Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:טוב נו מה ינאי אתה מורה ללשון? שחרר!
טוב נו, מה ינאי, אתה מורה ללשון? שחרר! *
כל כך רציתי לעשות את זה אבל פחדתי שהוא שוב ייעלם לנו
לאן ייעלם? יברח לחו"ל?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:טוב נו מה ינאי אתה מורה ללשון? שחרר!
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:טוב נו מה ינאי אתה מורה ללשון? שחרר!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
חבל הפסדת להיות זאת שקרעה אותי ואת אשתי מצחוק...
yanay21 כתב:אם אנחנו כבר בת'רד המלפפונים, בהנחה ויש 2 החתמות טובות בקו הקדמי, מישהו פה ישקול לעשות מנוי? אני תוהה אם זה מה שיעשה את ההבדל אצל אנשים.
איכשהו יש לי תחושה שהם ישברו את המסגרת התקציבית, ילכו על משהו גדול, ויקזזו בעונה הבאה. אבל זו סתם הרגשה.
yanay21 כתב:אם אנחנו כבר בת'רד המלפפונים, בהנחה ויש 2 החתמות טובות בקו הקדמי, מישהו פה ישקול לעשות מנוי? אני תוהה אם זה מה שיעשה את ההבדל אצל אנשים.
איכשהו יש לי תחושה שהם ישברו את המסגרת התקציבית, ילכו על משהו גדול, ויקזזו בעונה הבאה. אבל זו סתם הרגשה.
MTA2311 כתב:קיצר יש שחקן עם נסיון יורוליג וכבר היה מועמד בעבר קוראים לו רפאל הטשאיימר נמאס כבר מהאובססיה שלכם לאמריקאים יש גם שחקני כדורסל בעוד מקומות בדרום אמריקה ובאירופה כרגע משחק בנבחרת ברזיל יש נסיון יורוליג ולא יקר גם יש נסיון יורוליג רפאל הטשאיימר
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אם אנחנו כבר בת'רד המלפפונים, בהנחה ויש 2 החתמות טובות בקו הקדמי, מישהו פה ישקול לעשות מנוי? אני תוהה אם זה מה שיעשה את ההבדל אצל אנשים.
כמה החתמות טובות שישכיחו לאנשים את הכל זה בדיוק מה שהם רוצים
אבל מתחת לפני השטח שום דבר לא השתנה - אז לא
yanay21 כתב:מאחר ואני לא מבין בשוק הסקאוטינג בשיט, אני ממש אשמח לשמוע מי היה מביא אילו שחקנים בהתחשב במגבלת תקציב של 600. או לחילופין, מי לדעתכם מכבי תביא, שזה הכי מעניין.
שועל כתב:סילי משתכר 500 אלף לעונה. בנייה עקומה.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אם אנחנו כבר בת'רד המלפפונים, בהנחה ויש 2 החתמות טובות בקו הקדמי, מישהו פה ישקול לעשות מנוי? אני תוהה אם זה מה שיעשה את ההבדל אצל אנשים.
את אחלה. אורי ממש לא.
my man כתב:yanay21 כתב:מאחר ואני לא מבין בשוק הסקאוטינג בשיט, אני ממש אשמח לשמוע מי היה מביא אילו שחקנים בהתחשב במגבלת תקציב של 600. או לחילופין, מי לדעתכם מכבי תביא, שזה הכי מעניין.
לא מאמין שמגבלת התקציב היא 600 לשניים- או שזה לאחד שיהיה 4.5 או שזה קצת יותר באיזור ה400 לכל אחד...
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:מאחר ואני לא מבין בשוק הסקאוטינג בשיט, אני ממש אשמח לשמוע מי היה מביא אילו שחקנים בהתחשב במגבלת תקציב של 600. או לחילופין, מי לדעתכם מכבי תביא, שזה הכי מעניין.
לא מאמין שמגבלת התקציב היא 600 לשניים- או שזה לאחד שיהיה 4.5 או שזה קצת יותר באיזור ה400 לכל אחד...
כלומר, אתה מאמין שהדיווח לא נכון, או שבסוף הם יחליטו לשבור את מסגרת התקציב? כי זה דווקא נשמע קלאסי מכבי להתקמצן על קו קדמי.
יש לך רעיונות למי יכול לבוא, בין אם זה 400 כל אחד, או 300 כל אחד? לראשונה כאוהד אני ממש מתעניין בסקאוטינג.
my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אם אנחנו כבר בת'רד המלפפונים, בהנחה ויש 2 החתמות טובות בקו הקדמי, מישהו פה ישקול לעשות מנוי? אני תוהה אם זה מה שיעשה את ההבדל אצל אנשים.
את אחלה. אורי ממש לא.
עוד כמה החתמות טובות שישכיחו הכל יביאו לפה את גביע אירופה העונה....לבנייה שמכוונת לשם אני מוכן להביא את הכסף והזמן שלי...
my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אם אנחנו כבר בת'רד המלפפונים, בהנחה ויש 2 החתמות טובות בקו הקדמי, מישהו פה ישקול לעשות מנוי? אני תוהה אם זה מה שיעשה את ההבדל אצל אנשים.
את אחלה. אורי ממש לא.
עוד כמה החתמות טובות שישכיחו הכל יביאו לפה את גביע אירופה העונה....לבנייה שמכוונת לשם אני מוכן להביא את הכסף והזמן שלי...
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:מאחר ואני לא מבין בשוק הסקאוטינג בשיט, אני ממש אשמח לשמוע מי היה מביא אילו שחקנים בהתחשב במגבלת תקציב של 600. או לחילופין, מי לדעתכם מכבי תביא, שזה הכי מעניין.
כלומר, אתה מאמין שהדיווח לא נכון, או שבסוף הם יחליטו לשבור את מסגרת התקציב? כי זה דווקא נשמע קלאסי מכבי להתקמצן על קו קדמי.
יש לך רעיונות למי יכול לבוא, בין אם זה 400 כל אחד, או 300 כל אחד? לראשונה כאוהד אני ממש מתעניין בסקאוטינג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים