המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:תכלס לא מתאים לנו, אבל אם הג׳אז משחררים את פלייס, הייתם רוצים?
הוא מאוד קורץ לי כי אני מאוד אוהב אותו.
Holiday_Armadillo כתב:אז..כולנו מסכימים שהשחקן שצריך להשלים את הסגל השנה זה לינהארט?
MTA2311 כתב:האמת אני עדיין לא מאמין שארי גולד בארץ ומכבי מציעים 800 אלף נטו לקופלנד ולא לו.
MTA2311 כתב:האמת אני עדיין לא מאמין שארי גולד בארץ ומכבי מציעים 800 אלף נטו לקופלנד ולא לו.
MTA2311 כתב:ד"א, אני רואה פה הרבה תגובות שמדברות על להחתים 4 הגנתי ושעניין הקליעה זניח. אז קודם כל, אין כזה דבר היום 4 בלי קליעה טובה מבחוץ. זה לא משהו שיכול לעבוד. מעבר לזה, צירבאס הוא סנטר רחבה קלאסי. הוא חייב לידו שחקן שמשחק בחוץ. מבחינתי התכונה העיקרי ב4 שנביא צריכה להיות קליעה מבחוץ. וה25% בלחץ של ג'ו אלכסנדר לא יספיקו.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מה זאת הסדרה הזאת?
''הפמליה''
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ד"א, אני רואה פה הרבה תגובות שמדברות על להחתים 4 הגנתי ושעניין הקליעה זניח. אז קודם כל, אין כזה דבר היום 4 בלי קליעה טובה מבחוץ. זה לא משהו שיכול לעבוד. מעבר לזה, צירבאס הוא סנטר רחבה קלאסי. הוא חייב לידו שחקן שמשחק בחוץ. מבחינתי התכונה העיקרי ב4 שנביא צריכה להיות קליעה מבחוץ. וה25% בלחץ של ג'ו אלכסנדר לא יספיקו.
השאלה היא האם ליאור אליהו עם קליעה ואפס הגנה עדיף מבחינתך על רנדל (בריא).
אני לא לגמרי בטוח
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ד"א, אני רואה פה הרבה תגובות שמדברות על להחתים 4 הגנתי ושעניין הקליעה זניח. אז קודם כל, אין כזה דבר היום 4 בלי קליעה טובה מבחוץ. זה לא משהו שיכול לעבוד. מעבר לזה, צירבאס הוא סנטר רחבה קלאסי. הוא חייב לידו שחקן שמשחק בחוץ. מבחינתי התכונה העיקרי ב4 שנביא צריכה להיות קליעה מבחוץ. וה25% בלחץ של ג'ו אלכסנדר לא יספיקו.
אני לא לגמרי בטוח
מתי פעם אחרונה רנדל היה בריא?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ד"א, אני רואה פה הרבה תגובות שמדברות על להחתים 4 הגנתי ושעניין הקליעה זניח. אז קודם כל, אין כזה דבר היום 4 בלי קליעה טובה מבחוץ. זה לא משהו שיכול לעבוד. מעבר לזה, צירבאס הוא סנטר רחבה קלאסי. הוא חייב לידו שחקן שמשחק בחוץ. מבחינתי התכונה העיקרי ב4 שנביא צריכה להיות קליעה מבחוץ. וה25% בלחץ של ג'ו אלכסנדר לא יספיקו.
אני לא לגמרי בטוח
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ד"א, אני רואה פה הרבה תגובות שמדברות על להחתים 4 הגנתי ושעניין הקליעה זניח. אז קודם כל, אין כזה דבר היום 4 בלי קליעה טובה מבחוץ. זה לא משהו שיכול לעבוד. מעבר לזה, צירבאס הוא סנטר רחבה קלאסי. הוא חייב לידו שחקן שמשחק בחוץ. מבחינתי התכונה העיקרי ב4 שנביא צריכה להיות קליעה מבחוץ. וה25% בלחץ של ג'ו אלכסנדר לא יספיקו.
אני לא לגמרי בטוח
מתי פעם אחרונה רנדל היה בריא?
הכוונה כמובן לסוג השחקן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים