ת׳רד המלפפונים - מי ישלימו את הסגל?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים - אולי הפעם יחתום מישהו?

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 אוגוסט 2016, 21:33

ספרדי כתב:אתם רוצים רק אמריקאים קצת שחקנים ארופאים או דרום אמריקה אם שנים חכמים וגם משחקים טוב למה לא להחתים את רפאל הטשאימר ביו 30 גובה 2.06 יכול להיות סנטר מחליף

זה לא אמיתי.
הוא שוכב איתך במקרה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yanay21 » 03 אוגוסט 2016, 21:33

my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:מאחר ואני לא מבין בשוק הסקאוטינג בשיט, אני ממש אשמח לשמוע מי היה מביא אילו שחקנים בהתחשב במגבלת תקציב של 600. או לחילופין, מי לדעתכם מכבי תביא, שזה הכי מעניין.

לא מאמין שמגבלת התקציב היא 600 לשניים- או שזה לאחד שיהיה 4.5 או שזה קצת יותר באיזור ה400 לכל אחד...

כלומר, אתה מאמין שהדיווח לא נכון, או שבסוף הם יחליטו לשבור את מסגרת התקציב? כי זה דווקא נשמע קלאסי מכבי להתקמצן על קו קדמי.
יש לך רעיונות למי יכול לבוא, בין אם זה 400 כל אחד, או 300 כל אחד? לראשונה כאוהד אני ממש מתעניין בסקאוטינג.

לא יודע אם אני מאמין או לא...לפי השוק הקיים אי אפשר להביא שחקנים ב300 לעמדות הפנים אלא אם אתה באמת זורק כסף על אמינו ואנג'איי..
ב400 אפשר להביא שחקני יורוקאפ שישדרגו את הקריירה שלהם או פליטי מחנות לפני פריצה ואז זה קצת יותר הימור כי אתה לא תמיד תקבל מילר כמו הכוכב..

בהתחשב והתקציב הוא הנמוך מהאופציות, אני לא אמות אם אנג'איי יבוא. הוא בינוני, אבל חוסם טוב. כמובן שהוא לא לרמה שלנו, אבל זה לא חתול בשק.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 03 אוגוסט 2016, 21:34

yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:אם אנחנו כבר בת'רד המלפפונים, בהנחה ויש 2 החתמות טובות בקו הקדמי, מישהו פה ישקול לעשות מנוי? אני תוהה אם זה מה שיעשה את ההבדל אצל אנשים.

איכשהו יש לי תחושה שהם ישברו את המסגרת התקציבית, ילכו על משהו גדול, ויקזזו בעונה הבאה. אבל זו סתם הרגשה.

כמה החתמות טובות שישכיחו לאנשים את הכל זה בדיוק מה שהם רוצים
אבל מתחת לפני השטח שום דבר לא השתנה - אז לא

את אחלה. אורי ממש לא.

עוד כמה החתמות טובות שישכיחו הכל יביאו לפה את גביע אירופה העונה....לבנייה שמכוונת לשם אני מוכן להביא את הכסף והזמן שלי...

בוא נעשה עסק, אם אנחנו מגיעים להצלבה העונה, לא גביע, הצלבה, אני מגיע להיכל, קונה את הכרטיס הכי יקר שיש. עד כדי כך אני לא מאמין שנגיע, גם אם יחתימו שחקנים טובים ב4-5.

הכל תלוי לדעתי בעמדה 4 כרגע- יחתימו שחקן טוב הצלבה זה די אובייס(כמו שהיינו בכל עונה עד העונה האחרונה) תיזהר במילותיך...כי אני אדאג להיות שם ולבדוק שאתה עומד במילה שלך...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 03 אוגוסט 2016, 21:36

האמת שלהצלבות אני בדרך כלל מגיע בכל מקרה(למרות שאם היינו מגיעים בעונה שעברה, לא הייתי הולך מעיקרון). אבל נותן את המילה שלי. מצד שני, אם אנחנו לא, אתה מצטלם עם שלט של "פראייר" בהיכל??:P
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 03 אוגוסט 2016, 21:37

yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:מאחר ואני לא מבין בשוק הסקאוטינג בשיט, אני ממש אשמח לשמוע מי היה מביא אילו שחקנים בהתחשב במגבלת תקציב של 600. או לחילופין, מי לדעתכם מכבי תביא, שזה הכי מעניין.

לא מאמין שמגבלת התקציב היא 600 לשניים- או שזה לאחד שיהיה 4.5 או שזה קצת יותר באיזור ה400 לכל אחד...

כלומר, אתה מאמין שהדיווח לא נכון, או שבסוף הם יחליטו לשבור את מסגרת התקציב? כי זה דווקא נשמע קלאסי מכבי להתקמצן על קו קדמי.
יש לך רעיונות למי יכול לבוא, בין אם זה 400 כל אחד, או 300 כל אחד? לראשונה כאוהד אני ממש מתעניין בסקאוטינג.

לא יודע אם אני מאמין או לא...לפי השוק הקיים אי אפשר להביא שחקנים ב300 לעמדות הפנים אלא אם אתה באמת זורק כסף על אמינו ואנג'איי..
ב400 אפשר להביא שחקני יורוקאפ שישדרגו את הקריירה שלהם או פליטי מחנות לפני פריצה ואז זה קצת יותר הימור כי אתה לא תמיד תקבל מילר כמו הכוכב..

בהתחשב והתקציב הוא הנמוך מהאופציות, אני לא אמות אם אנג'איי יבוא. הוא בינוני, אבל חוסם טוב. כמובן שהוא לא לרמה שלנו, אבל זה לא חתול בשק.

מסכים על העיקרון אבל לא על השחקן...אם אתה מוכן להתפשר על השחקן הזה אז כבר עדיף את ג'ראיי גרנט שהצעתי אתמול שגם יש לו ניסיון של שנתיים ביורוקאפ והוא די יציב שם(לא מאמין שיעלה יותר מ400)..
אבל זה על הסנטר הקפיץ...הסיפור הבעייתי יותר יהיה עמדה 4 כי שם עם 400K אין לך הרבה מה לעשות חוץ מהימור...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 03 אוגוסט 2016, 21:38

yanay21 כתב:האמת שלהצלבות אני בדרך כלל מגיע בכל מקרה(למרות שאם היינו מגיעים בעונה שעברה, לא הייתי הולך מעיקרון). אבל נותן את המילה שלי. מצד שני, אם אנחנו לא, אתה מצטלם עם שלט של "פראייר" בהיכל??:P

הטיעון שלך לא מסתדר לי לוגית...אם אתה יוצא מנקודת הנחה שאני עושה מנוי אז זה יקרה רק כי אני בטוח שאנחנו עושים הצלבה עם כוונת על פיינל פור...פראייר אני לא אצא בכ"מ.
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ספרדי » 03 אוגוסט 2016, 21:38

אתה יודע מה תקבל מרפאל הטשאימר ועולה 400 אלף דולר חולה על השחקן הזה ועכשיו קולע מצוין ל 3 וראיתי משחקים שלו שמשחק בעמדה 4
ספרדי

הודעהעל ידי my man » 03 אוגוסט 2016, 21:39

ספרדי כתב:אתה יודע מה תקבל מרפאל הטשאימר ועולה 400 אלף דולר חולה על השחקן הזה ועכשיו קולע מצוין ל 3 וראיתי משחקים שלו שמשחק בעמדה 4

רגע, אבל אנחנו מסכימים! אז למה שוב ושוב?
איך אתה כל כך בטוח שמה שהוא ידרוש זה רק 400?
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 אוגוסט 2016, 21:39

גם ב600,000$ אפשר למצוא שני שחקנים מספיק טובים כדי לסגור את הפינה. 400-500 ל4 פותח, 100-200 לסנטר מחליף. אפשרי בהחלט, ולאו דווקא נגרי חוד (כמו ג'ראי גראנט...)

הערה קטנה: אתם חייבים לחתוך בציטוטים. זה בלתי קריא. צמצמו את זה לציטוט של התגובה האחרונה שאליה אתם מתייחסים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 אוגוסט 2016, 21:40

החציל האצטקי כתב:גם ב600,000$ אפשר למצוא שני שחקנים מספיק טובים כדי לסגור את הפינה. 400-500 ל4 פותח, 100-200 לסנטר מחליף. אפשרי בהחלט, ולאו דווקא נגרי חוד (כמו ג'ראי גראנט...)

הערה קטנה: אתם חייבים לחתוך בציטוטים. זה בלתי קריא. צמצמו את זה לציטוט של התגובה האחרונה שאליה אתם מתייחסים.

לא רוצה פה אף שחקן ב-100-200 אלף
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 03 אוגוסט 2016, 21:40

my man כתב:
yanay21 כתב:האמת שלהצלבות אני בדרך כלל מגיע בכל מקרה(למרות שאם היינו מגיעים בעונה שעברה, לא הייתי הולך מעיקרון). אבל נותן את המילה שלי. מצד שני, אם אנחנו לא, אתה מצטלם עם שלט של "פראייר" בהיכל??:P

הטיעון שלך לא מסתדר לי לוגית...אם אתה יוצא מנקודת הנחה שאני עושה מנוי אז זה יקרה רק כי אני בטוח שאנחנו עושים הצלבה עם כוונת על פיינל פור...פראייר אני לא אצא בכ"מ.

אבל מנוי עושים לפני תחילת העונה. יכול להיות שזה יראה טוב בהתחלה, ויסתיים כשואת כדורסל. וחוץ מזה, אני חייב שמישהו יעשה את זה, וזה לא יהיה צפריר.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 03 אוגוסט 2016, 21:41

החציל האצטקי כתב:גם ב600,000$ אפשר למצוא שני שחקנים מספיק טובים כדי לסגור את הפינה. 400-500 ל4 פותח, 100-200 לסנטר מחליף. אפשרי בהחלט, ולאו דווקא נגרי חוד (כמו ג'ראי גראנט...)

חציל אתה יודע שאני תופס ממך נכון? אז איזה שם אתה יכול להביא ב100-200 שלא יהיה נגרי חוד?
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי er79 » 03 אוגוסט 2016, 21:41

מה דעתכם על רפאל הטשאימר?
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 03 אוגוסט 2016, 21:41

ספרדי כתב:אתה יודע מה תקבל מרפאל הטשאימר ועולה 400 אלף דולר חולה על השחקן הזה ועכשיו קולע מצוין ל 3 וראיתי משחקים שלו שמשחק בעמדה 4

אחי תירגע, גם אנחנו מכירים אותו
אם זה שחקן שמוצא חן בעיניך ואתה רוצה למה לא לרשום "הטשמאייר אופציה טובה בתקציב הזה, הייתי הולך עליו" או הודעות דומות?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 03 אוגוסט 2016, 21:42

yanay21 כתב:
my man כתב:

אבל מנוי עושים לפני תחילת העונה. יכול להיות שזה יראה טוב בהתחלה, ויסתיים כשואת כדורסל. וחוץ מזה, אני חייב שמישהו יעשה את זה, וזה לא יהיה צפריר.

אם אני עושה מנוי ולא עולים להצלבה אני מכין חולצה מיוחדת שכתוב עליה גם אני פראייר של ג'וניור הולך?
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 אוגוסט 2016, 21:42

rc4991 כתב:

אחי תירגע, גם אנחנו מכירים אותו
אם זה שחקן שמוצא חן בעיניך ואתה רוצה למה לא לרשום "הטשמאייר אופציה טובה בתקציב הזה, הייתי הולך עליו" או הודעות דומות?

או..אתה יודע..פעם אחת במקום 20 הודעות
זאת אשכרה המהות של המשתמש הזה עד עכשיו בפורום ואני פשוט לא מצליחה להבין איך הגלגלים פועלים שם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי JarJarBinx » 03 אוגוסט 2016, 21:43

my man כתב: אני בטוח שאנחנו עושים הצלבה עם כוונת על פיינל פור...

יש בכלל הצלבה ביורוליג החדש?
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי yanay21 » 03 אוגוסט 2016, 21:44

my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:

אם אני עושה מנוי ולא עולים להצלבה אני מכין חולצה מיוחדת שכתוב עליה גם אני פראייר של ג'וניור הולך?

הולך! הלוואי שתעשה מנוי איכשהו
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 03 אוגוסט 2016, 21:45

JarJarBinx כתב:

פלייאוף כמו בליגה שלנו...1 מול 8 וכו'...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 03 אוגוסט 2016, 21:46

JarJarBinx כתב:

אגב הוצאת את דבריי מהקשרם...אבל- נייס...
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־16 אורחים