המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בשלות כתב:שמתם לב כשהשחקנים חתמו לא הייתה שום התייחסות של אדלשטיין ? ( או שאני במקרה לא ראיתי את זה )
הסתכלתי שוב על כל מי שהתחימו עד עכשיו ולא ראיתי שאדלשטיין ממש התייחס להחתמה.
( אתם יודעים , בדרך כלל יש בכתבות וכאלו איזה ציטוט של המאמן אחרי שהשחקן חותם ואז הוא משבח עד כמה שהוא טוב וכולי ...... )
MTA2311 כתב:אני מאמין שאחרי שהוא יעודכן על ההחתמות הוא גם יוציא הודעה
Holiday_Armadillo כתב:נראה לי אני היחידה פה שלא רוצה לחכות לאוקטובר (ולא בגלל קופלנד)
SlavaCa כתב:Holiday_Armadillo כתב:נראה לי אני היחידה פה שלא רוצה לחכות לאוקטובר (ולא בגלל קופלנד)
אף אחד לא רוצה, פשוט כל השחקנים שהם ברמה מספקת כבר חתומים , נשארנו עם ראד וניקולאס ואף אחד לא באמת רוצה גם, אז אולי מכבי יפתיעו ויחתימו מישהו מNBA לפני אוקטובר
Holiday_Armadillo כתב:SlavaCa כתב:Holiday_Armadillo כתב:נראה לי אני היחידה פה שלא רוצה לחכות לאוקטובר (ולא בגלל קופלנד)
אף אחד לא רוצה, פשוט כל השחקנים שהם ברמה מספקת כבר חתומים , נשארנו עם ראד וניקולאס ואף אחד לא באמת רוצה גם, אז אולי מכבי יפתיעו ויחתימו מישהו מNBA לפני אוקטובר
סבבה, פשוט אומרת שיש כאלה שאומרים שזה המצוי ולא הרצוי, אז גם אם הם לא רוצים הם מעדיפים לחכות עד אוקטובר
אני לא
SlavaCa כתב:Holiday_Armadillo כתב:SlavaCa כתב:Holiday_Armadillo כתב:נראה לי אני היחידה פה שלא רוצה לחכות לאוקטובר (ולא בגלל קופלנד)
סבבה, פשוט אומרת שיש כאלה שאומרים שזה המצוי ולא הרצוי, אז גם אם הם לא רוצים הם מעדיפים לחכות עד אוקטובר
אני לא
הכל תלוי באמת בכמה כסף רוצים להשקיע , בשביל 400k, גם באוקטובר אף שחקן ברמה לא יבוא אז עדיף כבר להחתים משהו עכשיו, לפחות יפתח את האימונים עם הקבוצה אבל אם יש את ה800k אז צריך לחכות כי אפשר לדוג משהו לא רע
MTA2311 כתב:אין כזה דבר שאין עליו ביי אאוט. הוא תחת חוזה ובשביל לשחרר אותו מהחוזה הזה צריך לשלם כסף.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אין כזה דבר שאין עליו ביי אאוט. הוא תחת חוזה ובשביל לשחרר אותו מהחוזה הזה צריך לשלם כסף.
יש הבדל אבל
יש מה שנקרא סעיף ביי-אאוט שבמידה ומשלמים את הסכום המסויים הזה אין לקבוצה אפשרות להגיד לא
אם אין את הסעיף הזה, הקבוצה יכולה לדרוש מה שבא לה או לא להסכים לאף סכום
SlavaCa כתב:עוד שם שהיה יכול להתאים לנו, פרי ג׳ונס סיכם בחימקי
Nadav#30 כתב:גם בשנה שעברה חיכינו עד אוקטובר (כולם הרי אמרו "באוקטובר ישתחררו שחקנים בואו נחכה") וראינו מי בא..
חאלס עם השטויות, סגל מסיימים לבנות באוגוסט לפני תחילת האימונים.
מלי ותייס הם שחקנים תחת חוזה, ויקטור ראד משחק כמו מישהו שאחוז דיבוק. קופלנד, אופציה טובה, אני מציע להגיד יפה תודה לפני שיתחרטו ויביאו לפה מישהו כמו ג'סטין הארפר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־22 אורחים