המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:עזבי מסכים לא מסכים, מי הוא שידבר על זה כעל מה שקרה בוודאות והוכח.
שחקן טניס לשעבר, מאמן נבחרת דיוויס של ישראל לשעבר. אני לא אומר שהוא צודק, אבל יש מצב שהוא מבין בנושא יותר טוב מכולנו.
יצא לי מספיק פעמים לשמוע אותו במציאות (ולא בטלויזיה) בשביל לדעת שהוא בעיקר אוהב לזיין את השכל, זה שהוא אימן את המדורג 467 נגד נבחרת צ׳כיה לא עושה אותו למומחה לעילויים כמו רפא הפיזי, פדרר שמעולם לא הזיע ונובאק שיש לו כושר של רובוט.
מן הסתם שאחד הטובים אי פעם יהיה שונה מהשאר, שישמור את הקונספירציות שלו בגדר קונספירציה ולא יטנף סתם על מישהו שהוא לא מגיע לפטריות בכפות רגליים שלו.
LIAV10 כתב:נניח וזה נכון מה שאתם אומרים (ואני לא חושב, מה שמפריד בין הספורטאים האלה לאנשים רגילים זה גנים ועבודה חזקה), מאיפה ההטפלות הזאת לנדאל? למה כבר מיליון שנים שומעים רק עליו, עאלק ״הצטמק בפלג גוף העליון מאז שהפסיק להשתמש בסמים״.
שמואל1 כתב:אהבתי שהת'רד הלא קשור הזה הפך לת'רד הדברים הקטנים גרסת האולימפיאדה
MTA2311 כתב:טוב גבר, מה אני אגיד לך. טעיתי פה? יש לך איזה מקור בתחום להסתמך עליו? קראת פעם? חקרת? אני כן. זאת לא שחצנות. בנושאים שאתה מבין יותר ממני אני לא מתווכח איתך.
MTA2311 כתב:טוב גבר, מה אני אגיד לך. טעיתי פה? יש לך איזה מקור בתחום להסתמך עליו? קראת פעם? חקרת? אני כן. זאת לא שחצנות. בנושאים שאתה מבין יותר ממני אני לא מתווכח איתך.
jol9 כתב:אור, מה שאתה אומר זה כללי מאוד ובאוויר מאוד וגם אם זה נכון, זה לחלוטין לא קשור למה שליאב אומר ואני מסכים איתו לגמרי.
שלמה צורף כבר שנים משמיץ את רפא. רק את רפא. למה? בגלל שהוא ניצח את האליל שלו ושל רבים אחרים שהיה נראה בלתי מנוצח.
רפא כבר תבע דיבה את השרה הצרפתית, ואני אישית מאוד מקווה שישכור מישהו במשרה מלאה שהתפקיד שלו יהיה לתבוע את המשמיצים בכל העולם.
להגיד משפט כמו שליאב כתב זה הנמוך שבנמוך, כי יש המון אנשים שלא מבינים בטניס ולא מכירים את הסבב ושומעים את הדביל הזה, ואז הם אומרים, אה הוא יודע מה הוא אומר....
jol9 כתב:אור, מה שאתה אומר זה כללי מאוד ובאוויר מאוד וגם אם זה נכון, זה לחלוטין לא קשור למה שליאב אומר ואני מסכים איתו לגמרי.
שלמה צורף כבר שנים משמיץ את רפא. רק את רפא. למה? בגלל שהוא ניצח את האליל שלו ושל רבים אחרים שהיה נראה בלתי מנוצח.
רפא כבר תבע דיבה את השרה הצרפתית, ואני אישית מאוד מקווה שישכור מישהו במשרה מלאה שהתפקיד שלו יהיה לתבוע את המשמיצים בכל העולם.
להגיד משפט כמו שליאב כתב זה הנמוך שבנמוך, כי יש המון אנשים שלא מבינים בטניס ולא מכירים את הסבב ושומעים את הדביל הזה, ואז הם אומרים, אה הוא יודע מה הוא אומר....
jol9 כתב:אור, ראיתי מה שכתבת. יש הבדל בין אמירות כלליות לבין להגיד ״מאז שהפסיק להשתמש הוא הצטמק בחלק הגוף העליון״...
זה הראה לך משפט סביר?
חזור אל פורום אולימפיאדת ריו דה ז'ניירו 2016
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים