Asf כתב:רוזטה סטון ממש אחלה, אם יוצא לשרוף זמן בנסיעות אז אני ממש ממליץ לשלב את זה עם pimsluer (קטעי audio).
איזו שפה למדת? לאיזו רמה הגעת?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Asf כתב:רוזטה סטון ממש אחלה, אם יוצא לשרוף זמן בנסיעות אז אני ממש ממליץ לשלב את זה עם pimsluer (קטעי audio).
MTA2311 כתב:Asf כתב:רוזטה סטון ממש אחלה, אם יוצא לשרוף זמן בנסיעות אז אני ממש ממליץ לשלב את זה עם pimsluer (קטעי audio).
Asf כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:רוזטה סטון ממש אחלה, אם יוצא לשרוף זמן בנסיעות אז אני ממש ממליץ לשלב את זה עם pimsluer (קטעי audio).
לפני שנתיים למדתי רוסית תקופה די קצרה והזנחתי את זה מאז.
הגעתי לרמה שאני מסוגל לבטא את עצמי בעילגות, לקרוא כמעט כל טקסט די בקלות (להבין מה אני קורא זה כבר משהו אחר) וכשדיברו לידי רוסית הבנתי חלקים פה ושם.
בשורה התחתונה, הרגשתי שיחסית לזמן שהושקע למדתי יותר ממה שציפיתי.
MTA2311 כתב:Asf כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:רוזטה סטון ממש אחלה, אם יוצא לשרוף זמן בנסיעות אז אני ממש ממליץ לשלב את זה עם pimsluer (קטעי audio).
הגעתי לרמה שאני מסוגל לבטא את עצמי בעילגות, לקרוא כמעט כל טקסט די בקלות (להבין מה אני קורא זה כבר משהו אחר) וכשדיברו לידי רוסית הבנתי חלקים פה ושם.
נשמע די מדהים האמת
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:רוזטה סטון ממש אחלה, אם יוצא לשרוף זמן בנסיעות אז אני ממש ממליץ לשלב את זה עם pimsluer (קטעי audio).
נשמע די מדהים האמת
אם יש משהו שהדהים אותי בתוכנה הזאת זה שכבר אחרי לילה אחד של למידה הרגשתי שיש לי הבנה דיי טובה בשפה
40 דקות בשיעור הראשון ואתה כבר מרגיש בעולם אחר לגמרי מבחינת מה שידעת (ומה שלא)
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:MTA2311 כתב:[quote="Asf"]רוזטה סטון ממש אחלה, אם יוצא לשרוף זמן בנסיעות אז אני ממש ממליץ לשלב את זה עם pimsluer (קטעי audio).
נשמע די מדהים האמת
אם יש משהו שהדהים אותי בתוכנה הזאת זה שכבר אחרי לילה אחד של למידה הרגשתי שיש לי הבנה דיי טובה בשפה
40 דקות בשיעור הראשון ואתה כבר מרגיש בעולם אחר לגמרי מבחינת מה שידעת (ומה שלא)
MTA2311 כתב:מטורף. גרמנית שפה קשה גם לא?
LIAV10 כתב:איכס, הלשון שלי לא מסוגלת להכיל את המרקם של הגבינה הזאת, כמו טופו.
LIAV10 כתב:אתה לא מתבלבל עם בולגרית/פטה?
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:אתה לא מתבלבל עם בולגרית/פטה?
צפתית, מאה אחוז.
היא אפילו הייתה חלק בטוסט שנודע בשם "טריפל הודאל"
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:אתה לא מתבלבל עם בולגרית/פטה?
צפתית, מאה אחוז.
אבל.....צפתית בכלל לא מתאימה לדברים חמים
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:אתה לא מתבלבל עם בולגרית/פטה?
צפתית, מאה אחוז.
אבל.....צפתית בכלל לא מתאימה לדברים חמים
היא מקבלת מרקם של גומי בטוסטר..
מצד אחד אני זוכר את זה כהתאמה מדהימה, מצד שני אסור לשכוח שהייתי חייל
מכביסט31 כתב:אתם טיפוסים של צפתית מתוקה או מלוחה?
אני רק מלוחה. רצוי עם קצח. לא מסוגל לעכל משהו אחר..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים