהיכל עונה שניה ברציפות...ארנה קל ואני פה איתך בפורום
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:טוב, עכשיו הבנתי שהקרב שלי אבוד, ואורי הולך לגביע המדינה
ו...שוב אתה צודק!
אני באמת מאמין שזה לא יהיה בהיכל העונה...אוהדי מגדל והתקשורת לא יתנו לזה להיות בהיכל עונה שניה ברציפות...ארנה קל ואני פה איתך בפורום
טוויסט בעלילה: אני בסוף אלך, ודופק לך פה סלפי מתוך הארנה.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:[quote="yanay21"]טוב, עכשיו הבנתי שהקרב שלי אבוד, ואורי הולך לגביע המדינה
ו...שוב אתה צודק!
טוויסט בעלילה: אני בסוף אלך, ודופק לך פה סלפי מתוך הארנה.
LIAV10 כתב:וואו פליקס אתה מגזים? מי עשה לך דווקא?
felix_r כתב:LIAV10 כתב:וואו פליקס אתה מגזים? מי עשה לך דווקא?
בגלל שיוני החליט שהוא רשאי לענות במקומי, ומייד לנועל את האשכול, אני אענה לך פה.
גם אתה עשית דווקא בעבר. לא בזמן האחרון, אבל בעבר כן.
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:וואו פליקס אתה מגזים? מי עשה לך דווקא?
בגלל שיוני החליט שהוא רשאי לענות במקומי, ומייד לנועל את האשכול, אני אענה לך פה.
גם אתה עשית דווקא בעבר. לא בזמן האחרון, אבל בעבר כן.
אז אשמח שתזכיר לי, לא זכור לי שמישהו עשה לך דווקא כדי לעצבן אותך.
yanay21 כתב:תגובה בשרשור ההחתמה של גאודלוק בפייסבוק:
"ווימס, גאודלוק, צירבס, סמית, מקל, אוחיון, פניני, לנדסברג, שגב, סילי, יבזורי, אלכסנדר-תודה להנהלה על הסגל המדהים הזה! רוצו לעשות מנוי-הולך להיות כיף!!!יאללה מכבי".
מעניין כמה משלמים על זה
yzafrir כתב:yanay21 כתב:תגובה בשרשור ההחתמה של גאודלוק בפייסבוק:
"ווימס, גאודלוק, צירבס, סמית, מקל, אוחיון, פניני, לנדסברג, שגב, סילי, יבזורי, אלכסנדר-תודה להנהלה על הסגל המדהים הזה! רוצו לעשות מנוי-הולך להיות כיף!!!יאללה מכבי".
מעניין כמה משלמים על זה
לא יאמן שאתה עדיין מתעסק המנויים , יאאלללה תתקדם ולך תבזבז תדמי כיס !!!
yanay21 כתב:תגובה בשרשור ההחתמה של גאודלוק בפייסבוק:
מעניין כמה משלמים על זה
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:תגובה בשרשור ההחתמה של גאודלוק בפייסבוק:
מעניין כמה משלמים על זה
#ווימס_גאודלוק_צירבס_סמית_מקל_אוחיון_פניני_לנדסברג_שגב_סילי_יבזורי_אלכסנדר_תודה_להנהלה_על_הסגל_המדהים_הזה_!_רוצו_לעשות מנוי_הולך_להיות_כיף_!_!_!_יאללה_מכבי
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:תגובה בשרשור ההחתמה של גאודלוק בפייסבוק:
מעניין כמה משלמים על זה
#ווימס_גאודלוק_צירבס_סמית_מקל_אוחיון_פניני_לנדסברג_שגב_סילי_יבזורי_אלכסנדר_תודה_להנהלה_על_הסגל_המדהים_הזה_!_רוצו_לעשות מנוי_הולך_להיות_כיף_!_!_!_יאללה_מכבי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים