ת׳רד המלפפונים - מי ישלימו את הסגל?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים - מי ישלימו את הסגל?

הודעהעל ידי בשלות » 07 אוגוסט 2016, 18:35

שמתם לב שכשהשחקנים חתמו לא הייתה שום התייחסות של אדלשטיין ? ( או שאני במקרה לא ראיתי את זה )
הסתכלתי שוב על כל מי שהחתימו עד עכשיו ולא ראיתי שאדלשטיין ממש התייחס להחתמה.
( אתם יודעים , בדרך כלל יש בכתבות וכאלו איזה ציטוט של המאמן אחרי שהשחקן חותם ואז הוא משבח עד כמה שהוא טוב וכולי ...... )
נערך לאחרונה על ידי בשלות בתאריך 07 אוגוסט 2016, 18:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
בשלות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2016, 18:37

בשלות כתב:שמתם לב כשהשחקנים חתמו לא הייתה שום התייחסות של אדלשטיין ? ( או שאני במקרה לא ראיתי את זה )
הסתכלתי שוב על כל מי שהתחימו עד עכשיו ולא ראיתי שאדלשטיין ממש התייחס להחתמה.
( אתם יודעים , בדרך כלל יש בכתבות וכאלו איזה ציטוט של המאמן אחרי שהשחקן חותם ואז הוא משבח עד כמה שהוא טוב וכולי ...... )

עם איך שגודס שיבח את כל הנפילים שעברו פה בשנה שעברה, אולי עדיף שלא תהיה התייחסות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי בשלות » 07 אוגוסט 2016, 18:37

נאחס.....
נערך לאחרונה על ידי בשלות בתאריך 07 אוגוסט 2016, 18:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
בשלות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 אוגוסט 2016, 18:37

אני מאמין שאחרי שהוא יעודכן על ההחתמות הוא גם יוציא הודעה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2016, 18:40

MTA2311 כתב:אני מאמין שאחרי שהוא יעודכן על ההחתמות הוא גם יוציא הודעה

פלוט טוויסט - אדלשטיין הוא פדרמן בתחפושת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי SlavaCa » 07 אוגוסט 2016, 18:41

Holiday_Armadillo כתב:נראה לי אני היחידה פה שלא רוצה לחכות לאוקטובר (ולא בגלל קופלנד)

אף אחד לא רוצה, פשוט כל השחקנים שהם ברמה מספקת כבר חתומים , נשארנו עם ראד וניקולאס ואף אחד לא באמת רוצה גם, אז אולי מכבי יפתיעו ויחתימו מישהו מNBA לפני אוקטובר
SlavaCa

הודעהעל ידי argof » 07 אוגוסט 2016, 18:41

דניאל ת׳ייס ריבאונדר טוב, אחוזי שדה ועונשין מצוינים, צעיר, ממושמע, אתלטי, רעב, לא עמוס אגו, ויהיה מתואם בקלות עם צירבס. השקעה שווה לטווח ארוך גם במחיר ביי אאוט.
argof

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2016, 18:42

SlavaCa כתב:
Holiday_Armadillo כתב:נראה לי אני היחידה פה שלא רוצה לחכות לאוקטובר (ולא בגלל קופלנד)

אף אחד לא רוצה, פשוט כל השחקנים שהם ברמה מספקת כבר חתומים , נשארנו עם ראד וניקולאס ואף אחד לא באמת רוצה גם, אז אולי מכבי יפתיעו ויחתימו מישהו מNBA לפני אוקטובר

סבבה, פשוט אומרת שיש כאלה שאומרים שזה המצוי ולא הרצוי, אז גם אם הם לא רוצים הם מעדיפים לחכות עד אוקטובר
אני לא
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי SlavaCa » 07 אוגוסט 2016, 18:52

Holiday_Armadillo כתב:
SlavaCa כתב:

סבבה, פשוט אומרת שיש כאלה שאומרים שזה המצוי ולא הרצוי, אז גם אם הם לא רוצים הם מעדיפים לחכות עד אוקטובר
אני לא

הכל תלוי באמת בכמה כסף רוצים להשקיע , בשביל 400k, גם באוקטובר אף שחקן ברמה לא יבוא אז עדיף כבר להחתים משהו עכשיו, לפחות יפתח את האימונים עם הקבוצה אבל אם יש את ה800k אז צריך לחכות כי אפשר לדוג משהו לא רע
SlavaCa

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2016, 18:56

SlavaCa כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
SlavaCa כתב:

אני לא

הכל תלוי באמת בכמה כסף רוצים להשקיע , בשביל 400k, גם באוקטובר אף שחקן ברמה לא יבוא אז עדיף כבר להחתים משהו עכשיו, לפחות יפתח את האימונים עם הקבוצה אבל אם יש את ה800k אז צריך לחכות כי אפשר לדוג משהו לא רע

זאת בדיוק השאלה, כי אלה שיינשרו באוקטובר רוב הסיכויים שיילכו לכסף הגדול של סין ויינסו לחזור ל-NBA בסביבות הפסקת האולסטאר, אז הם יצטרכו להכין הצעה מאוד יפה בשביל למשוך מישהו משם
אם אין ידיעה שמישהו מוכן להגיע אם לא ייקבל חוזה, ואם אין כסף, אז זה לא שווה את הסיכון
ב-400K מקסימום אפשר להשיג שחקן של די-ליג
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי shayD » 07 אוגוסט 2016, 18:59

על פניו מלי עושה רושם כאפשרות הכי טובה מבחינת אופי וסט כישורים ( אגב, יש משתמש באינטרבסקט שטוען נחרצות שאין עליו באיי אאוט).

יש לנו מספיק באד גייז בסגל, לכן קופלנד וראד מרגיש טיפה מסוכן.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 אוגוסט 2016, 19:06

אין כזה דבר שאין עליו ביי אאוט. הוא תחת חוזה ובשביל לשחרר אותו מהחוזה הזה צריך לשלם כסף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2016, 19:07

MTA2311 כתב:אין כזה דבר שאין עליו ביי אאוט. הוא תחת חוזה ובשביל לשחרר אותו מהחוזה הזה צריך לשלם כסף.

יש הבדל אבל

יש מה שנקרא סעיף ביי-אאוט שבמידה ומשלמים את הסכום המסויים הזה אין לקבוצה אפשרות להגיד לא
אם אין את הסעיף הזה, הקבוצה יכולה לדרוש מה שבא לה או לא להסכים לאף סכום
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Nadav#30 » 07 אוגוסט 2016, 19:07

גם בשנה שעברה חיכינו עד אוקטובר (כולם הרי אמרו "באוקטובר ישתחררו שחקנים בואו נחכה") וראינו מי בא..
חאלס עם השטויות, סגל מסיימים לבנות באוגוסט לפני תחילת האימונים.
מלי ותייס הם שחקנים תחת חוזה, ויקטור ראד משחק כמו מישהו שאחוז דיבוק. קופלנד, אופציה טובה, אני מציע להגיד יפה תודה לפני שיתחרטו ויביאו לפה מישהו כמו ג'סטין הארפר.
תמונה
Nadav#30

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 אוגוסט 2016, 19:10

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:אין כזה דבר שאין עליו ביי אאוט. הוא תחת חוזה ובשביל לשחרר אותו מהחוזה הזה צריך לשלם כסף.

יש הבדל אבל

יש מה שנקרא סעיף ביי-אאוט שבמידה ומשלמים את הסכום המסויים הזה אין לקבוצה אפשרות להגיד לא
אם אין את הסעיף הזה, הקבוצה יכולה לדרוש מה שבא לה או לא להסכים לאף סכום

בדרך כלל בכדורסל פחות נפוץ לראות שמכניסים לחוזה סעיף שחרור מוגדר. ביי אאוט זה השם לפעולה שעושים כשמשחררים שחקן שהנמצא תחת חוזה, גם אם אין לו סעיף.

אני מאמין שבמקרה של מלי זה נטו עניין של מומ מול הקבוצה שלו ושאין לו סעיף. זה כמובן מסבך מאוד את המצב כי באמברג זאת לא קבוצה שאוהבת לשחרר שחקנים.

אני לא חושב שזה ריאלי, וגם לא מבין למה מתעסקים בו כל כך הרבה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי SlavaCa » 07 אוגוסט 2016, 19:30

עוד שם שהיה יכול להתאים לנו, פרי ג׳ונס סיכם בחימקי
SlavaCa

הודעהעל ידי rc4991 » 07 אוגוסט 2016, 19:42

SlavaCa כתב:עוד שם שהיה יכול להתאים לנו, פרי ג׳ונס סיכם בחימקי

~x(
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי argof » 07 אוגוסט 2016, 19:49

זה לא יהיה נכון להביא סקורר לעמדה 4, ובכלל - לא יהיה נכון להביא אגו גדול מידי.
לפני גאודלוק עוד ניתן היה להעלות את זה על הדעת, עכשיו בטוח שלא.

מקל, גאודלוק ווימס כולם אגואים גדולים. בוא נגיד שאת מקל אדלשטיין יצליח לרתום לשמש בתפקיד פלור מנג׳ר, ולהתמקד פחות בזריקות שלא מתוך חדירה. נגיד.
גאודלוק ווימס יהיו הווסטברוק ודורנט, הג׳ורדן ופיפן, דה קולו ותיעודו שפיץ, שאראס ופארקר you name it.
קבוצה לא יכולה להכיל יותר משני סקוררים דומיננטיים בו-זמנית. לא יהיו מספיק כדורים. וגם בין שניהם רצוי שתהיה היררכיה, גם אם היררכיה שטוחה.

אני מוסיף לזה את עמדה 3 העמוסה של מכבי. זה לא טוב לה לייבש את סמית׳ ו/או את לנדסברג יותר מידי, ולא לתת להם דקות. לנדסברג בלי ביטחון בדקות שלו לא שווה כלום. גם עם ביטחון הערך שלו מוגבל..

זה מוליך אותי למסקנה שסמית׳ יקבל דקות ב-4. גם אלכסנדר קצת. ופניני בישראל. ולכן, ה-4 המיועד צריך שחקן מדביק. לא עם אגו בשמיים. תורם יפה בכל האספקטים השקטים של המשחק, במיוחד הגנה וריבאונד, וגם כזה שהגנת היריב תפחד בגללו להתכווץ על צירבס כשיקבל כדור לפוסט, ואין צורך שיזרוק 5 פעמים ל-3 במשחק בשביל זה. הכי דומה לטרנס מוריס שאפשר למצוא.

מבין החלופות הנדונות, נראה לי שת׳ייס יותר מתאים מאחרים.
argof

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 אוגוסט 2016, 19:51

Nadav#30 כתב:גם בשנה שעברה חיכינו עד אוקטובר (כולם הרי אמרו "באוקטובר ישתחררו שחקנים בואו נחכה") וראינו מי בא..
חאלס עם השטויות, סגל מסיימים לבנות באוגוסט לפני תחילת האימונים.
מלי ותייס הם שחקנים תחת חוזה, ויקטור ראד משחק כמו מישהו שאחוז דיבוק. קופלנד, אופציה טובה, אני מציע להגיד יפה תודה לפני שיתחרטו ויביאו לפה מישהו כמו ג'סטין הארפר.

חיכו חיכו ובסוף החתימו את אופייבו, שהמתין על המדף כל הקיץ, ולא שחקן ממחנות ה-NBA (קווינסי מילר למשל שוחרר כמה שעות אחרי שסיכמו עם אופייבו). בכל מקרה, גם להחתים מישהו רק כדי לסמן וי זאת לא גישה נכונה לטעמי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי cannon » 07 אוגוסט 2016, 20:54

יכול להיות שארז רוצה להשאיר את אופייבו כ-4??? שמועה רצה ברשת...
cannon

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־22 אורחים