אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 13:53

קודי כתב:רועי - מסכים איתך שכל גארד סביר או בינוני שיגיע יעזור כשיש לך רק את אוחיון, אבל אוחיון, שהוא לא אמור להיות יותר ממחליף שולי במכבי, לא אמור להיות בנצ'מארק לכלום בקבוצה עם מטרות כמו מכבי.

מה שהיה אמור להיות לא כזה משנה. במצב שנוצר שבו אוחיון הוא מוביל הכדובר הבלעדי (ובורשטיין הוא ה"גיבוי"), מכבי חייבת להביא מוביל כדור נוסף, גם אם מדובר בשחקן בינוני. אני בדעה שצריך לנטוש לחלוטין את החיפוש אחרי סקורר בעמדה 1 ולהביא מוביל כדור טוב ואם אפשר גם שחקן שיודע לשים שלשה חופשית.

לגבי טיעון הכסף - אפשר לשחרר במיידי את פאפלוקאס ושייר ולחסוך לא מעט כסף על שניהם שאמור יותר מלהספיק להביא כל מועמד ריאלי.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 13:56

roy1000 כתב:
קודי כתב:רועי - מסכים איתך שכל גארד סביר או בינוני שיגיע יעזור כשיש לך רק את אוחיון, אבל אוחיון, שהוא לא אמור להיות יותר ממחליף שולי במכבי, לא אמור להיות בנצ'מארק לכלום בקבוצה עם מטרות כמו מכבי.

מה שהיה אמור להיות לא כזה משנה. במצב שנוצר שבו אוחיון הוא מוביל הכדובר הבלעדי (ובורשטיין הוא ה"גיבוי"), מכבי חייבת להביא מוביל כדור נוסף, גם אם מדובר בשחקן בינוני. אני בדעה שצריך לנטוש לחלוטין את החיפוש אחרי סקורר בעמדה 1 ולהביא מוביל כדור טוב ואם אפשר גם שחקן שיודע לשים שלשה חופשית.

אני מסכים שפחות חשוב שיהיה סקורר אבל הוא כן צריך להיות מנהל משחק טוב, כי יש לך היום רק את פאפאס שלא נספר על ידי בלאט. אני בטוח שדקות המשחק של אוחיון ילכו ויפחתו ברגע שקבוצות היורוליג יכירו אותו ויתנו לו מטר, מה שיבטל את כל האפקטיביות שלו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 נובמבר 2011, 13:56

roy1000 כתב:

אני יותר תומך בדעה שצריכים קומבו-גארד, אבל אני מקבל את דבריך.
בכל מקרה, אם יביאו שחקן שהוא מוביל כדור (בין אם הוא סקורר ובין אם לאו), אז אחד מבין אוחיון ופאפאלוקאס הוא די מיותר.
לא יתכן שיהיו בקו האחורי כ"כ הרבה שחקנים שאינם קלעים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 14:00

לא מאמין שישחררו את פאפאלוקאס וזו גם תהיה טועות קרדינלית. אף אחד לא מבטיח לכם שחקן טוב יותר שיכנס לעעניינם מהר, באמת שאף אחד.
בינתיים צריך לסחוט ממנו מה שאפשר ולהתחיל לחפש מחליף לפארמר. ( מאמין שהתחילו כבר ).
אם ישחררו אותו מי יודע מתי יגיע מחליף וכמה הפסדים נצבור עד אז.
מכבי תצטרך להביא כסף מהבית, אין לה ברירה. בשביל זה יש לה בעלים.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 28 נובמבר 2011, 14:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 28 נובמבר 2011, 14:05

קודי כתב:
roy1000 כתב:

אני מסכים שפחות חשוב שיהיה סקורר אבל הוא כן צריך להיות מנהל משחק טוב, כי יש לך היום רק את פאפאס שלא נספר על ידי בלאט. אני בטוח שדקות המשחק של אוחיון ילכו ויפחתו ברגע שקבוצות היורוליג יכירו אותו ויתנו לו מטר, מה שיבטל את כל האפקטיביות שלו.

דווקא הרבה יותר קל למצוא רכז סקורר מאשר מנהל משחק ברמה... כל מי שמנהל משחק ברמה, כבר חתום בקבוצות אחרות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 נובמבר 2011, 14:09

yarinsaky כתב:לא מאמין שישחררו את פאפאלוקאס וזו גם תהיה טועות קרדינלית. אף אחד לא מבטיח לכם שחקן טוב יותר שיכנס לעעניינם מהר, באמת שאף אחד
בינתיים צריך לסחט ממנו מה שאפשר ולהתחיל לחפש מחליף לפארמר. ( מאמין שהתחילו כבר ).

אני מתקשה להאמין שמכבי תביא גם זר במקומו של פאמר וגם אחד במקומו של פאפאס, הרבה בגלל מכסת הזרים בליגה.
אבל בינינו, פאפאס הוא לא באמת שחקן משמעותי במכבי ושיתופו לא יחזק את מכבי באופן משמעותי (אם בכלל).
אני כן חושב שצריך לתת לפאפאס דקות ואני מאמין שהוא מסוגל עוד לתרום, אבל סה"כ, פאפאס מביא למכבי דברים שכבר יש לה והוא אינו מסייע בדברים שחסר (כמו קליעה למשל).
מכבי עם פאפאס תראה בערך אותו דבר כמו שהיא נראת בלעדיו.
לדעתי, מכבי היתה צריכה להביא במקומו שחקן שהוא יותר קלעי ומתאים יותר לעמדה מס' 2.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2011, 14:10

יוסי22 כתב:
yarinsaky כתב:עוד פעם עם השטויות שהקו האחרוי לא היה כל כך טוב בשנה שעברה ? כמה פעמים תחזור על זה עד שהשקר יהפוך לאמת ?

פארגו פרקינס - איידסון היה קו אחורי יוצא מהכלל, טוב יותר מזה של השנה. תראה כמה מכבי קלעה בשנה שעברה וכמה היא קולעת השנה. איך מכבי דרסה בשנה שעברה ואיך השנה.
ואיך מכבי תראה בלי פארמר אני לא רוצה לדעת.

פרקינס ואיידסון היו בינוניים ומטה רוב השנה לפחות בחלק ההתקפי , חוץ מהם לא היה כלום וזה קו אחורי בינוני מינוס.

ולמי אכפת מהדריסות ? מכבי השנה בבית שהוא כמה רמות מעל זה של שנה שעברה והמאזן עד עכשיו דומה , הייתי אומר שעד עכשיו זה נוקאאוט לקבוצה של השנה.

עם פארמר, הקו האחורי הוא comparable. בלעדיו, זה לא נוקאאוט, זה מוחמד עלי נגד רוחמה רז לטובת זה של השנה שעברה, וזה עוד אם לוקחים בחשבון, שבורשטיין משחק השנה
הרבה יותר טוב מאשר בשנה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 14:11

קודי כתב:
יוסי22 כתב:עם דבר אחד אפשר להסכים - הקו האחורי כרגע בלי פארמר הוא פחות טוב מזה של שנה שעברה שלטעמי גם אז לא היה מציאה גדולה וזה באמת לא בריא .

אבל כמה הערות :

1. מצ'באן לא לקח את הזמן כדי להשתלב בקבוצה אלא כדי לתרום בקו קידמי אדיר כמו שהיה למכבי , אם כבר השתלבות אז תראו באיזו מהירות הוא השתלב בפרטיזן.

2. למכבי יש קו קידמי מצוין ועמדה 3 טובה , גם אם הקו האחורי לא יבריק יהיה אפשר לחיות עם זה עד הטופ 16 , נקודת המפתח היא ההשתלבות של פאפס ולאנגפורד שכבר בקבוצה .

3.בסך הכול טל נותן בכל מקרה 5-10 דקות , אוחיון אמור לתת 15-20 , לאנגפורד 20-25(לא הביאו אותו בסכום הזה לפחות ... )ונשארנו עם 15-20 דקת לפאפס , זה ממש לא הרבה מידי בשבילו.
ככה שאני יכול לראות איך אמורה להיראות חלוקת הדקות בקו האחורי עד שיבוא רכז נוסף וזה ממש לא מלחיץ אותי כל כך גם אם לא מדובר בפסגת חלומותי.

זה לא מתמטיקה, זה כדורסל. לפי מה שאתה אומר, ברצלונה יכולה להחליף את נבארו באוחיון ובורשטיין. אוחיון יתן 20 דקות ובורשטיין עוד 10 וכך ימלאו את 30 הדקות שנבארו משחק... אי אפשר להחליף איכות בכמות.

מה שאני אומר זה שטל ואוחיון קיבלו גם עם לאנגפורד את ה-25 דקות המשותפות שלהם , ה-35 דקות של פארמר אמורים ללכת לפאפס ולאנגפורד שהם שני שחקנים שעשו דבר אחד או שנים בקריירה ולא הייתי נסחף עם תרחישי הבלהות .

ורק כהכנה מראש - לא הייתי משליך מאיך שמכבי תיראה הערב בלי סופו וסמית ( אני יודע ... הוא שחקן שולי) לאיך שמכבי תיראה עם השניים.

אם יש למכבי משחק מבחן ממש בקרוב זה היום חמישי בבלגראד , אחריו כולנו נהיה הרבה יותר חכמים.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 14:14

טוב, כל מה שקרה בקיץ אחרי עיזבת פארגו נבע מהיסטריה , זה כבר מים שנשפכו. עכשיו צריך לנצל את מה שיש ולנסות לשפר.
פאפאלוקס יכול לתרום בכמה דברים שאין לאף אחד בקו האחורי היום גם אין לו קליעה - ניסיון ומנהיגות. ושכל. ויכולת לקלוע ליי אפ. גם זה קשה לחלק מהשחקנים.
את הבעיות בקליעה כבר לא נוכל לסדר עד שלאנגפורד לא ינחת או יגיע שחקן חדש, זה ברור.
בשנה הבאה כבר שיגעון חדש.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 14:21

יוסי22 כתב:
קודי כתב:
יוסי22 כתב:עם דבר אחד אפשר להסכים - הקו האחורי כרגע בלי פארמר הוא פחות טוב מזה של שנה שעברה שלטעמי גם אז לא היה מציאה גדולה וזה באמת לא בריא .

אבל כמה הערות :

1. מצ'באן לא לקח את הזמן כדי להשתלב בקבוצה אלא כדי לתרום בקו קידמי אדיר כמו שהיה למכבי , אם כבר השתלבות אז תראו באיזו מהירות הוא השתלב בפרטיזן.

2. למכבי יש קו קידמי מצוין ועמדה 3 טובה , גם אם הקו האחורי לא יבריק יהיה אפשר לחיות עם זה עד הטופ 16 , נקודת המפתח היא ההשתלבות של פאפס ולאנגפורד שכבר בקבוצה .

3.בסך הכול טל נותן בכל מקרה 5-10 דקות , אוחיון אמור לתת 15-20 , לאנגפורד 20-25(לא הביאו אותו בסכום הזה לפחות ... )ונשארנו עם 15-20 דקת לפאפס , זה ממש לא הרבה מידי בשבילו.
ככה שאני יכול לראות איך אמורה להיראות חלוקת הדקות בקו האחורי עד שיבוא רכז נוסף וזה ממש לא מלחיץ אותי כל כך גם אם לא מדובר בפסגת חלומותי.

זה לא מתמטיקה, זה כדורסל. לפי מה שאתה אומר, ברצלונה יכולה להחליף את נבארו באוחיון ובורשטיין. אוחיון יתן 20 דקות ובורשטיין עוד 10 וכך ימלאו את 30 הדקות שנבארו משחק... אי אפשר להחליף איכות בכמות.

מה שאני אומר זה שטל ואוחיון קיבלו גם עם לאנגפורד את ה-25 דקות המשותפות שלהם , ה-35 דקות של פארמר אמורים ללכת לפאפס ולאנגפורד שהם שני שחקנים שעשו דבר אחד או שנים בקריירה ולא הייתי נסחף עם תרחישי הבלהות .

ורק כהכנה מראש - לא הייתי משליך מאיך שמכבי תיראה הערב בלי סופו וסמית ( אני יודע ... הוא שחקן שולי) לאיך שמכבי תיראה עם השניים.

אם יש למכבי משחק מבחן ממש בקרוב זה היום חמישי בבלגראד , אחריו כולנו נהיה הרבה יותר חכמים.

מכבי לא צריכה משחקי מבחן. ראינו כבר במספיק משחקים העונה (וברוך השם יש הרבה משחקים...) את יכולת הקבוצה בלי פרמאר ואין צורך לבחון את זה שוב ושוב. מזכיר לך שבלי עייפות מיוחדת (מכבי היתה לא יותר עייפה מיריבתה ששיחקה ביום חמישי בסיביר וטסה בשישי לארץ) מכבי כמעט הפסידה בבית ללובליאנה, אחת הקבוצות החלשות ביורוליג שספגה בשבועיים האחרונים תבוסות של 30 הפרש, וזה מבלי להתייחס למשחק נגד ירושלים לגביו יש תירוצים אחרים (חלקם נכונים).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 15:05

אז זהו שלא ראינו כלום כי משחקים שבהם סופו וסמית חולים הם לא דוגמא לכלום ומעבר לזה בלאט כמעט ולא נתן לנו הזדמנות לראות את מכבי עם פאפס ובלי פארמר ואחרון חביב עוד לא ראינו את מכמי עם פאפס ולאנגפורד בכושר מלא בלי פארמר .

ככה שבאמת עוד לא ממש ראינו איך מכבי אמורה להיראות ובדיוק בשביל זה יש לנו 2 משחקים כבר בסופ"ש הזה כדי לראות איך זה נראה.
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 15:17

יוסי22 כתב:אז זהו שלא ראינו כלום כי משחקים שבהם סופו וסמית חולים הם לא דוגמא לכלום ומעבר לזה בלאט כמעט ולא נתן לנו הזדמנות לראות את מכבי עם פאפס ובלי פארמר ואחרון חביב עוד לא ראינו את מכמי עם פאפס ולאנגפורד בכושר מלא בלי פארמר .

ככה שבאמת עוד לא ממש ראינו איך מכבי אמורה להיראות ובדיוק בשביל זה יש לנו 2 משחקים כבר בסופ"ש הזה כדי לראות איך זה נראה.

א. במשחק נגד לובליאנה גם סמית וגם סופו היו בריאים לחלוטין.
ב. כך גם במשחק נגד אשקלון ובעוד הרבה חלקי משחקים בהם מכבי לא תיפקדה בלי פרמאר. גם בשבת האחרונה, בלאט הוציא את פרמאר לקראת המחצית רק כשהוא ביקש להתחלף.
ג. ראינו גם את מכבי עם פאפאס ובלי פרמאר, לדוגמא נגד אשקלון.
ד. את לנגפורד בכושר מלא לא תראה בסוף השבוע הקרוב, כי הוא פשוט רחוק מאוד מכושר טוב.
ה. אתה לא קובע חיזוק קבוצה וגורל של עונה שלמה לפי משחק או שניים. אולי כדאי שישמעו את חוות דעתו של בלאט, שבכל ראיון פשוט זועק לחיזוק, ולא יחכו לראות איך הקבוצה רצה?
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 15:23

קודי כתב:
יוסי22 כתב:אז זהו שלא ראינו כלום כי משחקים שבהם סופו וסמית חולים הם לא דוגמא לכלום ומעבר לזה בלאט כמעט ולא נתן לנו הזדמנות לראות את מכבי עם פאפס ובלי פארמר ואחרון חביב עוד לא ראינו את מכמי עם פאפס ולאנגפורד בכושר מלא בלי פארמר .

ב. כך גם במשחק נגד אשקלון ובעוד הרבה חלקי משחקים בהם מכבי לא תיפקדה בלי פרמאר. גם בשבת האחרונה, בלאט הוציא את פרמאר לקראת המחצית רק כשהוא ביקש להתחלף.
ד. את לנגפורד בכושר מלא לא תראה בסוף השבוע הקרוב, כי הוא פשוט רחוק מאוד מכושר טוב.
ה. אתה לא קובע חיזוק קבוצה וגורל של עונה שלמה לפי משחק או שניים. אולי כדאי שישמעו את חוות דעתו של בלאט, שבכל ראיון פשוט זועק לחיזוק, ולא יחכו לראות איך הקבוצה רצה?

אתה מצפה מהשחקנים לדברים לא ריאלים ולכן אתה כל פעם תתאכזב , אי אפשר לתרום באופן סביר כשאתה חולה ביום חמישי , משחק למרות שלא היית אמור לשחק ונגרר ככה לתוך משחק נוסף במוצ"ש , זה לא ריאלי לצפות שיתנו משחק נורמלי.

אם נעזוב את הסופ"ש המוזר הזה בצד אתה לוקח משחק ליגה אחד נגד אשקלון שאני אפילו לא זוכר מי שיחק בו אבל ברור שיש רק 4 זרים אז מישהו חסר חוץ מפארמר וגם לאנגפורד עוד לא ממש היה בקבוצה ובונה עליו תיאוריות .

לאנגפורד אולי לא יהיה בשיא הכושר אבל הוא הולך ומשתפר והייתי מצפה מאלו שפמפמו אותו על עשרות עמודים פה בפורום להיות קצת יותר לויאלים לבחור.
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 15:28

יוסי22 כתב:
קודי כתב:

אתה מצפה מהשחקנים לדברים לא ריאלים ולכן אתה כל פעם תתאכזב , אי אפשר לתרום באופן סביר כשאתה חולה ביום חמישי , משחק למרות שלא היית אמור לשחק ונגרר ככה לתוך משחק נוסף במוצ"ש , זה לא ריאלי לצפות שיתנו משחק נורמלי.

אם נעזוב את הסופ"ש המוזר הזה בצד אתה לוקח משחק ליגה אחד נגד אשקלון שאני אפילו לא זוכר מי שיחק בו אבל ברור שיש רק 4 זרים אז מישהו חסר חוץ מפארמר וגם לאנגפורד עוד לא ממש היה בקבוצה ובונה עליו תיאוריות .

לאנגפורד אולי לא יהיה בשיא הכושר אבל הוא הולך ומשתפר והייתי מצפה מאלו שפמפמו אותו על עשרות עמודים פה בפורום להיות קצת יותר לויאלים לבחור.

אני מת שלנגפורד יחזור לכושר ואני מאמין שזה אכן יקרה בסופו של דבר, אבל כנראה שההשתלבות בקבוצה כמו מכבי לוקחת הרבה יותר זמן ממה שאנחנו חושבים. אני לרגע לא חושב שהיה צריך להחתים מישהו אחר במקומו.
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 15:33

אז ככל שיעבור הזמן הוא יהיה יותר טוב , כלומר לצד הפגיעה מעזיבת פארמר מכבי תקבל שחקן אחר בעמדה אחרת (2) שבה היה חסר שחקן עד עכשיו.

בנוסף במקום פארמר יכנס פאפלוקאס כלומר תהיה פגיעה אבל לא יהיה חלל ריק .

בוא נסכם את המצב לפני ואחרי :

לפני- יש פארמר , אין פאפס ולאנגפורד

אחרי - אין פארמר אבל יש פאפס ולאנגפורד .

פתאום הפגיעה במכי לא נראית כל כך קשה .
יוסי22

הודעהעל ידי new york yankees » 28 נובמבר 2011, 15:40

כמה זמן יערכו מחנות האימונים?רק בתום המחנות נדע מי ישחק במקום פארמר.
new york yankees

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 15:42

new york yankees כתב:כמה זמן יערכו מחנות האימונים?רק בתום המחנות נדע מי ישחק במקום פארמר.

מחנות האימונים יסתיימו יום לפני תחילת העונה, ב-24 בדצמבר.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 15:43

יוסי22 כתב:אז ככל שיעבור הזמן הוא יהיה יותר טוב , כלומר לצד הפגיעה מעזיבת פארמר מכבי תקבל שחקן אחר בעמדה אחרת (2) שבה היה חסר שחקן עד עכשיו.

לא מדוייק. פאפאס יש לך גם היום אבל בלאט לא חושב שהוא יכול לתרום ולכן לא משתף אותו. לגבי לנגפורד - אני מחכה בדיוק כמוך שהוא יחזור לעצמו אבל לצערי אין שום ודאות שזה יקרה.
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 15:50

קודי כתב:
יוסי22 כתב:אז ככל שיעבור הזמן הוא יהיה יותר טוב , כלומר לצד הפגיעה מעזיבת פארמר מכבי תקבל שחקן אחר בעמדה אחרת (2) שבה היה חסר שחקן עד עכשיו.

לא מדוייק. פאפאס יש לך גם היום אבל בלאט לא חושב שהוא יכול לתרום ולכן לא משתף אותו. לגבי לנגפורד - אני מחכה בדיוק כמוך שהוא יחזור לעצמו אבל לצערי אין שום ודאות שזה יקרה.

אבל אי אפשר להתעלם מזה שהספסול שלו קשור לפארמר והדומיננטיות שלו , התיאוריות על סכסוך בינו ובין בלאט הן תיאוריות בלבד , הכושר של פארמר הוא עובדה.

עזוב , אנחנו סתם מתווכחים על משהו שיתברר מהר מאוד , בוא נחכה כמה ימים וכולנו נהיה חכמים יותר.
יוסי22

הודעהעל ידי Allan Turing » 28 נובמבר 2011, 17:07

חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:לא מאמין שישחררו את פאפאלוקאס וזו גם תהיה טועות קרדינלית. אף אחד לא מבטיח לכם שחקן טוב יותר שיכנס לעעניינם מהר, באמת שאף אחד
בינתיים צריך לסחט ממנו מה שאפשר ולהתחיל לחפש מחליף לפארמר. ( מאמין שהתחילו כבר ).

אני מתקשה להאמין שמכבי תביא גם זר במקומו של פאמר וגם אחד במקומו של פאפאס, הרבה בגלל מכסת הזרים בליגה.
אבל בינינו, פאפאס הוא לא באמת שחקן משמעותי במכבי ושיתופו לא יחזק את מכבי באופן משמעותי (אם בכלל).
אני כן חושב שצריך לתת לפאפאס דקות ואני מאמין שהוא מסוגל עוד לתרום, אבל סה"כ, פאפאס מביא למכבי דברים שכבר יש לה והוא אינו מסייע בדברים שחסר (כמו קליעה למשל).
מכבי עם פאפאס תראה בערך אותו דבר כמו שהיא נראת בלעדיו.
לדעתי, מכבי היתה צריכה להביא במקומו שחקן שהוא יותר קלעי ומתאים יותר לעמדה מס' 2.

יש לכם זיכרון קצר. אתם פשוט לא זוכרים במי מדובר.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, גל גל ו־16 אורחים