המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
נמרצהוב כתב:קופלנד זה החתמה של 800+
ראד אני מאמין 600 מקסימום
איתי-שגב כתב:רק אני מרגיש שזה "יהיה לי כבוד גדול אם יהיה לי כסף גדול" ?.
החציל האצטקי כתב:ראד זה ריסק גבוה יותר אבל אם ארז מצליח לתרבת אותו ולהפוך אותו לקילר בהגנה ובריבאונד ומצמצם את מרחב המחייה ההתקפי שלו- אני לא בטוח שזו תהיה החתמה פחות טובה.
קופלנד זה קליעה, סקורינג ונסיון עם בעיות בהגנה ובריבאונד.
ראד זה אתלטיות, ורסטיליות ופוטנציאל עם בעיות בכל תחומי המשחק.
my man כתב:באירופה אמור להיות לו יותר קל בריבאונד...הקליעה שלו מעמדה 4 כל כך חשובה לסגל הזה..שיביאו איזה סנטר הגנתי פרופר וזה סגל מצויין!
שועל כתב:my man כתב:באירופה אמור להיות לו יותר קל בריבאונד...הקליעה שלו מעמדה 4 כל כך חשובה לסגל הזה..שיביאו איזה סנטר הגנתי פרופר וזה סגל מצויין!
אבל חלק גדול מהזמן מכבי תשחק עם צירבס וגאודלוק, וזה בעייתי כששני השחקנים בעמדה 4 לא יודעים לעשות הגנה.
אנטוניו כתב:לאחר החתמת גאודלוק , מכבי צריכה שחקן בעמדה 4 שיהיה קבוצתי נטול אגו עם הגנה טובה וקליעה יציבה מטווח השלוש עדיף עם ניסיון יורוליג.
מישהו אמר דימטריוס ניקולס?
Mitelka כתב:יש הבדל. הוא לא חלש הגנתית כמו שסך כל הקבוצה הזאת לא טובה הגנתית, ובמצב העניינים הנוכחי שכבר יש לך סגל 90 אחוז בנוי, ורובו לא טוב הגנתית, אתה חייב לכפות על זה בשחקן שהוא מפלצת ריבאונד והגנה.
אם הוא היה מגיע לפני גאודלוק או/ו לפני ווימס זה משהו אחר.
יש לך חמישייה שמורידה בממוצע איתו איזה 3 ריב' למשחק. מה אתם חושבים שאם בנ.ב.א הוא הוריד 1.5 ריב' למשחק באירופה הוא יוריד 15?
זה הרכב שפיטרסון ואמרה עושים עלינו 20 ריב' התקפה בקלות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־12 אורחים