המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני אשתמש בגלגל ההצלה שלי ואגיד ש''בשלב הזה של הקיץ'' דורסי יהיה החתמה טובה
rc4991 כתב:toja27 כתב:אני לא כל כך תופס מדורסי , בטח בגיל 32. היקסון דווקא בסדר.
"דווקא בסדר", הלוואי שיבוא שחקן מהלבל הזה
A_P_18 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:אני לא כל כך תופס מדורסי , בטח בגיל 32. היקסון דווקא בסדר.
למה לשים עוד מיליון+ (כמו צירבס) על סנטר מחליף? מה שבאמת חסר כרגע זה שחקן איכותי בעמדה 4 , שחקן שייתן פחות או יותר את מה שהיקסון נותן אפשר להביא בזול מהדי-ליג , לא חסרים סנטרים כאלה שם.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אשתמש בגלגל ההצלה שלי ואגיד ש''בשלב הזה של הקיץ'' דורסי יהיה החתמה טובה
שרפת אותו על פראחובסקי נשמה
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אשתמש בגלגל ההצלה שלי ואגיד ש''בשלב הזה של הקיץ'' דורסי יהיה החתמה טובה
לא לא, פראחובסקי זה היה בלי קשר לאיזה חודש אנחנו, פרפרים של אבא
rc4991 כתב:A_P_18 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:אני לא כל כך תופס מדורסי , בטח בגיל 32. היקסון דווקא בסדר.
למה לשים עוד מיליון+ (כמו צירבס) על סנטר מחליף? מה שבאמת חסר כרגע זה שחקן איכותי בעמדה 4 , שחקן שייתן פחות או יותר את מה שהיקסון נותן אפשר להביא בזול מהדי-ליג , לא חסרים סנטרים כאלה שם.
אני גם בעד השקעה בעמדה 4, דיברתי על שחקן מהלבל שלו
אבל בלי קשר, למה נראה לך שתמצא בדי ליג שחקנים שיתנו את התרומה של היקסון?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אשתמש בגלגל ההצלה שלי ואגיד ש''בשלב הזה של הקיץ'' דורסי יהיה החתמה טובה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אשתמש בגלגל ההצלה שלי ואגיד ש''בשלב הזה של הקיץ'' דורסי יהיה החתמה טובה
i feel violated
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אשתמש בגלגל ההצלה שלי ואגיד ש''בשלב הזה של הקיץ'' דורסי יהיה החתמה טובה
i feel violated
זה היה להחזיר לך על כל הפעמים שאמרת...מה זה היה? נשמה של אבא?
Holiday_Armadillo כתב:השחקן לא כל כך רצה להגיע אלינו
my man כתב:את מברוקו רציתי עוד פחות ממונרו...
Holiday_Armadillo כתב:השחקן לא כל כך רצה להגיע אלינו
מני כתב:Holiday_Armadillo כתב:השחקן לא כל כך רצה להגיע אלינו
לוקאס מברוקפלידיס לראשי א.א.ק: שחררו אותי למכבי תל אביב.
http://sports.walla.co.il/item/2916993
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים