rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:בא לי בירה.
גם הבירות בונציה חרבנה.
עיר ג׳הנם.
אתה לא תימני, נכון?
כמה אשכנזי אני נראה לך מ1 עד 4?
יש מצב שארבע אבל מתגנב בי החשש שיש בך צד תימני
3 מהסבים שלי אשכנזים, ורק אחד גדל אצל קדאפי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:בא לי בירה.
גם הבירות בונציה חרבנה.
עיר ג׳הנם.
אתה לא תימני, נכון?
כמה אשכנזי אני נראה לך מ1 עד 4?
יש מצב שארבע אבל מתגנב בי החשש שיש בך צד תימני
3 מהסבים שלי אשכנזים, ורק אחד גדל אצל קדאפי.
Holiday_Armadillo כתב:אז..הפלאפון שלי היה תקוע במכס איזה 10 ימים, והיום הוא הגיע וכבר אפשר לקחת, אבל עבדתי
אמרתי ''זה בסדר, הסים עוד לא הגיע'', יורדת לבדוק דואר - הגיע
עכשיו אני צריכה לחכות עד יום ראשון כי מחר כשאני מסיימת לעבוד כבר סוגרים את הדואר
אם למישהו ביקום הזה, יש בעיה יותר גדולה משלי, הוא משקר
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז..הפלאפון שלי היה תקוע במכס איזה 10 ימים, והיום הוא הגיע וכבר אפשר לקחת, אבל עבדתי
עכשיו אני צריכה לחכות עד יום ראשון כי מחר כשאני מסיימת לעבוד כבר סוגרים את הדואר
הייתי מתאבד כל כך מהר שלא הייתי מספיק לסיים את ההודעה הזאת אפילו. וגם בצורה כואבת.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז..הפלאפון שלי היה תקוע במכס איזה 10 ימים, והיום הוא הגיע וכבר אפשר לקחת, אבל עבדתי
הייתי מתאבד כל כך מהר שלא הייתי מספיק לסיים את ההודעה הזאת אפילו. וגם בצורה כואבת.
אם יש משהו אחד שכל מי שמכיר אותנו יכול להעיד עלינו - זה שהפרופורציות שלנו בסדר גמור, אז אפילו אי אפשר להאשים אותנו בתגובה מוגזמת או משהו כזה
זה אשכרה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לבן אדם
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז..הפלאפון שלי היה תקוע במכס איזה 10 ימים, והיום הוא הגיע וכבר אפשר לקחת, אבל עבדתי
אם יש משהו אחד שכל מי שמכיר אותנו יכול להעיד עלינו - זה שהפרופורציות שלנו בסדר גמור, אז אפילו אי אפשר להאשים אותנו בתגובה מוגזמת או משהו כזה
זה אשכרה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לבן אדם
אני באמת בוכה כרגע. זאת סיטואציה איומה.
החציל האצטקי כתב:בא לי בירה.
גם הבירות בונציה חרבנה.
עיר ג׳הנם.
Holiday_Armadillo כתב:אז..הפלאפון שלי היה תקוע במכס איזה 10 ימים, והיום הוא הגיע וכבר אפשר לקחת, אבל עבדתי
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:בא לי בירה.
גם הבירות בונציה חרבנה.
עיר ג׳הנם.
"ג'הנם"
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:בא לי בירה.
גם הבירות בונציה חרבנה.
עיר ג׳הנם.
"ג'הנם"
שלום גם לך באמת
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז..הפלאפון שלי היה תקוע במכס איזה 10 ימים, והיום הוא הגיע וכבר אפשר לקחת, אבל עבדתי
הכי באסה לך, כי סוף השבוע הוא ההזדמנות הכי טובה לשבת עם הפלאפון לחקור אותו מכל הכיוונים וללמוד אותו ולהתרגל אליו, ואז להתחיל את השבוע כשאתה במצב הכי אידיאלי. כל זה פשוט נמנע ממך בצורה כל כך טראגית.. באמת כואב הלב.
ביי כרמל. היה נעים ומפחיד לפרקים להכיר אותך.
mamba כתב:קבוצה זו נפתחה למען האוהדים האמיתים של מכבי סל .אלה שרוצים קבוצה שווה ואמיתית ,בעלת כבוד אחד לשני, שמנהלת דו שיח עניני ומקצוע,י קבוצה שדוגלת ברצינות במקצועיות אנחנו רוצים ליצור משפחה ואמון בין כל האוהדים, ובאמת שנהיה כמו משפחה שיש בה אמון אהבה ,כבוד, הבנה, יכולת לקבל ביקורת ולחוות דעה.
https://www.facebook.com/groups/1597547497204882/
מוזמנים להצטרף, קבוצה סופר איכותית .
תודה ויום נפלא לכולם
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז..הפלאפון שלי היה תקוע במכס איזה 10 ימים, והיום הוא הגיע וכבר אפשר לקחת, אבל עבדתי
הכי באסה לך, כי סוף השבוע הוא ההזדמנות הכי טובה לשבת עם הפלאפון לחקור אותו מכל הכיוונים וללמוד אותו ולהתרגל אליו, ואז להתחיל את השבוע כשאתה במצב הכי אידיאלי. כל זה פשוט נמנע ממך בצורה כל כך טראגית.. באמת כואב הלב.
תמות
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז..הפלאפון שלי היה תקוע במכס איזה 10 ימים, והיום הוא הגיע וכבר אפשר לקחת, אבל עבדתי
תמות
רוצה למות ביחד? אני משלם
rc4991 כתב:3 מהסבים שלי אשכנזים, ורק אחד גדל אצל קדאפי.
מזל, ממש פחדתי
הוא שר לפחות למלך?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:3 מהסבים שלי אשכנזים, ורק אחד גדל אצל קדאפי.
מזל, ממש פחדתי
הוא שר לפחות למלך?
אז׳י בם בם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים