אנדרו גאודלוק חתם לשנתיים במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אנדרו גאודלוק חתם לשנתיים במכבי

הודעהעל ידי שועל » 04 אוגוסט 2016, 14:20

מוסר העבודה שלו קיצוני, אבל הוא מסתכסך עם מאמנים. היכולות ההתקפית שלו מושלמות, אבל הוא תקוע במקום. מבריאנט ועד אוברדוביץ', מה-NBA עד צמרת היורוליג, כולם מתמוגגים מהכישרון הנדיר של אנדרו "מיני ממבה" גאודלוק אבל לא יודעים איך לאכול את האופי שלו. פרופיל

http://sports.walla.co.il/item/2985348
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אוגוסט 2016, 05:46

אני מאוד מודאג מהשילוב של ווימס גאודלוק ואדלשטיין. אדלשטיין הוא ממש לא מהאמן הנכון בשביל הסגל הזה. בכל מקום שהוא הצליח בו, החל מרמת גן דרך הפועל היו לו שחקנים "שלו" שביצעו את תוכנית המשחק שלו. לא ברור לי איך אדלשטיין מתמודד עם שני סוסי פרא כמו ווימס ובעיקר גאודלוק. זה עשוי להיגמר בפיצוץ גדול.
roy1000

הודעהעל ידי yellowaura » 05 אוגוסט 2016, 08:27

roy1000 כתב:אני מאוד מודאג מהשילוב של ווימס גאודלוק ואדלשטיין. אדלשטיין הוא ממש לא מהאמן הנכון בשביל הסגל הזה. בכל מקום שהוא הצליח בו, החל מרמת גן דרך הפועל היו לו שחקנים "שלו" שביצעו את תוכנית המשחק שלו. לא ברור לי איך אדלשטיין מתמודד עם שני סוסי פרא כמו ווימס ובעיקר גאודלוק. זה עשוי להיגמר בפיצוץ גדול.

בדיוק מה שאמרתי אתמול למישהו בעבודה רק בהקשר חוסר ניסיון יורוליג וחוסר בקבלות... אני לא רואה איך אדלשטיין משתלט על ווימס. גאודלוק שחקן שרק דמוי אוברדוביץ' יכול לגרום לו לשחק הגנה.

מקווה ששניהם יתנו לו כבוד.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 05 אוגוסט 2016, 11:28

roy1000 כתב:אני מאוד מודאג מהשילוב של ווימס גאודלוק ואדלשטיין. אדלשטיין הוא ממש לא מהאמן הנכון בשביל הסגל הזה. בכל מקום שהוא הצליח בו, החל מרמת גן דרך הפועל היו לו שחקנים "שלו" שביצעו את תוכנית המשחק שלו. לא ברור לי איך אדלשטיין מתמודד עם שני סוסי פרא כמו ווימס ובעיקר גאודלוק. זה עשוי להיגמר בפיצוץ גדול.

אני חושב שווימס וגאודלוק מאוד רוצים להצליח. זאת ההזדמנות שלהם לסחוב קבוצה על הגב שלהם,
כשברור שהם השחקנים המובילים, ולא כמו שהיה להם בצסקא ובפנר.
שניהם פיספסו תואר אירופאי, ולכן תהיה להם מוטיבציה לדעתי להצליח.

הבעיה הגדולה היא אם הקבוצה לא תתחבר, ולא תצליח להתרומם. אז לדעתי אתה צודק, ובאמת יהיה פיצוץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 אוגוסט 2016, 01:15

jol9 כתב:אני חושב שווימס וגאודלוק מאוד רוצים להצליח. זאת ההזדמנות שלהם לסחוב קבוצה על הגב שלהם,
כשברור שהם השחקנים המובילים, ולא כמו שהיה להם בצסקא ובפנר.
שניהם פיספסו תואר אירופאי, ולכן תהיה להם מוטיבציה לדעתי להצליח.

הבעיה הגדולה היא אם הקבוצה לא תתחבר, ולא תצליח להתרומם. אז לדעתי אתה צודק, ובאמת יהיה פיצוץ.

כמו תמיד, זה תלוי בעד כמה הם מוכנים לוותר על האגו שלהם לטובת הקבוצה. גאודלוק ידע להתגמש בפנר בשביל אוברדוביץ'. לא יודע אם הוא יהיה מוכן להתגמש בשביל אדלשטיין או בכלל להכיר בקיומו של אדלשטיין לצורך העניין.
roy1000

הודעהעל ידי jay » 06 אוגוסט 2016, 01:34

חייב להודות בתור מי שעקב אחרי אדלשטיין בכל מהלך ההצטרפות שלו שהשינוי הגדול חל בו - הוא הפך "פוליטיקאי" או דיפלומט כמו שמעולם לא היה. מכבי היא כמובן, אותה מכבי כבר 40 שנה (פשוט לא הייתה תקשורת/הדלפות פעם). אני מעריך שזה תהליך אישי שפרץ אצלו סביב ההצטרפות לנבחרת. אז דווקא בהקשר של איך הוא יתמודד אני דיי רגוע. איך ווימס וגאודלוק יתנהגו ובאיזה מצב מנטלי הם יהיו בלי קשר לאדלשטיין, זה מה שמדאיג אותי. בייחוד אם יילך קשה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אוגוסט 2016, 01:44

אותי זה מדאיג מאוד האמת.
הוא מעולם לא אימן סגל עם כל הרבה כישרון ומעולם לא אימן סגל כזה רחב. הוא הד קייס רציני, הרבה יותר מהשחקנים שיש לו בקבוצה. תוסיף לזה את הלחץ הקבוע במכבי ואני בהחלט רואה אופציה של התמוטטות עצבים כסבירה ביותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אוגוסט 2016, 01:47

מעניין אותי, איזה מאמן היה פיני גרשון לפני מכבי? אשמח לתשובה מאחד הזקנים שלנו, פליקס, רוי, אנקראם, וכמובן סבא יוני.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 06 אוגוסט 2016, 01:50

לא חושב שארז יהווה בעיה. הוא מאמן מנוסה וסמכותי.
מבחינתי היחיד בסגל הזה שיכול להוות סוג של הייד קייס זה גאודולוק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jay » 06 אוגוסט 2016, 02:02

MTA2311 כתב:אותי זה מדאיג מאוד האמת.
הוא מעולם לא אימן סגל עם כל הרבה כישרון ומעולם לא אימן סגל כזה רחב. הוא הד קייס רציני, הרבה יותר מהשחקנים שיש לו בקבוצה. תוסיף לזה את הלחץ הקבוע במכבי ואני בהחלט רואה אופציה של התמוטטות עצבים כסבירה ביותר.

זה סתם אוסף של קלישאות. אתה באמת חושב שהוא לא מבין לאן הוא הגיע? איזה צ'אנס חד פעמי זה לקריירה שלו? זה לא שאני משליך, הוא דיבר על כל הדברים האלה בראיונות, הוא יודע בדיוק מה הוא עושה ולאן הוא נכנס, והיה מספיק חכם כדי לעטוף את עצמו בצוות תומך (להבדיל מגודס נגיד). שאל את בלאט כמה גודס היה חשוב לו כשהוא עמד לחטוף התמוטטות עצבים בעצמו בעונת האליפות.

וכדי לאזן, נכון, הוא לא אימן סגל כזה רחב, הוא לא אימן ביורוליג, אף אחד לא אימן כזו עונה כי פשוט עדיין לא הייתה כזו עונה מעולם. אל תבין אותי לא נכון, אני בקלות יכול לראות עוד עונה רעה, אבל אני לא רואה דווקא אותו עושה את הטעויות הקריטיות, סביר להניח שזה ייפול בגלל הבנייה/ההנהלה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 06 אוגוסט 2016, 02:05

תסתכלו בסרטון הזה, זה היה משחק בין פנר' לברצלונה. אני זוכר שלפני המשחק הזה גאודולוק היה האיש שלקח כמה פעמים את הזריקות בשניות המכריעות, כנראה שלחבריו בקבוצה נמאס והם החליטו שהם אלו שהולכים לעשות את מהלכי הקלאץ' במשחק הזה ותראו את התגובות של גאודולוק גם במקרה היקמן וגם במקרה פרלדיזיץ' וזה למרות שהוא לא היה פנוי בכלל ופשוט רצה להיות הוא זה שעושה את מהלכי הקלאץ',שוב .
http://www.youtube.com/watch?v=DtD224EYsos
דקה 37:18
ודקה 37:50

אז נכון ששניהם לא לקחו זריקות טובות אבל גם הוא לא היה פנוי וזה מה שקורה כשיש שחקן שתלטן בקבוצה שדורש את הכדור משחק אחרי משחק.

עריכה: דווקא הזריקה של היקמן הייתה פנויה לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אוגוסט 2016, 02:09

לא יודע. כל מה שכתבתי בהודעה שלי אלה עובדות. לעומת זאת, "לא מבין לאן הוא הגיע", "צ'אנס חד פעמי", "יודע מה הוא עושה ולאן הוא נכנס", "לעטוף את עצמו בצוות תומך" וכו, זה מקבץ קלישאות מהמרשימים.

לארז יש הרבה מאוד מה להוכיח, ולא הרבה על מה להתבסס בשביל שנחשוב שהוא היה ראוי לצ'אנס הזה. יש לו כדורסל, אבל הוא לא הצליח למנף את זה לקריירה משמעותית. הוא מסוגל לעשות את זה דווקא במכבי, אחרי העונה הגרועה בתולדותיה, כשהיורוליג חזקה מאי פעם וכשהחתימו שני סופרסטארים עם אופי בעייתי? אולי, אבל חייבים להטיל ספק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 06 אוגוסט 2016, 02:19

toja27 כתב:לא חושב שארז יהווה בעיה. הוא מאמן מנוסה וסמכותי.

ארז הוא לא "בעיה". הבעיה היא ששני הכוכבים שלו גדולים עליו ולא יקבלו את הסמכות שלו. זה לא גילי מוסינזון שהוא יכול לזרוק עליהם את הלוח. ארז הוא NOBODY באירופה. הוא לא יכול להגיד "shut the fuck up" ולצעוק כמו בלאט. הוא יצטרך להגיע לכוכבים שלו בדרך אחרת ואני לא בטוח שהוא יודע איך.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 06 אוגוסט 2016, 02:29

roy1000 כתב:

ארז הוא לא "בעיה". הבעיה היא ששני הכוכבים שלו גדולים עליו ולא יקבלו את הסמכות שלו. זה לא גילי מוסינזון שהוא יכול לזרוק עליהם את הלוח. ארז הוא NOBODY באירופה. הוא לא יכול להגיד "shut the fuck up" ולצעוק כמו בלאט. הוא יצטרך להגיע לכוכבים שלו בדרך אחרת ואני לא בטוח שהוא יודע איך.

לא יודע, בכל זאת אירופה זה לא מנטליות של nba, המועדון באירופה הוא מעל השחקנים. ואני חושב שארז הוא לא גודס, הוא מאמן יותר כריזמטי ומנוסה גם אם לא ביורוליג. לדעתי אם יהיו בעיות זה יותר קשור לאופי של גאודולוק, שגם אוברדוביץ כנראה לא הצליח "לביית" אותו ולא בגלל שארז הוא מאמן עלום שם ברמות הגבוהות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jay » 06 אוגוסט 2016, 03:05

MTA2311 כתב:לא יודע. כל מה שכתבתי בהודעה שלי אלה עובדות. לעומת זאת, "לא מבין לאן הוא הגיע", "צ'אנס חד פעמי", "יודע מה הוא עושה ולאן הוא נכנס", "לעטוף את עצמו בצוות תומך" וכו, זה מקבץ קלישאות מהמרשימים.

לארז יש הרבה מאוד מה להוכיח, ולא הרבה על מה להתבסס בשביל שנחשוב שהוא היה ראוי לצ'אנס הזה. יש לו כדורסל, אבל הוא לא הצליח למנף את זה לקריירה משמעותית. הוא מסוגל לעשות את זה דווקא במכבי, אחרי העונה הגרועה בתולדותיה, כשהיורוליג חזקה מאי פעם וכשהחתימו שני סופרסטארים עם אופי בעייתי? אולי, אבל חייבים להטיל ספק.

פייר, ברמה כזו או אחרת כל מה שכתבנו יכול להתפרש כקלישאות. וברור שחובת ההוכחה עליו, that goes without saying. אבל..

- מבין לאן הוא הגיע מתבסס על ההיכרות ארוכת השנים שלו עם מכבי ובאופן מסוים את פנים המערכת מהקשר הקרוב עם גרשון.

- יודע מה הוא עושה - הוכיח את זה חד וחלק כשסירב לקחת את התפקיד לפני טבק (וזה פאקינג וואו, קשה לי לחשוב על עוד אחד שהיה מסרב לדבר כזה) - ואז נכנס בדלת הקדמית. קבע את הצוות שלו, שניים! זה מגוחך שזה הישג, אבל לגודס ולטבק היה את אבן ובוגטין, ואפילו לבלאט הכתיבו את גודס. ובנוסף צלח את כל ראיונות ה"ככה מכרת את החולצה האדומה בשביל כמה גרושים בצהוב?" ועשה בית ספר לכל הכתבים שניסו לתפוס אותו בלשון. זה לא קל אם אתה הד קייס חסר שליטה - אבל הוא לא, לפחות לא בשנים האחרונות. אני לא מדבר על "יודע מה הוא עושה בניהול משחק", זה אני חושב שיש לו את זה בלי קשר. דברים כאלה אולי נראים לא קשורים, אבל בעיניי מעידים על זה שהוא מוכן מנטלית. בלאט דוגמה חיה לכמה הדיפלומיטיה והניואנסים הקטנים האלה עוזרים במערכת דפוקה כמו של מכבי.

- צ'אנס חד פעמי - לא קלישאה, עובדה.

- עטף את עצמו בצוות תומך - כנ"ל, ע"ע יודע מה הוא עושה.

לעומת זאת סתם לזרוק באוויר "הוא הד קייס רציני, הרבה יותר מהשחקנים שיש לו בקבוצה.", זה שיא הקלישאה לדעתי, ו-"תוסיף לזה את הלחץ הקבוע במכבי ואני בהחלט רואה אופציה של התמוטטות עצבים כסבירה ביותר." - לגמרי סביר, תזכיר לי את המאמן האחרון שזה קרה לו?

בכל אופן, לי הוא מאוד-מאוד מזכיר את גרשון בנקודה בה הגיע למכבי: הסמל של האנטי, "הד קייס", לא צעיר, מאמן מוכשר שלא נסק לרמות גבוהות, סופר כריזמטי, אוטוריטת כדורסל. יש כמובן הבדלים, לפיני בשלב הזה כבר היה גביע ואליפות, ועדיין, כשהביאו אותו למכבי זה בשום צורה לא היה נראה כמו איזה מהלך מוצלח. כמובן שאפשר לטעון שגם על בירנבוים היה אפשר לספר את אותו סיפור, אבל בירנבוים לא מוכשר ולא אוטוריטת כדורסל כמו אדלשטיין לדעתי. ומצד שני, אדלשטיין הגיע כמאמן נבחרת ישראל. וזה עוד בלי קשר לעובדה שהוא היה סוג של "חניך" שלו ועוזר, והחברות ארוכת השנים ביניהם.

roy1000 כתב:

לא רוצה להרוס לך, אבל יש סיבה למה בלאט חולה על אוחיון, היקמן ושות'. כי הם חיילים, ובשביל שחקנים אחרים הוא אפטייט סיסי מפרינסטון, והוא ממש לא יכול להגיד שאט דה פאק אפ לכל אחד. חבר'ה עם אגו גדול לא שמים ז*ן על הפדיגרי המרתק שלו עם נבחרת רוסיה. אני מתייחס כמובן עד לנקודת הזמן בה זכה בגביע אירופה ועשה את ההרפתקאה עם קליבלנד. תכלס זה גם פגע בו כי לברון, אבל השנתיים-שלוש האחרונות בקריירה שלו זה לבל אחר לגמרי של חשיפה והישגים שאני דיי בטוח שכן שם אותו על המפה ברמה כזאת שאוטומטית מכבדים יותר את הסמכות שלו.

הנקודה היא שעד לנקודת המפנה הזו, כל הסמכות שהייתה לו - זה לא המוניטין שלו, אלא מי שהוא, הגישה שלו והכריזמה שלו. כנ"ל עם פיני שהתחיל את הקריירה האירופאית, הוא לא הגיע עם שום דבר מהבית מול השחקנים הזרים מלבד השנינות, ההומור, הכריזמה, הכדורסל, הסמכות.

ספציפית לגבי האגו-מניאקים שלנו, ככל שאני נחשף יותר ויותר לווימס ולמה שאומרים עליו עושה רושם שהוא אחלה בנאדם, לא הד קייס ולא אגו מניאק. גאודלוק זה האישיו, אז בעיניי בסוף כל הדיון הזה מתנקז לאיך גאודלוק ואדלשטיין יסתדרו.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי roy1000 » 06 אוגוסט 2016, 07:53

toja27 כתב:לא יודע, בכל זאת אירופה זה לא מנטליות של nba, המועדון באירופה הוא מעל השחקנים. ואני חושב שארז הוא לא גודס, הוא מאמן יותר כריזמטי ומנוסה גם אם לא ביורוליג. לדעתי אם יהיו בעיות זה יותר קשור לאופי של גאודולוק, שגם אוברדוביץ כנראה לא הצליח "לביית" אותו ולא בגלל שארז הוא מאמן עלום שם ברמות הגבוהות.

זה שילוב של השניים. אתה לא יכול להתעלם מזה שמאמן שאף אחד לא שמע עליו לא יקבל כבוד משחקנים כמו גאודלוק וווימס (לא יודע למה אתה חושב שווימס יהיה איזה חייל ממושמע ללא אגו).
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 06 אוגוסט 2016, 08:00

jay כתב:לא רוצה להרוס לך, אבל יש סיבה למה בלאט חולה על אוחיון, היקמן ושות'. כי הם חיילים, ובשביל שחקנים אחרים הוא אפטייט סיסי מפרינסטון, והוא ממש לא יכול להגיד שאט דה פאק אפ לכל אחד. חבר'ה עם אגו גדול לא שמים ז*ן על הפדיגרי המרתק שלו עם נבחרת רוסיה. אני מתייחס כמובן עד לנקודת הזמן בה זכה בגביע אירופה ועשה את ההרפתקאה עם קליבלנד. תכלס זה גם פגע בו כי לברון, אבל השנתיים-שלוש האחרונות בקריירה שלו זה לבל אחר לגמרי של חשיפה והישגים שאני דיי בטוח שכן שם אותו על המפה ברמה כזאת שאוטומטית מכבדים יותר את הסמכות שלו.

הנקודה היא שעד לנקודת המפנה הזו, כל הסמכות שהייתה לו - זה לא המוניטין שלו, אלא מי שהוא, הגישה שלו והכריזמה שלו. כנ"ל עם פיני שהתחיל את הקריירה האירופאית, הוא לא הגיע עם שום דבר מהבית מול השחקנים הזרים מלבד השנינות, ההומור, הכריזמה, הכדורסל, הסמכות.

ספציפית לגבי האגו-מניאקים שלנו, ככל שאני נחשף יותר ויותר לווימס ולמה שאומרים עליו עושה רושם שהוא אחלה בנאדם, לא הד קייס ולא אגו מניאק. גאודלוק זה האישיו, אז בעיניי בסוף כל הדיון הזה מתנקז לאיך גאודלוק ואדלשטיין יסתדרו.

אתה מסיט את הדיון. כל מאמן אוהב "חיילים" שמבצעים את מה שהוא מבקש. הנקודה היא פשוטה - יש מאמנים שהם שמות יותר גדולים (כמו בלאט כרגע) ויש מאמנים שאף אחד לא שמע עליהם כמו אדלשטיין. אין שום ספק שהזרים לא יתנו כבוד לאדלשטיין והוא יצטרך להרוויח את זה.

גם גאודלוק וגם ווימס הם שחקנים עם אגו שרוצים לשחק כמו שהם אוהבים ולארז עם האופי שלו יהיה לא קל לנתב את האגו והכישרון האלו לשבלונה שתעבוד לטובת הקבוצה. לא שזה רלוונטי, גם בלאט נכשל בזה לא פעם בעבר (אם זה עוזר לך). מדובר פה באתגר שארז עדיין לא פגש ואני חושש שהוא לא בנוי לזה. להזכירך, פיני נתקל בשאראס אחרי שכבר אימן בהצלחה ביורוליג כמה שנים ועדיין זה התחיל בפיצוצים רבתי, כאלו שלא בטוח שאדלשטיין ישרוד.
roy1000

הודעהעל ידי jay » 06 אוגוסט 2016, 17:40

זה שאתה לא מסכים איתי לא אומר שאני מסיט את הדיון.

אני טוען שעבור זרים מסוימים עם אגו ענק, בלאט של טרם השנתיים-שלוש האחרונות (ולא בלאט של היום כי זה פשוט לא רלוונטי) עמד בפני אתגרים דומים לאלה שעמדו בהם גרשון בזמנו ואדלשטיין עכשיו. אנחנו עכברי כדורסל אירופאים שיודעים ומבינים שבלאט היה העוזר של גרשון, עשה אליפות וגביע עם טרוויזו, לקח מדליית ארד עם נבחרת רוסיה וכו'. לא כל זר עם אגו מנופח שנתקל בו אז בכלל ידע מי הוא.

אגב, בלאט בעונה הראשונה שלו כמאמן ראשי באירופה הגיע מרחק משחק מהפיינל פור. אז אתה תגיד שהוא היה עוזר של גרשון ואלוף אירופה, אז אני אגיד גיא גודס. זה לא מבטיח כלום. וזה שאדלשטיין נכשל עם גרשון באולימפיאקוס (אבל כן טעם יורוליג) לא אומר שהוא לא יצליח עכשיו כמאמן ראשי או שגרשון גרוע.

את מי אימן ברצוקאס שמזילים עליו פה ריר טרם הפריצה באולימפיאקוס? או טרנקיירי טרם הפריצה עם קאנטו? לא יודע אם יש פה מישהו שיודע להגיד שמות של קבוצות וכוכבים בלי לחפש בגוגל (רמז: כוכבים לא היו שם).

אני לרגע לא אומר שהחששות שלך/ם לא לגיטימיים, ואין שום מחלוקת בינינו על זה שזה אתגר שהוא עדיין לא פגש. זאת עובדה מאוד פשוטה. אני פשוט א. תופס ממנו ב. מכיר את ההיסטוריה ורואה גם עכשיו "טירונים" אחרים עושים שמות באירופה (וזה תמיד יקרה, אחרת לעולם לא יהיו פה מאמנים חדשים), וזה גורם לי לחשוש מעט פחות.

ואז בא ווימס ובעצמו אומר על אדלשטיין שאיך שהם התחילו לדבר זו כבר לא הייתה שיחה טיפוסית בעיניו וניתן היה להבחין כמה אדלשטיין מבין כדורסל. יכול להיות נימוס אמריקאי, ויכול להיות שהוא סתם אמר את האמת.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי itai7 » 08 אוגוסט 2016, 18:59

כתבה מעניינת מיורוהופס

http://www.eurohoops.net/trademarks/294 ... his-enough
itai7

הודעהעל ידי toja27 » 08 אוגוסט 2016, 19:13

itai7 כתב:כתבה מעניינת מיורוהופס

http://www.eurohoops.net/trademarks/294 ... his-enough

גם מדוייקת.