המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הצופה כתב:הלוואי שהצהובים לקחו
הצופה כתב:הלוואי שזה לא נכון.. הם אחד הזוגות החזקים שהיו. הם ספגו כמעט את כל העצורים והפרסות אבל הם פשוט לא נשברים.
חוץ מזה הם גם ממש מצחיקים ומעניינים. נעים לצפות בהם.
והם מכביסטים אז בכלל..
מכביסט31 כתב:הצופה כתב:הלוואי שזה לא נכון.. הם אחד הזוגות החזקים שהיו. הם ספגו כמעט את כל העצורים והפרסות אבל הם פשוט לא נשברים.
והם מכביסטים אז בכלל..
מסכים. הם הפייבוריטים שלי ולאו דווקא בגלל שהם מכביסטים.. אני אוהב את ההומור שלהם פשוט. הזוג הכי מצחיק במירוץ.
yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:הצופה כתב:הלוואי שזה לא נכון.. הם אחד הזוגות החזקים שהיו. הם ספגו כמעט את כל העצורים והפרסות אבל הם פשוט לא נשברים.
והם מכביסטים אז בכלל..
מסכים. הם הפייבוריטים שלי ולאו דווקא בגלל שהם מכביסטים.. אני אוהב את ההומור שלהם פשוט. הזוג הכי מצחיק במירוץ.
מי אלו הצהובים? אני מכיר את כל הזוגות, לא יודע לפי צבעים.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:הצופה כתב:הלוואי שזה לא נכון.. הם אחד הזוגות החזקים שהיו. הם ספגו כמעט את כל העצורים והפרסות אבל הם פשוט לא נשברים.
והם מכביסטים אז בכלל..
מי אלו הצהובים? אני מכיר את כל הזוגות, לא יודע לפי צבעים.
יעל ויוסיאל
איתי-שגב כתב:לא יודע. לא מרגיש את הוויב שלהם.
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:לא יודע. לא מרגיש את הוויב שלהם.
צ'יל, אחי, צ'יל.
הצופה כתב:בהתחלה שנאתי את האחים, אבל חלה אצלהם התפתחות מעניינת ביחס שלהם למירוץ (הפכו להיות הרבה יותר תחרותיים) והראו קצת יותר עומק מאשר בהתחלת המירוץ
LIAV10 כתב:זה מוזר אם אני אוהב את אליה סלנט?
MTA2311 כתב:טליה סלנט הוא התכוון.
הראש שלי הלך ישר לאליה מארטל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים