er79 כתב:לשחק כישראלי זה הטיקט, וזה מה שמכבי צריכה. אני בעד ההחתמה. סיכמנו שלא הסכמנו.
לא הבנתי למה מכבי צריכה עוד ישראלי? אין לך כבר 6 כאלה שכמו אלכסנדר הם כולם ברמה של מחליפים?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:לשחק כישראלי זה הטיקט, וזה מה שמכבי צריכה. אני בעד ההחתמה. סיכמנו שלא הסכמנו.
roy1000 כתב:er79 כתב:לשחק כישראלי זה הטיקט, וזה מה שמכבי צריכה. אני בעד ההחתמה. סיכמנו שלא הסכמנו.
לא הבנתי למה מכבי צריכה עוד ישראלי? אין לך כבר 6 כאלה שכמו אלכסנדר הם כולם ברמה של מחליפים?
felix_r כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:לשחק כישראלי זה הטיקט, וזה מה שמכבי צריכה. אני בעד ההחתמה. סיכמנו שלא הסכמנו.
בשביל הגמישות בהרכבים במשחקי הליגה בעידן החוק הרוסי. אם, לדוגמא, יש לך רק גארדים ישראלים, זה אומר שבליגה הם כל הזמן יהיו על המגרש, והגארדים הזרים לא ישותפו.
felix_r כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:לשחק כישראלי זה הטיקט, וזה מה שמכבי צריכה. אני בעד ההחתמה. סיכמנו שלא הסכמנו.
בשביל הגמישות בהרכבים במשחקי הליגה בעידן החוק הרוסי. אם, לדוגמא, יש לך רק גארדים ישראלים, זה אומר שבליגה הם כל הזמן יהיו על המגרש, והגארדים הזרים לא ישותפו.
שועל כתב:אני מעדיף "נסתדר" בליגה מאשר "נסתדר" איתו כ4 מחליף ביורוליג.
בפרט כשאין למכבי מחסור בישראלים ולא חסרות אפשרויות, ובפרט כשמדובר בשחקן בינוני גם ברמת הליגה.
שועל כתב:אני מעדיף "נסתדר" בליגה מאשר "נסתדר" איתו כ4 מחליף ביורוליג.
בפרט כשאין למכבי מחסור בישראלים ולא חסרות אפשרויות, ובפרט כשמדובר בשחקן בינוני גם ברמת הליגה.
felix_r כתב:שועל כתב:אני מעדיף "נסתדר" בליגה מאשר "נסתדר" איתו כ4 מחליף ביורוליג.
ואני מעדיף שלא נצטרך "להסתדר" לא ביורוליג ולא בליגה, שיהיה לנו סגל מלא, ולא "הקומבינה הישראלית"
MTA2311 כתב:felix_r כתב:שועל כתב:אני מעדיף "נסתדר" בליגה מאשר "נסתדר" איתו כ4 מחליף ביורוליג.
ואני מעדיף שלא נצטרך "להסתדר" לא ביורוליג ולא בליגה, שיהיה לנו סגל מלא, ולא "הקומבינה הישראלית"
אבל חשבתי שגם צסקא לקחה את היורוליג רק עם קו אחורי
felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:שועל כתב:אני מעדיף "נסתדר" בליגה מאשר "נסתדר" איתו כ4 מחליף ביורוליג.
אבל חשבתי שגם צסקא לקחה את היורוליג רק עם קו אחורי
אני לא רואה איך זה סוטר?
toja27 כתב:אלכסנדר קולע מבחוץ, ראינו את זה במו עינינו. שחקן לא זורק מבחוץ כשהוא יודע שאין לו את היכולת לקלוע משם. אלכסנדר זרק ואלכסנדר קלע.
עריכה, נאמר בתרד המקביל בקשר ליכולת הקליעה של אלכסנדר.
MTA2311 כתב:לא היית צריך לעשות השוואה מטופשת ומנותקת מהמציאות לצסקא פשוט אתמול.
שועל כתב:toja27 כתב:אלכסנדר קולע מבחוץ, ראינו את זה במו עינינו. שחקן לא זורק מבחוץ כשהוא יודע שאין לו את היכולת לקלוע משם. אלכסנדר זרק ואלכסנדר קלע.
עריכה, נאמר בתרד המקביל בקשר ליכולת הקליעה של אלכסנדר.
קולע מידי פעם, בגדול הוא קלעי רע. סביבות ה25% לעונה ב2 העונות האחרונות, והוא לא זרק הרבה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Itaycohen7 ו־19 אורחים