המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Thorin כתב:לא רואה איך ההחלטה הזאת נחשבת מעולה.
ממשיכים לשלם לשחקן חוזה (גם אם הוא נמוך יותר) לשנה שלמה.
זה לא שונה מההשקעה בבנדר שעלתה למכבי המון כסף ללא תוצר.
במקום להשקיע כסף בשחקנים פעילים, מכבי חושבת על העתיד שהיא לא תהנה ממנו.
my man כתב:השאלה היחידה היא כמה הוא יקבל לעונה. בהתאם לתשובה אפשר לקבל אינדיקציה לכמה ההחלטה טובה או לא...
my man כתב:השאלה היחידה היא כמה הוא יקבל לעונה. בהתאם לתשובה אפשר לקבל אינדיקציה לכמה ההחלטה טובה או לא...
Mitelka כתב:יופחת זה ערטילאי משהו. צריך לראות מספרים.
שועל כתב:Mitelka כתב:יופחת זה ערטילאי משהו. צריך לראות מספרים.
" שכרו המקורי, המוערך בשני מיליון דולר נטו לשנתיים, יתפרס, בהערכה גסה, על פני שלוש שנים - ותוקף החוזה עמו יוארך עד סוף עונת 2018/19. השכר שיוענק למילר יהיה מדורג, ולמעשה הוא יקבל בעונה הקרובה סכום מינימלי ביחס לשתי העונות הבאות.
אם מילר לא יצליח להשתקם, לקבוצה תהיה אפשרות לחתוך אותו בעוד שנה ובעוד שנתיים, כשגם לסעיף הביטוחי משמעות ממשית אם מילר יסיים את הקריירה."
שועל כתב:Mitelka כתב:יופחת זה ערטילאי משהו. צריך לראות מספרים.
" שכרו המקורי, המוערך בשני מיליון דולר נטו לשנתיים, יתפרס, בהערכה גסה, על פני שלוש שנים - ותוקף החוזה עמו יוארך עד סוף עונת 2018/19. השכר שיוענק למילר יהיה מדורג, ולמעשה הוא יקבל בעונה הקרובה סכום מינימלי ביחס לשתי העונות הבאות.
אם מילר לא יצליח להשתקם, לקבוצה תהיה אפשרות לחתוך אותו בעוד שנה ובעוד שנתיים, כשגם לסעיף הביטוחי משמעות ממשית אם מילר יסיים את הקריירה."
rc4991 כתב:תרגעו, עדיין יגיעו שני גבוהים ואני בספק כמה מילר ישפיע עליהם כלכלית
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:תרגעו, עדיין יגיעו שני גבוהים ואני בספק כמה מילר ישפיע עליהם כלכלית
רוני, הוא ירוויח איזה 500 אלף דולר העונה. אם תוסיף לזה את התקציב שנשאר כרגע להחתמת שני שחקנים, תקבל שמכבי הייתה יכולה להביא עם הכסף של מילר שחקן מאוד משמעותי בכסף גדול.
בוודאי שיש השפעה כלכלית.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:תרגעו, עדיין יגיעו שני גבוהים ואני בספק כמה מילר ישפיע עליהם כלכלית
רוני, הוא ירוויח איזה 500 אלף דולר העונה. אם תוסיף לזה את התקציב שנשאר כרגע להחתמת שני שחקנים, תקבל שמכבי הייתה יכולה להביא עם הכסף של מילר שחקן מאוד משמעותי בכסף גדול.
בוודאי שיש השפעה כלכלית.
אל תחליט כמה הוא ירוויח העונה, לדעתי זה סכום נמוך יותר שגם אותו יכול להיות שהביטוח ישלם/ישתתף
מכבי ידעה שזה הכיוון שהיא הולכת אליו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־9 אורחים