המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
נמרצהוב כתב:סתם שתדעו, מכמה בירורים קטנים .... התקציב שנשאר רחוק מהמספרים שנאמרו פה ובאתרי הספורט
הבעיה היא לא הכסף...היא השוק
כרגע מחכים לפליטי NBA אין שחקנים אחרים על הכוונת
my man כתב:נמרצהוב כתב:סתם שתדעו, מכמה בירורים קטנים .... התקציב שנשאר רחוק מהמספרים שנאמרו פה ובאתרי הספורט
הבעיה היא לא הכסף...היא השוק
כרגע מחכים לפליטי NBA אין שחקנים אחרים על הכוונת
איזה בירורים? אצל מי?
כמה התקציב באמת?
אחדשיודע כתב:חתם לפני 3 שבועות באנאדולו אפס.
נמרצהוב כתב:אחדשיודע כתב:חתם לפני 3 שבועות באנאדולו אפס.
איזה פספוס
איתי-שגב כתב:רק אני מעדיף את תייס על מלי ? יכול לשחק גם 5, שחקן הגנה יותר טוב, אנגרטי. קליעה לדעתי טובה יותר משל מלי. עושה רושם שיש פוטנציאל גבוה יותר.
איתי-שגב כתב:רק אני מעדיף את תייס על מלי ? יכול לשחק גם 5, שחקן הגנה יותר טוב, אנגרטי. קליעה לדעתי טובה יותר משל מלי. עושה רושם שיש פוטנציאל גבוה יותר.
londoner כתב:איתי-שגב כתב:רק אני מעדיף את תייס על מלי ? יכול לשחק גם 5, שחקן הגנה יותר טוב, אנגרטי. קליעה לדעתי טובה יותר משל מלי. עושה רושם שיש פוטנציאל גבוה יותר.
I'm with you!
נמרצהוב כתב:londoner כתב:איתי-שגב כתב:רק אני מעדיף את תייס על מלי ? יכול לשחק גם 5, שחקן הגנה יותר טוב, אנגרטי. קליעה לדעתי טובה יותר משל מלי. עושה רושם שיש פוטנציאל גבוה יותר.
I'm with you!
סמאולס עדיף על שניהם
שועל כתב:איתי-שגב כתב:רק אני מעדיף את תייס על מלי ? יכול לשחק גם 5, שחקן הגנה יותר טוב, אנגרטי. קליעה לדעתי טובה יותר משל מלי. עושה רושם שיש פוטנציאל גבוה יותר.
מלי קלעי יותר טוב
שועל כתב:ציוץ טורקי אומר שהנדריקס בדרך לגראן קאנריה
Holiday_Armadillo כתב:יש לי תחושה שמלי הולך להפוך לאובססיה החדשה והלא מוצדקת של הפורום לקיץ הזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים