המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:האמת שלהצלבות אני בדרך כלל מגיע בכל מקרה(למרות שאם היינו מגיעים בעונה שעברה, לא הייתי הולך מעיקרון). אבל נותן את המילה שלי. מצד שני, אם אנחנו לא, אתה מצטלם עם שלט של "פראייר" בהיכל??:P
הטיעון שלך לא מסתדר לי לוגית...אם אתה יוצא מנקודת הנחה שאני עושה מנוי אז זה יקרה רק כי אני בטוח שאנחנו עושים הצלבה עם כוונת על פיינל פור...פראייר אני לא אצא בכ"מ.
אבל מנוי עושים לפני תחילת העונה. יכול להיות שזה יראה טוב בהתחלה, ויסתיים כשואת כדורסל. וחוץ מזה, אני חייב שמישהו יעשה את זה, וזה לא יהיה צפריר.
אם אני עושה מנוי ולא עולים להצלבה אני מכין חולצה מיוחדת שכתוב עליה גם אני פראייר של ג'וניור הולך?
הולך! הלוואי שתעשה מנוי איכשהו
איתי-שגב כתב:מה אתם אומרים על רפאל הטשאימר לדעתי שחקן טוב רפאל הטשאימר.
ספרדי כתב:וקודם כל אמריקאים לא המציעו את הכדורסל בתקופת השושלת ה היו 2 שחקנים ארופאים ולפי דעתי בעמדות הכי חשובות עמדות 1 ו 5 שראס וניקולה.ועמדות אחרים היו אמריקאים שזה נכון שילוב בין ארופאים לאמריקאים בין חכמת משחק וקבוצתי לבין אתלטים ושונה זה לפי דעתי מתכון להצלחה
my man כתב:באמת אתם קצת יורדים פה לפסים אישיים וזה לא נעים...
LIAV10 כתב:my man כתב:באמת אתם קצת יורדים פה לפסים אישיים וזה לא נעים...
בחייאת רבאק, איך אפשר להשאר אדיש לדבר הזה, זה לא פחות מספאם.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מה אתם אומרים על רפאל הטשאימר לדעתי שחקן טוב רפאל הטשאימר.
מאיפה הוא? זה לא פחות חשוב, כי לי נמאס מאמריקאים
ספרדי כתב:ברצינות אני יודע שאתם צוחקים אבל אני יביא לכם דוגמא מהארץ ואתם לא ניראה לי שתסיימו איתי מכבי חיפה בכדורסל יש סקאוט קבוע בליגות דרום אמריקה והליגה המקסיקנית דונטה סמית שיחק ונצואלה וראגס ונצואלה השחקן החדש אלכס מקסיקו סקוט הול מקסיקו ועוד שחקנים מליגת בדרום אמריקה והם מצליחים כל שנה יש עוד שחקנים פרקינס זוכרים שחקן מצוין שהצטיירה בהגנה וחטיפות והיה שחקן מצטיין במכבי
ספרדי כתב:אני קצת כותב לא טוב בגלל השפה אבל בכדורסל שאני אוהד שרוף במכבי אני יודע כדורסל ושחקנים בעולם ובארץ מרוב האנשים פורום שיש להם ידע חלש בכדורסל
ספרדי כתב:אני קצת כותב לא טוב בגלל השפה אבל בכדורסל שאני אוהד שרוף במכבי אני יודע כדורסל ושחקנים בעולם ובארץ מרוב האנשים פורום שיש להם ידע חלש בכדורסל
החציל האצטקי כתב:גם ב600,000$ אפשר למצוא שני שחקנים מספיק טובים כדי לסגור את הפינה. 400-500 ל4 פותח, 100-200 לסנטר מחליף. אפשרי בהחלט, ולאו דווקא נגרי חוד (כמו ג'ראי גראנט...)
הערה קטנה: אתם חייבים לחתוך בציטוטים. זה בלתי קריא. צמצמו את זה לציטוט של התגובה האחרונה שאליה אתם מתייחסים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים