המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:הדבר החשוב זה לסגור את הסגל בקיץ. אני לא אוהב את ההמתנה לאוקטובר.
שיסגרו את הסגל, עם השחקנים שנמצאים בשוק היום, ויתחילו את העונה לשם שינוי עם סגל מלא.
rc4991 כתב:jol9 כתב:הדבר החשוב זה לסגור את הסגל בקיץ. אני לא אוהב את ההמתנה לאוקטובר.
שיסגרו את הסגל, עם השחקנים שנמצאים בשוק היום, ויתחילו את העונה לשם שינוי עם סגל מלא.
האמת? אני מוכן לחכות למחנות עבור אחד השחקנים (רצוי הפורוורד)
כנראה ינופו משם כמה שחקנים שבכיף יהיו טובים מאוד באירופה
מה שכן, אם מכבי הולכת לצעד כזה היא צריכה לדעת שלא משנה מה היא צריכה להביא משם שחקן איכותי
rc4991 כתב:jol9 כתב:הדבר החשוב זה לסגור את הסגל בקיץ. אני לא אוהב את ההמתנה לאוקטובר.
מה שכן, אם מכבי הולכת לצעד כזה היא צריכה לדעת שלא משנה מה היא צריכה להביא משם שחקן איכותי
rc4991 כתב:בבקשה בלי ציוצים של הטמבל הזה
אני מתחנן
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:הדבר החשוב זה לסגור את הסגל בקיץ. אני לא אוהב את ההמתנה לאוקטובר.
לדעתי זה סיכון גדול מדי.
מתי זה הצליח למכבי בכלל?
יש למכבי עוד הרבה עבודה בסגל הזה, גם בחוזים שצריך להיפתר מהם וגם בשחקנים שצריך להביא.
אני הייתי מנסה בכל הכח לסיים את בניית הסגל לפני פתיחת האימונים.
לגבי מלי - עושה רושם שזאת אופציה טובה מאוד.
my man כתב:rc4991 כתב:בבקשה בלי ציוצים של הטמבל הזה
אני מתחנן
מי זה? מה הסיפור שלו?
Holiday_Armadillo כתב:אני לא רואה מישהו ששווה לחכות בשבילו לאוקטובר על פני השמות שיש עכשיו
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:בבקשה בלי ציוצים של הטמבל הזה
אני מתחנן
מי זה? מה הסיפור שלו?
"עיתונאי" (הבעלים, אם אפשר לקרוא לזה בכלל כך, של "team scout") ישראלי שבטוח שהוא יודע ה-כ-ל ומתנשא ברמות מגעילות
למעשה הוא בקושי יודע משהו מהחיים שלו אבל מדבר בכזה ביטחון (בגלל האגו הנפוח שלו) שחלק מאמינים לו
Mitelka כתב:את רצינית? מי יש עכשיו שאפשר לשפוך עליו 60-700-800 אלף? השמות שרצים פה הם בדיחה עצובה. וזה לא עניין כלכלי, באמת שאין.
באוקטובר יהיה שיחרור מאסיבי של פליטי נ.ב.א ואפשר יהיה לחזק את הקבוצה הרבה יותר טוב.
להביא שחקן בעמדות האלה ממה שיש פה רק כדי "לסגור את הסגל" זו טעות.
felix_r כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:בבקשה בלי ציוצים של הטמבל הזה
אני מתחנן
מי זה? מה הסיפור שלו?
"עיתונאי" (הבעלים, אם אפשר לקרוא לזה בכלל כך, של "team scout") ישראלי שבטוח שהוא יודע ה-כ-ל ומתנשא ברמות מגעילות
למעשה הוא בקושי יודע משהו מהחיים שלו אבל מדבר בכזה ביטחון (בגלל האגו הנפוח שלו) שחלק מאמינים לו
רועי מרום?
Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:את רצינית? מי יש עכשיו שאפשר לשפוך עליו 60-700-800 אלף? השמות שרצים פה הם בדיחה עצובה. וזה לא עניין כלכלי, באמת שאין.
באוקטובר יהיה שיחרור מאסיבי של פליטי נ.ב.א ואפשר יהיה לחזק את הקבוצה הרבה יותר טוב.
אלה שייצאו באוקטובר לא יבואו ל-600-700-800 של מכבי, הם יילכו לסין לחצי עונה ויחזרו לנסות לקבל חוזה ל-10 ימים ב-NBA ומי שיבוא ל-600-700-800 לא יותר טוב ממי שמוזכר עכשיו
Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:את רצינית? מי יש עכשיו שאפשר לשפוך עליו 60-700-800 אלף? השמות שרצים פה הם בדיחה עצובה. וזה לא עניין כלכלי, באמת שאין.
אלה שייצאו באוקטובר לא יבואו ל-600-700-800 של מכבי, הם יילכו לסין לחצי עונה ויחזרו לנסות לקבל חוזה ל-10 ימים ב-NBA ומי שיבוא ל-600-700-800 לא יותר טוב ממי שמוזכר עכשיו
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:את רצינית? מי יש עכשיו שאפשר לשפוך עליו 60-700-800 אלף? השמות שרצים פה הם בדיחה עצובה. וזה לא עניין כלכלי, באמת שאין.
כי מי זה מילר שבא לשלוש מאות אלף של הכוכב?
ואם אני לא טועה תמיד זכורות לי החתמות טובות של קבוצות בתקופה הזאת
שוב, זה תלוי באיזה ראש מגיעים לסיטואציה הזאת
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:את רצינית? מי יש עכשיו שאפשר לשפוך עליו 60-700-800 אלף? השמות שרצים פה הם בדיחה עצובה. וזה לא עניין כלכלי, באמת שאין.
זה סיכון, אבל יכול להשתלם בענק. זה לא דורש רק סקאוטינג אדיר(), אלא, כמו שאמרת, שהם לא ילכו לסין, או לגרד פירורים בNBA. השאלה אם מכבי מוכנה לקחת את הסיכון, ולא מספיק סתומה כדי לשלם ביוקר על טעות אפשרית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־27 אורחים