yanay21 כתב:למבינים, ויש מצב שכבר שאלתי, אז מצטער מראש-איך דורסי שומר?
שומר טוב וחזק אבל פחות רים פרוטקטור
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jay כתב:בהנחה 1 שיש רק 600 אלף דולר לשני שחקנים ובהנחה 2 שיש מצב שהנדריקס יכול פשוט לשחק כדורסל, בלי להיות ממש טוב בזה אבל גם לא כמו בעונה שעברה, פשוט לא להיות חולה/פצוע ולשחק - הדבר החכם הוא דווקא להשאיר אותו.
כי אז במקום לחלק 600 אלף בין שני שחקנים, הנדריקס יהיה הגבוה הכי חלש בסגל (לא מחשבה נוראית) וב-600 אלף דולר נביא שחקן אחד שהוא טוב יותר. וזהו, לסגור את הסגל.
כמובן שאפשר גם לגנוב ב-100 אלף דולר, אבל אני חושב שיש סיכוי גבוה יותר לגנוב מישהו בחצי מיליון ומעלה, מאשר לחלק 600 אלף בין שניים, נגיד 300-300 או 400-200.
רוצ'סטי כמובן שחייב לעוף, בגלל החוזה, בגלל העומס בגארדים, בגלל שהוא עדיין מחפש את השחקן שלו. לא ברור אם יהיה קונה. אני מניח שהייתה לנו סיטואציה כזו בעבר, חוזה כ"כ כבד שאנחנו מושכים כ"כ עמוק לתוך הקיץ.. אבל לא זכור לי.
השאלה אם 600 אלף הדולר האלה לא מלכתחילה לוקחים בחשבון את העזיבה של רוצס'טי (מיליון) והנדריקס (600), ובעצם כרגע אנחנו במינוס מיליון.
my man כתב:חוץ מההגנה עוד דבר מי ייתן לנו נקודות מהקו הקדמי ביורוליג? הא?
yanay21 כתב:my man כתב:חוץ מההגנה עוד דבר מי ייתן לנו נקודות מהקו הקדמי ביורוליג? הא?
זה אמנם לא להיט גדול, אבל אפשר להסתדר עם נגרייה בקו הקדמי מאשר עם הגנה פרוצה. יש לנו קו אחורי שיכול לעשות נקודות, במיוחד ווימס, וגאודלוק. והמושיע, כמובן.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:חוץ מההגנה עוד דבר מי ייתן לנו נקודות מהקו הקדמי ביורוליג? הא?
זה אמנם לא להיט גדול, אבל אפשר להסתדר עם נגרייה בקו הקדמי מאשר עם הגנה פרוצה. יש לנו קו אחורי שיכול לעשות נקודות, במיוחד ווימס, וגאודלוק. והמושיע, כמובן.
לא כל כך...הקו הקדמי הוא זה שנותן לאחורי לייצר נקודות...ראינו השנה איך זה להיות בלי קו קדמי...
MTA2311 כתב:חייבים 4 טוב. על 5 מחליף אפשר להתפשר, אבל אי אפשר לפתוח עוד עונה בלי 4 כמו שצריך.
עגל הזהב כתב:אני דווקא הייתי הולך על מלי
יש הרגשה שהוא יכול להשתלב יפה בסגל
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־6 אורחים