MTA2311 כתב:אף פעם אי אפשר לדעת. מה שכן הייתי עושה זה משחרר ומחתים על חוזה חדש וקטן בהרבה.
השאלה אם הוא ירצה בעצמו
איזה סכום היית זורק לו?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אף פעם אי אפשר לדעת. מה שכן הייתי עושה זה משחרר ומחתים על חוזה חדש וקטן בהרבה.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אף פעם אי אפשר לדעת. מה שכן הייתי עושה זה משחרר ומחתים על חוזה חדש וקטן בהרבה.
השאלה אם הוא ירצה בעצמו
איזה סכום היית זורק לו?
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אף פעם אי אפשר לדעת. מה שכן הייתי עושה זה משחרר ומחתים על חוזה חדש וקטן בהרבה.
הוא לא מסכים.
toja27 כתב:אני לא יודע אם זה רק אני אבל לדעתי מילר הוא אוברייטד בפורום הזה.
yanay21 כתב:משום מה יש לי איזה זיכרון כזה בראש שקבוצה הסכימה לשלם לרוצ'ה 700 אלף מתוך החוזה שלו במכבי. זה נכון או שאני מתבלבל?
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:משום מה יש לי איזה זיכרון כזה בראש שקבוצה הסכימה לשלם לרוצ'ה 700 אלף מתוך החוזה שלו במכבי. זה נכון או שאני מתבלבל?
לפי הדיווחים אולי'. לא יודע כמה זה רציני.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:משום מה יש לי איזה זיכרון כזה בראש שקבוצה הסכימה לשלם לרוצ'ה 700 אלף מתוך החוזה שלו במכבי. זה נכון או שאני מתבלבל?
זה היה מספיק לשני הטשמאייר
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:משום מה יש לי איזה זיכרון כזה בראש שקבוצה הסכימה לשלם לרוצ'ה 700 אלף מתוך החוזה שלו במכבי. זה נכון או שאני מתבלבל?
זה היה מספיק לשני הטשמאייר
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־9 אורחים