המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:מילר מושלם לסגל הזה, עם או בלי גאודלוק. ראן אנד גאן זה לא מילה גסה...
yzafrir כתב:חלק מהשינוי קונספט שבא אחרי הפציעה של מילר זה החתמת כלי התקפי כמו גאודולק בעמדת הגארד. הוא לא היה מגיע אם מילר לא היה נפצע ולא בגלל העלות שלו. מכבי כנראה חיפשו גארד הגנתי יותר בזמן שמילר היה כשיר אבל עכשיו הפכו את הקונספט ומחפשים 4 הגנתי .
אני גם חושב שכרגע תאיס יותר מתאים .
בכלל מאוד התרשמתי ממנו עונה שעברה ,בטח ביחס לגילו הצעיר..
לעמדת הסנטר מכבי צריכה לעקוב אחרי אחד מהסנטרים שיפלו מהספרדיות הגדולות (לאוול , האנטר?.....)
החציל האצטקי כתב:אני בכלל לא בטוח בקביעה הנחרצת הזאת ששמעתי כבר כמה פעמים. לא רואה שום צורה בה גאודלוק ומילר מתנגשים. ההפך הוא הנכון. מה קשור גארד הגנתי למילר?
אם מילר היה כשיר ב2/8 וגאודלוק היה חופשי אני מניח שעדיין היה חותם כאן.
האנטר חתום בריאל (הוא הצהיר על כך בתחילת הקיץ). צריך לראות מה בארסה תפלוט החוצה.
תאיס לא פרפקט פיט. יכול להיות ששווה להמתין עם ה-4, אולי לשחקן כמו אוקארו ווייט.
החציל האצטקי כתב:אני בכלל לא בטוח בקביעה הנחרצת הזאת ששמעתי כבר כמה פעמים. לא רואה שום צורה בה גאודלוק ומילר מתנגשים. ההפך הוא הנכון. מה קשור גארד הגנתי למילר?
האנטר חתום בריאל (הוא הצהיר על כך בתחילת הקיץ). צריך לראות מה בארסה תפלוט החוצה.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אני בכלל לא בטוח בקביעה הנחרצת הזאת ששמעתי כבר כמה פעמים. לא רואה שום צורה בה גאודלוק ומילר מתנגשים. ההפך הוא הנכון. מה קשור גארד הגנתי למילר?
הם מתנגשים כספית. אם המניעים היו נטו מקצועיים אז אולי, אבל זאת מכבי.
החציל האצטקי כתב:אולימפיאקוס.
אין לי מושג האמת.
בגדול יש להם רוסטר מאוד עמוס גם ככה. ההגיון שלי (לאו דווקא משהו להסתמך עליו) אומר שהייתה אופציית NBA עד מועד מסויים והוא מימש אותה.
אם הוא מוצא את עצמו בחוץ, הוא שווה את ההימור.
החציל האצטקי כתב:יש לו חוזה במיאמי.
אני די בטוח שזה חוזה לא מובטח, שמתאריך מסויים (לרוב ה30/10, או כמה ימים קודם) הופך למובטח.
זה מה שעושים עם 90% מהשחקנים בקליבר הזה, שהרשימו בסאמר ליג ומקבלים צ׳אנס בוט-קמפ.
בסוף אוקטובר יותר מחצי מהם נחתכים.
argof כתב:החציל האצטקי כתב:יש לו חוזה במיאמי.
אני די בטוח שזה חוזה לא מובטח, שמתאריך מסויים (לרוב ה30/10, או כמה ימים קודם) הופך למובטח.
זה מה שעושים עם 90% מהשחקנים בקליבר הזה, שהרשימו בסאמר ליג ומקבלים צ׳אנס בוט-קמפ.
אוקארו וייט לוקח כל שם אחר שהוזכר עד כה.
אם אתה מעריך נכון, שווה ללכת על ת׳ייס כעת, ועל וייט באוקטובר, אם ייחתך. גם במחיר שת׳ייס ישמש כ-5.
החציל האצטקי כתב:אני אשפוט את הרוסטר כשיפתחו את האימונים. עד אז אללה הוא אכבר.
jol9 כתב:argof כתב:החציל האצטקי כתב:יש לו חוזה במיאמי.
אוקארו וייט לוקח כל שם אחר שהוזכר עד כה.
אם אתה מעריך נכון, שווה ללכת על ת׳ייס כעת, ועל וייט באוקטובר, אם ייחתך. גם במחיר שת׳ייס ישמש כ-5.
ואם לא ייחתך, אז הקו הקדמי שלנו יהיה מורכב מציברס, שגב, תאייס ואלכסנדר?
זה קו קדמי של יורוליג?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים