02 אוגוסט 2016, 23:21
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:yzafrir כתב:yanay21 כתב:טוב, אין לי שום תקווה, כי ההנהלה הזו מאכזבת אותנו כל פעם מחדש, אבל בהנחה ומחתימים פה 4 ו5 נורמליים, וארז לא מפשל בענק, זו יכולה להיות עונה סבבה. לא יודע אם תחרותית, אבל לא עינוי סיני.
סאמק , ואני חידשתי מנוי . איזה פרייאר !!!!
בלי ציניות, כן. כי כרגע הכול ספקולציות, וגם אם לא, זה עניין עקרוני. עד שהם לא מפסיקים להתנהל כמו מאפייה גרועה במיוחד, ולהיכשל, לא מגיע להם שאנשים יחדשו מנוי. זה לא עניין נקודתי לעונה אחת. נכון לעכשיו, בהתחשב במה שקורה במכבי בשנים האחרונות, אתה פראייר, עד שלא יוכח אחרת.
הכל טבעוני ורק מילויי פירות?
אני אוכל את זה שכבה שכבה
02 אוגוסט 2016, 23:24
yanay21 כתב:yzafrir כתב:yanay21 כתב:טוב, אין לי שום תקווה, כי ההנהלה הזו מאכזבת אותנו כל פעם מחדש, אבל בהנחה ומחתימים פה 4 ו5 נורמליים, וארז לא מפשל בענק, זו יכולה להיות עונה סבבה. לא יודע אם תחרותית, אבל לא עינוי סיני.
בלי ציניות, כן. כי כרגע הכול ספקולציות, וגם אם לא, זה עניין עקרוני. עד שהם לא מפסיקים להתנהל כמו מאפייה גרועה במיוחד, ולהיכשל, לא מגיע להם שאנשים יחדשו מנוי. זה לא עניין נקודתי לעונה אחת. נכון לעכשיו, בהתחשב במה שקורה במכבי בשנים האחרונות, אתה פראייר, עד שלא יוכח אחרת.
02 אוגוסט 2016, 23:24
02 אוגוסט 2016, 23:25
מקאדו 3 כתב:לפי אסף מתוק שיין לאוול לא יבוא כי הוא הולך לשחק באולימפיאדה ומכבי לא מוכנה לקחת סיכון שיחזור מקרה קווינסי מילר , ניקולה מלי שם שעלה היום ...
02 אוגוסט 2016, 23:26
yzafrir כתב:yanay21 כתב:yzafrir כתב:yanay21 כתב:טוב, אין לי שום תקווה, כי ההנהלה הזו מאכזבת אותנו כל פעם מחדש, אבל בהנחה ומחתימים פה 4 ו5 נורמליים, וארז לא מפשל בענק, זו יכולה להיות עונה סבבה. לא יודע אם תחרותית, אבל לא עינוי סיני.
עונה שעברה בקיץ היינו בטרוף אחרי ההחתמות וההנהלה קיבלה מילים טובות כי היה ממש קשה לחזות רמה כזאת של התרסקות.
אין מה לעשות אבל בתקציב של מכבי אי א לבנות קבוצה באנקר. פעם הפוטנציאל מתפוצץ ופעם זה מתרסק. אני מרגיש שיש עקומת למידה ויש מגמת שיפור.
אנשים שלא חוו את ההיכל מפוצץ אף פעם לא יבינו זאת ...
02 אוגוסט 2016, 23:27
yzafrir כתב:yanay21 כתב:yzafrir כתב:yanay21 כתב:טוב, אין לי שום תקווה, כי ההנהלה הזו מאכזבת אותנו כל פעם מחדש, אבל בהנחה ומחתימים פה 4 ו5 נורמליים, וארז לא מפשל בענק, זו יכולה להיות עונה סבבה. לא יודע אם תחרותית, אבל לא עינוי סיני.
עונה שעברה בקיץ היינו בטרוף אחרי ההחתמות וההנהלה קיבלה מילים טובות כי היה ממש קשה לחזות רמה כזאת של התרסקות.
אין מה לעשות אבל בתקציב של מכבי אי א לבנות קבוצה באנקר. פעם הפוטנציאל מתפוצץ ופעם זה מתרסק. אני מרגיש שיש עקומת למידה ויש מגמת שיפור.
אנשים שלא חוו את ההיכל מפוצץ אף פעם לא יבינו זאת ...
02 אוגוסט 2016, 23:29
02 אוגוסט 2016, 23:29
yon1 כתב:בגלל שנגמר הכסף ויחפשו זרים זולים מה דעתכם על אמינו ששיחק באילת כחמש מחליף
02 אוגוסט 2016, 23:30
yon1 כתב:בגלל שנגמר הכסף ויחפשו זרים זולים מה דעתכם על אמינו ששיחק באילת כחמש מחליף
02 אוגוסט 2016, 23:31
02 אוגוסט 2016, 23:44
מקאדו 3 כתב:לפי אסף מתוק שיין לאוול לא יבוא כי הוא הולך לשחק באולימפיאדה ומכבי לא מוכנה לקחת סיכון שיחזור מקרה קווינסי מילר , ניקולה מלי שם שעלה היום ...
02 אוגוסט 2016, 23:45
02 אוגוסט 2016, 23:46
02 אוגוסט 2016, 23:46
02 אוגוסט 2016, 23:47
yanay21 כתב:למלי מגיע חוזה פה רק כהוקרת תודה על זה שהוא גבר על, נסיך עולם, וחסיד אומות עולם. איך ההגנה שלו?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:למלי מגיע חוזה פה רק כהוקרת תודה על זה שהוא גבר על, נסיך עולם, וחסיד אומות עולם. איך ההגנה שלו?
פיזית
02 אוגוסט 2016, 23:48
yanay21 כתב:למלי מגיע חוזה פה רק כהוקרת תודה על זה שהוא גבר על, נסיך עולם, וחסיד אומות עולם. איך ההגנה שלו?
02 אוגוסט 2016, 23:48
MTA2311 כתב:טוב, עכשיו ויקטור ראד לא מתאים בשום צורה. גם מלי לא יצליח פה לדעתי.
02 אוגוסט 2016, 23:49