המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
JarJarBinx כתב:עדיין יביאו שני שחקנים. אחד מחליף לסנטר - זה לאהשתנה. אני מנחש שהשני יהיה זול יחסית ויבוא בחוזה לחצי שנה, ויאריכו לו אם יראו שהשיקום של מילר מתארך.
rc4991 כתב:אל תחליט כמה הוא ירוויח העונה, לדעתי זה סכום נמוך יותר שגם אותו יכול להיות שהביטוח ישלם/ישתתף
מכבי ידעה שזה הכיוון שהיא הולכת אליו
ספרדי כתב:כל הקבוצה שחקנים שחקני חוץ אין שחקן נורמלי שחקן חמישיה מספר 4
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אל תחליט כמה הוא ירוויח העונה, לדעתי זה סכום נמוך יותר שגם אותו יכול להיות שהביטוח ישלם/ישתתף
מכבי ידעה שזה הכיוון שהיא הולכת אליו
אם מכבי חתמה על חוזה חדש עם מילר, הביטוח לא רלוונטי בכלום ולא ישלם כלום. הביטוח כנראה לא תופס כי אז לא היה צורך בחוזה חדש.
שחף1 כתב:חציל, איך בדיוק זאת החלטה טובה? לי זה נראה כאילו מכבי נתקעו עם החוזה שלו כמו עצם בגרון ולא יכלו לשחרר אותו. זה אומר שמכבי בעצם משלמת חצי שנה לפחות לשחקן פצוע שאף אחד לא יודע איך יחזור, ולא בדיוק מפציעה פשוטה.
החציל האצטקי כתב:רק בשביל הפוטנציאל שיחזור ב70-80 אחוז יכולת אני משאיר אותו. אני די בטוח שמכבי לא באמת משלמת העונה 1.3 מיליון ואפילו לא חצי מזה.
שיהמרו על איזה ראד ושחקן די-ליג ויחזירו אותו לכשירות בסוף העונה בארץ. בעונה הבאה נקבל אותו כשיר ומוכן לתת בראש, עם המחוייבות של מועדון שהאמין בו.
החציל האצטקי כתב:רק בשביל הפוטנציאל שיחזור ב70-80 אחוז יכולת אני משאיר אותו. אני די בטוח שמכבי לא באמת משלמת העונה 1.3 מיליון ואפילו לא חצי מזה.
שיהמרו על איזה ראד ושחקן די-ליג ויחזירו אותו לכשירות בסוף העונה בארץ. בעונה הבאה נקבל אותו כשיר ומוכן לתת בראש, עם המחוייבות של מועדון שהאמין בו.
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:רק בשביל הפוטנציאל שיחזור ב70-80 אחוז יכולת אני משאיר אותו. אני די בטוח שמכבי לא באמת משלמת העונה 1.3 מיליון ואפילו לא חצי מזה.
ב-100% הוא לא היה השחקן המושלם שעשו ממנו, אז 70-80? הבן אדם לא ג'ורדן
rc4991 כתב:אגב, דיברתי שלשום עם חבר-גורם בניז'ני לגבי ראד והוא אמר שהוא בסדר ורק ש"היתה חסרה לו מוטיבציה בניז'ני אבל במכבי הוא יהיה בסדר"
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־17 אורחים