MTA2311 כתב:גבר, כשמנהלים דיון נהוג לבסס את הדברים שאתה אומר. להציג תימוכין כלשהו לעמדה שלך.
זה לא "טרנד". זה הכדורסל היום. ככה הוא בנוי. אתה חושב אחרת? יופי, בוא תבסס את עצמך על סמך דוגמאות רלוונטיות. האם זכורה לך הצלחה (עדכנית) של קבוצה ששחקה עם שני שחקנים בקו הקדמי שהיו חסרי יכולת קליעה? אפשר גם לקחת את זה צעד קדימה, ולהזכיר שעמדה 1 שלך מורכבת משני שחקנים חסרי יכולת קליעה לחלוטין, ומסתמכים לחלוטין על חדירה לצבע. עכשיו, זכורה לך הצלחה של קבוצה ששחקה עם שני שחקנים שסתמו את הצבע+ רכז\ים חסר יכולת קליעה?
אתה שוב מתעקש על העניין שיש יותר מדי שחקנים שצריכים את הכדור ביד, אז שוב אגיד שהשחקן צריך להיות קלעי, לא כזה עם יכולת אישית, או אפילו כזה שמייצר לעצמו מצבי קליעה. שחקן שיכול לקבל את הכדור (אחרי חדירה של אחד מהנגרים בעמדה 1 לדוגמה, או אחרי שהכדור מגיע לצירבאס בצבע למשל) ומסוגל להוות איום אמיתי מבחוץ. זה הכל. לא סופרסטאר, לא בול הוג. קלעי.
שמח שאתה מוצא לנכון לחנך אותי איך מתדיינים, אבל לא ראיתי אותך מביא שום תימוכין למכבי בעונה מוצלחת בלי נוכחות הגנתית בצבע, אז חלאס עם הסטנדרט הכפול.
שים לב שאני לא חושב אחרת, למעשה אני דיי בטוח שכתבתי שאין ספק שזה הטרנד היום. להגיד "ככה הכדורסל בנוי" זה פשוט לא נכון ומראה על חוסר פרספקטיבה של זמן. הכדורסל לא בנוי בשום צורה, הוא משתנה כל הזמן. הטיעון שלי הוא עקרוני - זה שהכדורסל משוחק בצורה מסוימת לא אומר שאם תשחק אותו בוריאציה אחרת מאיך שכולם משחקים תיכשל. ע"ע גולדן סטייט (מרגיש כמו צ'יפ שוט להוציא אותם מהשרוול, האהא).
אתה מתעלם לחלוטין מזה שאני אומר לך שסמית' לדעתי ייתן לנו את מה שאנחנו צריכים במובן הזה ב-4. לא יוצר לעצמו - יעמוד ויקלע. בניית סגל כמו כל דבר בחיים זה פשרות ואיזונים, כשמשווים אחד מול השני, חסרה לנו הגנה בצבע יותר מאשר גבוה שקולע. לא רואה מה יש לי לבסס מעבר למה שאני כותב לך.
תן לי לנחש, עדיין תקוע על הדוגמאות וזה כל מה שמעניין אותך? אז וואלה אין לי כח להתחיל לפשפש, אבל זה ברור שיש. אלג'ואן וסמסון בשנות ה-80, דאנקן ורובינסון בשנות ה-90, וויצ'יץ' ובאסטון בשנות ה-2000 ;p, ובשנים האחרונות..? לא יודע, דורסי והיינס באולימפיאקוס? פרוביץ', נ'דונג, ואסקז בבארסה? בטוח שהיו לקבוצות האלה גם גבוהים שיכלו לתקוע שלשה, אבלל שוב, זה לא רלוונטי, יש לנו את סמית', פניני ואלכסנדר (*מתחלחל*) שייתנו דקות ב-4 עם קליעה מ-3. והיי, אולי בעשור הזה זה יהיה צירבאס ו-4 ב-40 אלף דולר מהדיליג!!!