עגל הזהב כתב:אני דווקא הייתי הולך על מלי
יש הרגשה שהוא יכול להשתלב יפה בסגל
מישהו יודע כמה הביי אווט עליו?
רק הבייאווט באיזור החצי מליון...עזוב...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עגל הזהב כתב:אני דווקא הייתי הולך על מלי
yanay21 כתב:עגל הזהב כתב:אני דווקא הייתי הולך על מלי
הייתי שמח לראות פה את מלי, אבל הבנתי שגם השכר וגם סעיף השחרור שלו הם מעבר ליכולות הכלכליות שיש לנו
my man כתב:עגל הזהב כתב:אני דווקא הייתי הולך על מלי
רק הבייאווט באיזור החצי מליון...עזוב...
MTA2311 כתב:לא חושב שזרקו מספרים אבל נראה לי שהעסקה הזאת תהיה סביב המיליון (ביי אאוט+שכר), מעבר לזה שאני לא משוכנע שהוא שווה את זה, זה ריאלי בערך כמו זכייה של לסטר בצ'מפיונס.
MTA2311 כתב:לא חושב שזרקו מספרים אבל נראה לי שהעסקה הזאת תהיה סביב המיליון (ביי אאוט+שכר), מעבר לזה שאני לא משוכנע שהוא שווה את זה, זה ריאלי בערך כמו זכייה של לסטר בצ'מפיונס.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שזרקו מספרים אבל נראה לי שהעסקה הזאת תהיה סביב המיליון (ביי אאוט+שכר), מעבר לזה שאני לא משוכנע שהוא שווה את זה, זה ריאלי בערך כמו זכייה של לסטר בצ'מפיונס.
ונגיד והיה שווה חצי מיליון, כלומר, בלי הבייאאוט, היית הולך על זה?(אם נתעלם מה600 שיש לנו לשים, פשוט לפי כמה שנראה לך ששווה לשים עליו)
my man כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שזרקו מספרים אבל נראה לי שהעסקה הזאת תהיה סביב המיליון (ביי אאוט+שכר), מעבר לזה שאני לא משוכנע שהוא שווה את זה, זה ריאלי בערך כמו זכייה של לסטר בצ'מפיונס.
לא זרקו מספרים בנוגע למליץץץאבל על ת'ייס הם דרשו בייאווט של 500K...
my man כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שזרקו מספרים אבל נראה לי שהעסקה הזאת תהיה סביב המיליון (ביי אאוט+שכר), מעבר לזה שאני לא משוכנע שהוא שווה את זה, זה ריאלי בערך כמו זכייה של לסטר בצ'מפיונס.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שזרקו מספרים אבל נראה לי שהעסקה הזאת תהיה סביב המיליון (ביי אאוט+שכר), מעבר לזה שאני לא משוכנע שהוא שווה את זה, זה ריאלי בערך כמו זכייה של לסטר בצ'מפיונס.
ונגיד והיה שווה חצי מיליון, כלומר, בלי הבייאאוט, היית הולך על זה?(אם נתעלם מה600 שיש לנו לשים, פשוט לפי כמה שנראה לך ששווה לשים עליו)
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שזרקו מספרים אבל נראה לי שהעסקה הזאת תהיה סביב המיליון (ביי אאוט+שכר), מעבר לזה שאני לא משוכנע שהוא שווה את זה, זה ריאלי בערך כמו זכייה של לסטר בצ'מפיונס.
עד שאתה כבר מנסה להשתמש בסימני פיסוק..
עגל הזהב כתב:אם הוא תחת חוזה אני לא רואה סיבה שישחררו אותו
נתן שמה עונה מעולה והשתלב
ותכלס אין שום סיכוי שיגיע לשם מישהו ברמה שלו במקומו
אז.. לא ריאלי
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:מה עם ריימר מורגן?
רונלד רייגן?
jay כתב:איכס די כבר עם מלי. אני אומר ג'ימר פרידט בתור סטרץ'.
my man כתב:בסוף יביאו לנו את רובי האמל...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־18 אורחים