אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 נובמבר 2011, 17:12

Allan Turing כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:לא מאמין שישחררו את פאפאלוקאס וזו גם תהיה טועות קרדינלית. אף אחד לא מבטיח לכם שחקן טוב יותר שיכנס לעעניינם מהר, באמת שאף אחד
בינתיים צריך לסחט ממנו מה שאפשר ולהתחיל לחפש מחליף לפארמר. ( מאמין שהתחילו כבר ).
אם ישחררו אותו מי יודע מתי יגיע מחליף וכמה הפסדים נצבור עד אז.
מכבי תצטרך להביא כסף מהבית, אין לה ברירה. בשביל זה יש לה בעלים.

אני מתקשה להאמין שמכבי תביא גם זר במקומו של פאמר וגם אחד במקומו של פאפאס, הרבה בגלל מכסת הזרים בליגה.
אבל בינינו, פאפאס הוא לא באמת שחקן משמעותי במכבי ושיתופו לא יחזק את מכבי באופן משמעותי (אם בכלל).
אני כן חושב שצריך לתת לפאפאס דקות ואני מאמין שהוא מסוגל עוד לתרום, אבל סה"כ, פאפאס מביא למכבי דברים שכבר יש לה והוא אינו מסייע בדברים שחסר (כמו קליעה למשל).
מכבי עם פאפאס תראה בערך אותו דבר כמו שהיא נראת בלעדיו.
לדעתי, מכבי היתה צריכה להביא במקומו שחקן שהוא יותר קלעי ומתאים יותר לעמדה מס' 2.

יש לכם זיכרון קצר. אתם פשוט לא זוכרים במי מדובר.

אני דוקא זוכר היטב גארדים אירופאיים מזדקנים.
אני משער שרובינו זוכר מה עלה בגורלם של רכזים אירופאיים לא אתלטיים במיוחד כאשר הם עברו את גיל 33.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 29 נובמבר 2011, 07:39

אגב, דיברו על דורון פרקינס כמחליף פוטנציאלי לפרמאר אבל בבדיקות הרפואיות שלו בארץ בימים האחרונים התברר שיש לו עדיין צורך בתקופת החלמה לא קצרה עד שיחזור לשחק כדורסל וקיים ספק אם בכלל יחזור לשחק העונה, ובוודאי שלא יוכל להתחרות ברמת יורוליג. כך שברור שפרקינס יורד מהפרק סופית. אני מניח שבמכבי ירצו לחכות תחילה לסיום הבוררות עם ג'רמי פארגו (למה הסיפור הזה לוקח כל כך הרבה זמן?), אשר לפי "ישראל היום" צפויה להסתיים עוד השבוע. סביר להניח שלאחר שתהיה פסיקה ידעו במכבי אם קיימת אפשרות (שנראית קלושה מאוד כרגע) לחזרתו של פארגו או לחילופין ידעו את גובה הפיצוי שיקבלו עבורו, מה שיגדיל את התקציב לרכז במקום פרמאר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 נובמבר 2011, 07:48

אני מקווה שמזרחי ישב על פדרמן וישכנע אותו להחזיר את פארגו, אין לי ספק שבלאט היה רוצה אותו בחזרה היום. מכבי לא תמצא מתאים וטוב ממנו.
אבל האמת שזה לא תלוי רק במכבי, אם יש לו הבטחה לחוזה בסן אנטוניו שום דבר לא יעזור.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 29 נובמבר 2011, 07:54

זה שיש לו הבטחה לחוזה בסן אנטוניו לא שווה כלום. הוא עדיין תחת חוזה במכבי ויצטרך לפצותה, או להיענות להחלטת הבורר: פיצוי/השעייה/חזרה למכבי - תהא אשר תהא.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 נובמבר 2011, 07:56

אני מניח שהוא יבחר בפיצוי למכבי.
אבל אם יתברר שאין הבטחה קונקרטית כזאת העלילה יכולה להשתנות. צריך לזכור שקבוצות בנ.ב.א לא יכלו להציע רשמית חוזים בזמן השביתה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 29 נובמבר 2011, 07:58

קודי כתב:אגב, דיברו על דורון פרקינס כמחליף פוטנציאלי לפרמאר אבל בבדיקות הרפואיות שלו בארץ בימים האחרונים התברר שיש לו עדיין צורך בתקופת החלמה לא קצרה עד שיחזור לשחק כדורסל וקיים ספק אם בכלל יחזור לשחק העונה, ובוודאי שלא יוכל להתחרות ברמת יורוליג. כך שברור שפרקינס יורד מהפרק סופית. אני מניח שבמכבי ירצו לחכות תחילה לסיום הבוררות עם ג'רמי פארגו (למה הסיפור הזה לוקח כל כך הרבה זמן?), אשר לפי "ישראל היום" צפויה להסתיים עוד השבוע. סביר להניח שלאחר שתהיה פסיקה ידעו במכבי אם קיימת אפשרות (שנראית קלושה מאוד כרגע) לחזרתו של פארגו או לחילופין ידעו את גובה הפיצוי שיקבלו עבורו, מה שיגדיל את התקציב לרכז במקום פרמאר.

גם אם פרקינס יחזור להתאמן עם הקבוצה הוא לא רלוונטי כי זה יותר מידי זמן ולעמדה קריטית מידי . אם הואהיה חוזר עוד חודש , היה לוקח לו לפחות עוד חודש לחזור לכושר כך שבכל מקרה הוא לא רלוונטי כרגע .
אם פארגו לא ישחק בNBA אז הוא לא ישחק באף קבוצה בעולם חוץ ממכבי אלא אם יסיכם לשלם פיצויים כדי לבטל את החוזה שלו (כמובן שגם מכבי צריכה להסכים כי אם לא הוא פשוט ישב בבית כל העונה...) . בכל מקרה אם פארגו לא משחק במכבי הוא משלם פיצויים או על הפרת חוזה אם ישחק ב NBA או תמורת ביטול החוזה במידה וירצה לשחק בקבוצה אחרת בעולם...אני בכל מקרה הייתי מאוד שמח לראות אותו פה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 29 נובמבר 2011, 08:03

yarinsaky כתב:אני מניח שהוא יבחר בפיצוי למכבי.
אבל אם יתברר שאין הבטחה קונקרטית כזאת העלילה יכולה להשתנות. צריך לזכור שקבוצות בנ.ב.א לא יכלו להציע רשמית חוזים בזמן השביתה.

זה לא ממש יהיה נתון לבחירתו. אין לי ספק שיש לו הבטחה לחוזה מובטח ולאור שוק הגארדים הדליל מחירו ב-NBA יכול רק לעלות. אני מניח שלאור רצונו העז לשחק ב-NBA ולאור הודעת מכבי (כולל בכתב לבורר) שהיא לא מעוניינת בו בחזרה, אז במידה שהפסיקה תהיה שפארגו הפר חוזה הוא יאלץ לשלם סכום נכבד למכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 נובמבר 2011, 08:07

לא הייתי בונה על זה שהפיצוי יביא לכאן איזה תותח בכסף הזה.
בכל מקרה, מכבי יכולה לשנות דעתה בעניין פארגו, זה לא תורה מסיני. אבל סביר להניח שבאמת זה התסריט שיהיה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 29 נובמבר 2011, 08:16

על אף משקעי העבר, הוא השחקן האידאלי למכבי, אבל הוא לא יבוא, ואני מקווה שהוא ייענש בחומרה.
er79

הודעהעל ידי קודי » 29 נובמבר 2011, 09:14

קודי

הודעהעל ידי er79 » 29 נובמבר 2011, 09:46

הברק חקלאי הזה אמין בדרך כלל? הפולן הזה לא מוזכר בשום מקום אחר.
er79

הודעהעל ידי קודי » 29 נובמבר 2011, 09:53

פולן שחקן שמאוד מזכיר את בו מקאלב - לא מאוד אתלטי, לא קלע מדהים, לא מוסר מדופלם שיתן מספרי אסיסטים אדירים, אבל בסך הכל יש לו חבילה הגנתית והתקפית נהדרת והוא floor manager נהדר. הוא צריך עוד לעשות כמה דברים בקריירה כדי להגיע למעמד של מקאלב, אבל הוא מוביל את ביילה לעונה נהדרת כבר בעונתו המקצוענית הראשונה. הוא לא נבחר בדראפט בעיקר כי הוא נמוך ולא אתלטי במיוחד, אבל יש לו פוטנציאל נהדר. הבעיה היא שאני לא רואה את ביילה משחררת כל כך בקלות ובזול את השחקן הכי טוב שלה, אם כי צריך לזכור שיש לו חוזה לעונה אחת בלבד כך שיכול להיות שזה יכול להיות משתלם עבורה.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 נובמבר 2011, 09:56

נשמע כמו מהלך שמתאים לאג'נדה של בלאט, רכז צעיר עם פוטנציאל והחתמה ארוכת טווח. ניסיון אירופאי זה גם חשוב.
לדעתי זה דווקא מהלך שיש לו סיכוי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי roy1000 » 29 נובמבר 2011, 09:56

קודי כתב:פולן שחקן שמאוד מזכיר את בו מקאלב - לא מאוד אתלטי, לא קלע מדהים, לא מוסר מדופלם שיתן מספרי אסיסטים אדירים, אבל בסך הכל יש לו חבילה הגנתית והתקפית נהדרת והוא floor manager נהדר. הוא צריך עוד לעשות כמה דברים בקריירה כדי להגיע למעמד של מקאלב, אבל הוא מוביל את ביילה לעונה נהדרת כבר בעונתו המקצוענית הראשונה. הוא לא נבחר בדראפט בעיקר כי הוא נמוך ולא אתלטי במיוחד, אבל יש לו פוטנציאל נהדר. הבעיה היא שאני לא רואה את ביילה משחררת כל כך בקלות ובזול את השחקן הכי טוב שלה, אם כי צריך לזכור שיש לו חוזה לעונה אחת בלבד כך שיכול להיות שזה יכול להיות משתלם עבורה.

ביילה תשחרר אותו בעבור 200-300 אלף דולר ללא שום ספק. אני לא בטוח שהוא יוכל לעשות מה שהוא עושה ביורוליג, אז לא הייתי ממהר להחתים אותו לחמש שנים. כבר ריאנו שחקנים עם מספרים יפים בליגה האיטלקית שהתבררו כבינוניים לחלוטין. בכל מקרה, לחצי עונה הנוכחית הוא לא רע בכלל.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 29 נובמבר 2011, 09:57

roy1000 כתב:
קודי כתב:פולן שחקן שמאוד מזכיר את בו מקאלב - לא מאוד אתלטי, לא קלע מדהים, לא מוסר מדופלם שיתן מספרי אסיסטים אדירים, אבל בסך הכל יש לו חבילה הגנתית והתקפית נהדרת והוא floor manager נהדר. הוא צריך עוד לעשות כמה דברים בקריירה כדי להגיע למעמד של מקאלב, אבל הוא מוביל את ביילה לעונה נהדרת כבר בעונתו המקצוענית הראשונה. הוא לא נבחר בדראפט בעיקר כי הוא נמוך ולא אתלטי במיוחד, אבל יש לו פוטנציאל נהדר. הבעיה היא שאני לא רואה את ביילה משחררת כל כך בקלות ובזול את השחקן הכי טוב שלה, אם כי צריך לזכור שיש לו חוזה לעונה אחת בלבד כך שיכול להיות שזה יכול להיות משתלם עבורה.

ביילה תשחרר אותו בעבור 200-300 אלף דולר ללא שום ספק. אני לא בטוח שהוא יוכל לעשות מה שהוא עושה ביורוליג, אז לא הייתי ממהר להחתים אותו לחמש שנים. כבר ריאנו שחקנים עם מספרים יפים בליגה האיטלקית שהתבררו כבינוניים לחלוטין. בכל מקרה, לחצי עונה הנוכחית הוא לא רע בכלל.

מסכים לגמרי. שווה את ההימור תמורת סכומים סבירים ואם יצליח בחצי השנה הזו יוכל להישאר לטווח ארוך.
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 29 נובמבר 2011, 10:10

אני לא מתלהב ממנו , שחקן בגובה שלו שלא מביא אתטיות ברמה גבוהה זה חסרון מאוד גדול , מה גם שלא הייתי רוצה לשים את הקבוצה בידיים של שחקן בן 22 בשלב כזה של העונה .
אם היו רוצים להביא שחקן צעיר אזיכלו להביא את נמניה נדוביץ' עוד בתחילת הקיץ ועד עכשיו הוא כבר היה תופס מספיק בטחון כדי להשתלב בקבוצה , אבל בשלב כזה זה קצת מאוחר וצריך מישהו קצת יותר מנוסה .
אגב אם כבר לשלם ביי אווט אז למה לא על דרייפר שהוא שחקן טוב ומנוסה מפולן ??
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 29 נובמבר 2011, 10:23

מקאלב לא אתלטי??? :?
זה דבר שלא חשבתי שאני אשמע בעודי חיי..
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 29 נובמבר 2011, 10:29

asafb96 כתב:

מקאלב אתלט בינוני, לא יותר מזה. כמה פעמים ראית אותו מטביע? פארגו וביינום הם אתלטים ומקאלב רחוק מהם ביכולות האתלטיות שלו.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 29 נובמבר 2011, 10:34

קודי כתב:
asafb96 כתב:

מקאלב אתלט בינוני, לא יותר מזה. כמה פעמים ראית אותו מטביע? פארגו וביינום הם אתלטים ומקאלב רחוק מהם ביכולות האתלטיות שלו.

http://www.youtube.com/watch?v=0bXmLxyGwyM
http://www.youtube.com/watch?v=J45y3Ctsco8
http://www.youtube.com/watch?v=-2iSAaRpex0
http://www.youtube.com/watch?v=DYqmdHM3 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=5RvAWIf0 ... re=related
מספיק, או שצריך עוד?
מקאלב אתלט אדיר, והוא 1.83 בלבד
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 29 נובמבר 2011, 10:39

קודי כתב:מקאלב אתלט בינוני, לא יותר מזה. כמה פעמים ראית אותו מטביע? פארגו וביינום הם אתלטים ומקאלב רחוק מהם ביכולות האתלטיות שלו.

אני לחלוטין לא מסכים איתך פה. לבחור יש צעד ראשון שלא נופל משום שחקן כדורסל שאני מכיר. אחד הבודדים שאני זוכר שעברו את פרקינס באחד על אחד כאילו הוא לא שם.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 29 נובמבר 2011, 11:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים