Mitelka כתב:jol9 כתב:Mitelka כתב:את רצינית? מי יש עכשיו שאפשר לשפוך עליו 600-700-800-900 אלף? השמות שרצים פה הם בדיחה עצובה. וזה לא עניין כלכלי, באמת שאין.
באוקטובר יהיה שיחרור מאסיבי של פליטי נ.ב.א ואפשר יהיה לחזק את הקבוצה הרבה יותר טוב.
להביא שחקן בעמדות האלה ממה שיש פה רק כדי "לסגור את הסגל" זו טעות.
כל אוקטובר יש שחרור מסיבי של פליטי NBA, ובכל אוקטובר מי שמכבי מצליחה להביא הם בלבל של אוננקו
למה קבוצה רצינית צריכה לחכות עד אוקטובר בשביל שאולי תוכל להחתים שחקן שחסר לה?
צסקא עושה את זה? ריאל עושה את זה? בארסה?
זאת צריכה להיות ברירת מחדל, לא בחירה מודעת מראש לפתוח את העונה עם סגל חסר.
כל עונה מביאים איזה פבראני מטומטם ושופכים עליו 700 אלף ושבאים לתקן באוקטובר יש 15.90 שקל כדי להביא - ואז קיבלת את אונאקו. אבל אם יתאפקו קצת, יביאו דברים טובים - ושוב, זה לא אותו דבר, הקיץ הזה היה הרבה יותר מאסיבי מבחינת קבוצת נ.ב.א.
לאף קבוצה רצינית לא נפצע ה-4 המוביל שלה לכל העונה - שאף אחד לא צפה את זה. ושברגע שזה קרה, כל השחקנים המובילים בתפקיד הזה (רנדלוף וכו') כבר הלכו להם. במקרה הזה אין שום דבר שמכבי יכלה לעשות. זה באמת ברירת מחדל.
מי שחושב שכרגע בשוק הגבוהים האפסי שקיים באירופה יש שחקנים ששווים את הסכומים המטורפים האלה שהם דורשים - שיהיה לו לבריאות. בסיטואציה הנוכחית (כן, זה ברירת מחדל, ה-4 המוביל שלי השאיר אותי עם הזין ביחד אחרי ששיחק חיובים עם חבר'ה מהשכבה) עדיף לי לחכות להביא שחקן נורמלי - מאשר לזרוק כסף על איזה סמואלס שמסתובב לי פה. שיהיה לנו את המשאבים של צסק"א נדבר - ששחקן מוביל של צסק"א יפצע לכל העונה ובשוק לא יהיה מה שדומה לו - תשאל אותם מה הם היו עושים.
אני לא יודע מה יש העונה, אבל בוא נדבר רגע באופן כללי.
מתי היתה קבוצה רצינית (ועזוב רגע את התקציב) שהשהתה את בניית הקבוצה שלה עד לאוקטובר?
שחקנים הרי נפצעים כל הזמן, ובלת"מים יש כל הזמן. אי אפשר להפקיר את בניית הקבוצה לסעיפי יציאה,
ולשחקנים שישוחררו באוקטובר, אלא רק כברירת מחדל.
אנחנו עדיין באוגוסט. עדיין יש שחקנים בשוק.
הכסף של מילר הלך כנראה לגאודלוק, ולכן אני לא רואה סיבה להקפיא את בניית הסגל עד אוקטובר.
זה עקום בעיניי.