פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת׳רד המלפפונים - אולי הפעם יחתום מישהו?

03 אוגוסט 2016, 22:42

ספרדי כתב:מה שרציתי להגיד לא להיות מקובעים צריך לבדוק בליגות אחרות ולא רק בדי ליג ושחקנים באמריקה אני אוהד ואני רוצה לטובת הקבוצה שלנו האוהדים ולא של ההנהלה

בוא נזרום איתך שניה.

לטעמי, הטשיימר לא מתאים מקצועית.
הוא מאוד כבד ל4. זה לא יסתדר לא בהתקפה ולא בהגנה. גם כ-5, אין לו הגנה מספיק טובה והוא ריבאונדר חלש.

מעבר לזה, הוא שחקן מאוד מוערך בברזיל ואני בטוח שמשתכר לא רע. הוא גם מביא נסיון יורוליג עשיר ולכן לא יוכל להגיע בפחות מ300-400,000$.
נוסיף על כך שהוא שחקן שנכשל ביורוליג גם במדי ריאל וגם במדי מלאגה, למה שמכבי תביא אותו???

אפשר בהחלט לבחון את הליגות בונצואלה, פורטו ריקו (חריגה, כי זו ליגת קיץ), ברזיל, סין, אפילו הפיליפינים. אבל ב85% השחקנים שמשחקים שם משחקים שם בצדק. לא מתאימים לרמה של מכבי.

03 אוגוסט 2016, 22:43

yanay21 כתב:אם כבר הוזכר ורגאס, הייתי מעיף את יוגב או מקל ומביא אותו, היה חוסך הרבה כסף, ולא נותן פחות.

זה מה שמפריע לך?! ומה שקורה בעמדות 4,5 לא מפריע לך? לי זה נראה הזוי שרוצים להביא עוד 2 שחקנים ב600 אלף
לעמדות הכי חלשות כרגע. כבר עדיף לא לשחרר את הנדריקס אם זה המצב.

03 אוגוסט 2016, 22:46

WendelA כתב:
yanay21 כתב:אם כבר הוזכר ורגאס, הייתי מעיף את יוגב או מקל ומביא אותו, היה חוסך הרבה כסף, ולא נותן פחות.

זה מה שמפריע לך?! ומה שקורה בעמדות 4,5 לא מפריע לך? לי זה נראה הזוי שרוצים להביא עוד 2 שחקנים ב600 אלף

זה לא הדבר העיקרי שמפריע לי, אבל גם אם יש לך עמדות 2-5 סבבה, רכז לא טוב, ואף אחד מהם לא טוב, יכול לחרב הכול. ויותר מזה, עמדה 1 מטרידה אותי כי הפתרון שם היה קל יותר, 4-5 זה לא עניין של פתרון, אלא של כסף. בעמדה 1 אנחנו אשכרה מבזבזים כסף שלא היינו חייבים.

03 אוגוסט 2016, 22:51

yanay21 כתב:
WendelA כתב:

זה לא הדבר העיקרי שמפריע לי, אבל גם אם יש לך עמדות 2-5 סבבה, רכז לא טוב, ואף אחד מהם לא טוב, יכול לחרב הכול. ויותר מזה, עמדה 1 מטרידה אותי כי הפתרון שם היה קל יותר, 4-5 זה לא עניין של פתרון, אלא של כסף. בעמדה 1 אנחנו אשכרה מבזבזים כסף שלא היינו חייבים.

אני מסכים שזה לא אידאלי אך זה כבר לבכות על חלב שנשפך וברור שעמדה 1 סגורה. בנוגע ל-4,5 השחקנים שיוחתמו יוכלו להשפיע רבות לאן תלך העונה הזו.

03 אוגוסט 2016, 22:55

אני לא יודע אם הזכירו אותו כאן, אבל רפאל הטשמאייר יכול להיות אופציה מעולה לדעתי.

03 אוגוסט 2016, 22:59

מכביסט31 כתב:אני לא יודע אם הזכירו אותו כאן, אבל רפאל הטשמאייר יכול להיות אופציה מעולה לדעתי.

לא הזכירו אותו מספיק אם אתה שואל אותי
אגב, הוא מוונצואלה אם הבנתי נכון

03 אוגוסט 2016, 23:00

ספרדי כתב:למה אתם עקשנים יש לכם שחקן טוב ולא יקר שעולה 300 עד400 אלף דולר קולע טוב ל 3 ויכול לשחק 4 ו 5 משחק כרגע בנבחרת ברזיל ושיחק טוב בקבוצת בורה הברזלאית שיחק בארופה ושחקו מצוין שיכול לשחק עם סירב להחתים דחוף את רפאל הטשאימר וגם בגיל 30

אנחנו עקשניים?,למה אנחנו מנהלים את המשא ומתן ומחתימים?,הלואי היו הדברים תלוים בנו.
אנחנו רק משלמים את הכסף או אלה שקונים מנוי.

03 אוגוסט 2016, 23:00

שועל כתב:
מכביסט31 כתב:אני לא יודע אם הזכירו אותו כאן, אבל רפאל הטשמאייר יכול להיות אופציה מעולה לדעתי.

אני לא יודע אם הזכירו את העובדה הזאת כאן, אבל הוא מברזיל.

03 אוגוסט 2016, 23:02

שועל כתב:

אופציה מאוד מפתיעה ומענינת מענין שהיא לא עלתה עד עכשיו מה המוצא שלו?

03 אוגוסט 2016, 23:03

אנטוניו כתב:שני שחקנים חתמו היום בקבוצות אירופיות . יכלו להתאים לתקציב של מכבי.marcus landry i talib zanna.
.מה דעתכם על אלדה אמינו ששיחק באילת ,יכול להתאים
כסנטר מחליף?

אמינו כבר חתם איפשהוא

03 אוגוסט 2016, 23:03

אם אמינו בא לפה זו תהיה בדיחה עצובה במיוחד!

03 אוגוסט 2016, 23:05

אדם כתב:
שועל כתב:

אני לא סגור על זה שזה המוצא שלו ואני מסופק אם מישהו כאן יודע כי אנחנו לא מבינים בכדורסל

03 אוגוסט 2016, 23:06

שועל כתב:
אדם כתב:
שועל כתב:

אני לא סגור על זה שזה המוצא שלו ואני מסופק אם מישהו כאן יודע כי אנחנו לא מבינים בכדורסל

אני חושב, אל תתפסו אותי במילה, שמוצאו מן הקוף..

03 אוגוסט 2016, 23:06

די נו...

03 אוגוסט 2016, 23:09

חבר'ה אין צורך להיות עוקצניים. אז הבחור באמת מגזים עם כמות ההודעות, וכנראה שיש לו רצון לראות שחקן מבני עמו משחק בקבוצה שהוא אוהד ואוהב, אבל תשמרו על הכבוד של האדם.

03 אוגוסט 2016, 23:34

toja27 כתב:חבר'ה אין צורך להיות עוקצניים. אז הבחור באמת מגזים עם כמות ההודעות, וכנראה שיש לו רצון לראות שחקן מבני עמו משחק בקבוצה שהוא אוהד ואוהב, אבל תשמרו על הכבוד של האדם.

:like:

03 אוגוסט 2016, 23:46

אני רק רוצה להגיד שבמה הוא שונה כבר מאבי אבן למה על כבודו של אבי אבן אפחד לא שומר אבל לא משנה לדעתי צריך להביא את הבחור הבא הוא ממש מנוסה נמצא בקו הבריאות ובטח לא יהיו לו דרישות גבוהות מדי אז תבדקו את זה חברה לדעתי זה כדאי אני לא אומר את בשביל ההנהלה אני אומר את זה בשבילכם חברה אל תפסלו סתם בגלל שהוא בן מאתיים יש לו מלא ניסיון אז הא.. הא.. האטשמייר!!!11 סליחה היה לי אפצ'י איפה הייתי קיצר תראו איזה תותח
https://www.facebook.com/DerekFisher/vi ... =3&theater

03 אוגוסט 2016, 23:48

toja27 כתב:חבר'ה אין צורך להיות עוקצניים. אז הבחור באמת מגזים עם כמות ההודעות, וכנראה שיש לו רצון לראות שחקן מבני עמו משחק בקבוצה שהוא אוהד ואוהב, אבל תשמרו על הכבוד של האדם.

בדיוק. המשתמש חדש כאן בפורום ובמקום לקבל את פניו כמו שצריך אתם הופכים אותו לבדיחת הפורום. היו כאן אנשים ותיקים בפורום שהפסיקו לכתוב כאן בגלל התנהגות דומה שהייתה אליהם. זכותו של כל אחד להביע כאן את דעתו.

03 אוגוסט 2016, 23:49

שועל כתב:
אדם כתב:
שועל כתב:

הוא ברזילאי.

03 אוגוסט 2016, 23:49

חלאס!!!
לא צוחק כבר

אין, ולא יהיה פה, בחיים שיימינג כזה
נושא נעול