arel123 כתב:felix_r כתב:האחים קשישטוף ודריוש לברינוביץ' חוזרים לשחק ביחד בקבוצה הליטאית לטקאבליס, שתשתתף ביורוקאפ
צודק שכחתי אני אוסיף
ובכייף !
אגב, יש כבר ת'רד שלם של חציל עם הסגלים של כל הקבוצות כך שאין טעם לטרוח
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:felix_r כתב:האחים קשישטוף ודריוש לברינוביץ' חוזרים לשחק ביחד בקבוצה הליטאית לטקאבליס, שתשתתף ביורוקאפ
צודק שכחתי אני אוסיף
ובכייף !
rc4991 כתב:arel123 כתב:felix_r כתב:האחים קשישטוף ודריוש לברינוביץ' חוזרים לשחק ביחד בקבוצה הליטאית לטקאבליס, שתשתתף ביורוקאפ
צודק שכחתי אני אוסיף
ובכייף !
אגב, יש כבר ת'רד שלם של חציל עם הסגלים של כל הקבוצות כך שאין טעם לטרוח
שועל כתב:משחק קשוח בין וונצואלה לאוסטרליה. וונצואלה חזרה מפיגור 16-2 ל23-19.
אינגלס וורגאס מצוינים
jay כתב:לא שזה מעניין מישהו, אבל טרה "רצח" סימונס מצטרף לאנטיבס הצרפתית, שם יחבור לוויל סולומון(!) קשישתא.
איתי-שגב כתב:ממה שאני רואה ריאל צריכה גארד בסגל..
אולי הם מחפשים 1/2 1.85 שמשחק בקבוצה שלא רוצה אותו ומתחבר לדת היהודית (בערך) ?.
felix_r כתב:jay כתב:לא שזה מעניין מישהו, אבל טרה "רצח" סימונס מצטרף לאנטיבס הצרפתית, שם יחבור לוויל סולומון(!) קשישתא.
סניף אחוזת ראשונים ?
yon1 כתב:לא מלהב מברצלונה לריאל יותר מידי גבוהים טובים וחסר להם גארד שיחליף את רודריגז
שועל כתב:yon1 כתב:לא מלהב מברצלונה לריאל יותר מידי גבוהים טובים וחסר להם גארד שיחליף את רודריגז
את יוי![]()
רודריגז כבר לא שם
שועל כתב:yon1 כתב:לא מלהב מברצלונה לריאל יותר מידי גבוהים טובים וחסר להם גארד שיחליף את רודריגז
את יוי![]()
רודריגז כבר לא שם
my man כתב:שועל כתב:yon1 כתב:לא מלהב מברצלונה לריאל יותר מידי גבוהים טובים וחסר להם גארד שיחליף את רודריגז
את יוי![]()
רודריגז כבר לא שם
אתה מבין שהוא התכוון שהוא יחליף את רודריגז שעזב ויהיה במקומו..נכון?
felix_r כתב:איתי-שגב כתב:ממה שאני רואה ריאל צריכה גארד בסגל..
אם הם באמת ירצו עוד גארד, הם יחזירו את קאמפאצו מהשאלה
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:איתי-שגב כתב:ממה שאני רואה ריאל צריכה גארד בסגל..
אם הם באמת ירצו עוד גארד, הם יחזירו את קאמפאצו מהשאלה
מכיוון שיש לריאל כבר 3 שחקנים שאינם ספרדים/אירופאים בסגל (איון, רנדולף ותומפקינס), הם לא צפויים לצרף "זר" נוסף.
ספציפית לגבי פקונדו קמפאצו - הוא כבר הודיע שימשיך במורסיה לעונה נוספת, ושהוא צפוי לקבל אזרחות איטלקית רק בין פברואר לאפריל.
בהתחשב בכך שלוקה דונצ'יץ' הצעיר והמוכשר נחשב ל-"ספרדי" (בזכות העובדה ששיחק יותר מ-3 שנים בספרד בין הגילאים 14-20), לריאל עדיין קיימת משבצת פנויה לאירופאי. ובכל מקרה, יש להם כבר בעמדת הרכז את סרחיו יוי, לוקה דונצ'יץ' ודונטה דרייפר. ככה שמציע לא לרחם עליהם יותר מידי, זה עדיין יותר טוב ממה שיש לרוב הקבוצות בעמדה הזאת (ולא התייחסנו לתוספת של רנדולף בעמדות הפנים).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־13 אורחים