איתי-שגב כתב:אם הייתה אפשרות להביא רכז זר תותח במקום מקל (עם קליעה) ולהביא את דוסון במקום סילי (שנה הבאה יהיה אופציה) זה היה גורם לקבוצה להיות כ"כ הרבה יותר טובה..
אם כבר רכז טוב במקום אוחיון ודוסון במקום לאנדסברג.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:אם הייתה אפשרות להביא רכז זר תותח במקום מקל (עם קליעה) ולהביא את דוסון במקום סילי (שנה הבאה יהיה אופציה) זה היה גורם לקבוצה להיות כ"כ הרבה יותר טובה..
toja27 כתב:איתי-שגב כתב:אם הייתה אפשרות להביא רכז זר תותח במקום מקל (עם קליעה) ולהביא את דוסון במקום סילי (שנה הבאה יהיה אופציה) זה היה גורם לקבוצה להיות כ"כ הרבה יותר טובה..
שועל כתב:toja27 כתב:er79 כתב:כגארד ישראלי לדעתי מקל הוא ברכה לכל קבוצה, גם למכבי, הבעיה היא לא בו, הבעיה היא שהגארד הזר הבכיר שהוחתם לצדו, להערכתי לא יסייע לו בהורדת העומס בניהול המשחק. גאודלוק קלעי נפלא, אבל אני בספק לגבי יתר האספקטים שלו
דווקא גאדולוק שיהיה הגו טו גאיי שלנו בעונה הבאה יוריד ממקל את הלחץ. מקל לא יצתרך לעשות דברים שהוא לא יודע וגם גאדולוק יקח החלטות ברגעים קריטיים. מבחינת ניהול משחק סילי זה האיש לצד מקל שיוכל לעזור לו.
אני רואה את סילי משחק לא מעט בעמדת הרכז יחד עם גאודלוק.
מקל כישראלי זה נחמד אבל זה היה צריך להגיע על חשבון אוחיון ולצד רכז זר לדוגמה קוטון.
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:er79 כתב:כגארד ישראלי לדעתי מקל הוא ברכה לכל קבוצה, גם למכבי, הבעיה היא לא בו, הבעיה היא שהגארד הזר הבכיר שהוחתם לצדו, להערכתי לא יסייע לו בהורדת העומס בניהול המשחק. גאודלוק קלעי נפלא, אבל אני בספק לגבי יתר האספקטים שלו
דווקא גאדולוק שיהיה הגו טו גאיי שלנו בעונה הבאה יוריד ממקל את הלחץ. מקל לא יצתרך לעשות דברים שהוא לא יודע וגם גאדולוק יקח החלטות ברגעים קריטיים. מבחינת ניהול משחק סילי זה האיש לצד מקל שיוכל לעזור לו.
מקל כישראלי זה נחמד אבל זה היה צריך להגיע על חשבון אוחיון ולצד רכז זר לדוגמה קוטון.
יש מצב. אני מניח שארז יראה איך גאודולוק מתפקד כרכז כבר מההתחלה. אבל הניחוש שלי שבסופו של דבר מקל ואוחיון יאיישו את עמדת הרכז ברוב הזמן.
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:er79 כתב:כגארד ישראלי לדעתי מקל הוא ברכה לכל קבוצה, גם למכבי, הבעיה היא לא בו, הבעיה היא שהגארד הזר הבכיר שהוחתם לצדו, להערכתי לא יסייע לו בהורדת העומס בניהול המשחק. גאודלוק קלעי נפלא, אבל אני בספק לגבי יתר האספקטים שלו
יש מצב. אני מניח שארז יראה איך גאודולוק מתפקד כרכז כבר מההתחלה. אבל הניחוש שלי שבסופו של דבר מקל ואוחיון יאיישו את עמדת הרכז ברוב הזמן.
איתי-שגב כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:er79 כתב:כגארד ישראלי לדעתי מקל הוא ברכה לכל קבוצה, גם למכבי, הבעיה היא לא בו, הבעיה היא שהגארד הזר הבכיר שהוחתם לצדו, להערכתי לא יסייע לו בהורדת העומס בניהול המשחק. גאודלוק קלעי נפלא, אבל אני בספק לגבי יתר האספקטים שלו
אני מאמין שאם מקל/ אוחיון יהיו פצועים/לא כשירים/לא טובים YOU NAME IT אז נראה הרכבים עם גוואדלוק, ווימס וסמית/סילי/סילבן בעמדות 1-3.
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:er79 כתב:כגארד ישראלי לדעתי מקל הוא ברכה לכל קבוצה, גם למכבי, הבעיה היא לא בו, הבעיה היא שהגארד הזר הבכיר שהוחתם לצדו, להערכתי לא יסייע לו בהורדת העומס בניהול המשחק. גאודלוק קלעי נפלא, אבל אני בספק לגבי יתר האספקטים שלו
התכוונתי שנראה הרבה דקות עם סילי ב1 וגאודלוק ב2. אני לא רואה את ארז שם את גאודלוק בעמדה 1
שועל כתב:סילי מוביל כדור טוב יחסית. יכול לשחק בעמדה 1 בניגוד לגאדולוק שפחות
שמואל1 כתב:שועל כתב:סילי מוביל כדור טוב יחסית. יכול לשחק בעמדה 1 בניגוד לגאדולוק שפחות
גאודלוק הרבה יותר מתאים לעמדה 1 מאשר סילי.
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:סילי מוביל כדור טוב יחסית. יכול לשחק בעמדה 1 בניגוד לגאדולוק שפחות
לא. סילי מוסר יותר טוב וגם אוהב למסור בניגוד לגאודלוק
toja27 כתב:איתי-שגב כתב:אם הייתה אפשרות להביא רכז זר תותח במקום מקל (עם קליעה) ולהביא את דוסון במקום סילי (שנה הבאה יהיה אופציה) זה היה גורם לקבוצה להיות כ"כ הרבה יותר טובה..
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:er79 כתב:כגארד ישראלי לדעתי מקל הוא ברכה לכל קבוצה, גם למכבי, הבעיה היא לא בו, הבעיה היא שהגארד הזר הבכיר שהוחתם לצדו, להערכתי לא יסייע לו בהורדת העומס בניהול המשחק. גאודלוק קלעי נפלא, אבל אני בספק לגבי יתר האספקטים שלו
התכוונתי שנראה הרבה דקות עם סילי ב1 וגאודלוק ב2. אני לא רואה את ארז שם את גאודלוק בעמדה 1
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:סילי מוביל כדור טוב יחסית. יכול לשחק בעמדה 1 בניגוד לגאדולוק שפחות
לא. סילי מוסר יותר טוב ומשחק פיק אנד רול יותר טוב וגם אוהב למסור בניגוד לגאודלוק
איתי-שגב כתב:toja27 כתב:איתי-שגב כתב:אם הייתה אפשרות להביא רכז זר תותח במקום מקל (עם קליעה) ולהביא את דוסון במקום סילי (שנה הבאה יהיה אופציה) זה היה גורם לקבוצה להיות כ"כ הרבה יותר טובה..
קשה להיפרד מאוחיון.. הרבה יותר קל להיפרד ממקל (אם כי יוגי יותר מבוגר ככה שזה יהיה די מתקבל על הדעת).
ולדעתי אוחיון מתאים הרבה יותר לעלות מהספסל מאשר מקל.
rc4991 כתב:toja27 כתב:איתי-שגב כתב:אם הייתה אפשרות להביא רכז זר תותח במקום מקל (עם קליעה) ולהביא את דוסון במקום סילי (שנה הבאה יהיה אופציה) זה היה גורם לקבוצה להיות כ"כ הרבה יותר טובה..
לא, אתה לא מבין? לא משנה מה קורה זה מקל שצריכים להחליף אותו ולא אוחיון
באמת שזה כבר פאתטי
שמואל1 כתב:שועל כתב:סילי מוביל כדור טוב יחסית. יכול לשחק בעמדה 1 בניגוד לגאדולוק שפחות
rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:toja27 כתב:איתי-שגב כתב:אם הייתה אפשרות להביא רכז זר תותח במקום מקל (עם קליעה) ולהביא את דוסון במקום סילי (שנה הבאה יהיה אופציה) זה היה גורם לקבוצה להיות כ"כ הרבה יותר טובה..
קשה להיפרד מאוחיון.. הרבה יותר קל להיפרד ממקל (אם כי יוגי יותר מבוגר ככה שזה יהיה די מתקבל על הדעת).
ולדעתי אוחיון מתאים הרבה יותר לעלות מהספסל מאשר מקל.
לא להעליב, אבל זה בולשיט
מה זה "קשה להיפרד מאוחיון"? מי שלא טוב לא צריך להיות כאן, בטח שלא קשה להיפרד ממישהו שכבר תקע לנו סכין
מקל הרבה הרבה יותר טוב ממנו אבל זה לא יפריע לכם לשנות את הדעה המוקדמת שיש לכם עליו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים