המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אפרופו דברים שאני לא מבינה בהם
אוקטובר הולך להיות חודש מטורף שרובו יהיה ערבי חג או שבתונים
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפרופו דברים שאני לא מבינה בהם
אוקטובר הולך להיות חודש מטורף שרובו יהיה ערבי חג או שבתונים
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
אין תלונות אני מניח.
my man כתב:שונא אחרי צום שאני רעב בטירוף...אוכל איזו חתיכה עוגה וכבר מפוצץ..
חנו'ש כתב:האמת שאני לא יודעת למה אני עושה את זה לעצמי.
אני יודעת שהגוף שלי לא בנוי לצומות ועדיין כמו מטומטמת אני ממשיכה לנסות ואז לסיים בתוך האסלה בשירותים.
ולא באמת מתוך איזו סיבה נעלה.....
Holiday_Armadillo כתב:אתה יודע שהזבוב שמולך הוא חתיכת בהמה אם אתה מנופף לו בכל מה שאפשר וזה לא מפחיד אותו מספיק בשביל לעוף
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה יודע שהזבוב שמולך הוא חתיכת בהמה אם אתה מנופף לו בכל מה שאפשר וזה לא מפחיד אותו מספיק בשביל לעוף
אנסח את זה נכון יותר...אתה יודע שאתה ממש מסריח אם הזבוב לא בורח לא משנה מה תעשה לו
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה יודע שהזבוב שמולך הוא חתיכת בהמה אם אתה מנופף לו בכל מה שאפשר וזה לא מפחיד אותו מספיק בשביל לעוף
אנסח את זה נכון יותר...אתה יודע שאתה ממש מסריח אם הזבוב לא בורח לא משנה מה תעשה לו
יש לנו פה מכת זבובים בשבוות האחרונים ולאף אחד אין מושג למה
אני דיי בטוחה שקברו גופה מתחת לבניין, זה ההסבר היחידי
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה יודע שהזבוב שמולך הוא חתיכת בהמה אם אתה מנופף לו בכל מה שאפשר וזה לא מפחיד אותו מספיק בשביל לעוף
יש איתך ערבים בעבודה, לא?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה יודע שהזבוב שמולך הוא חתיכת בהמה אם אתה מנופף לו בכל מה שאפשר וזה לא מפחיד אותו מספיק בשביל לעוף
יש איתך ערבים בעבודה, לא?
rc4991 כתב:חחח אורי איזה כבד אתה, ועוד כשזה קשור לערבים
החציל האצטקי כתב:הודעה רצינית![]()
הכלבה האהובה שלנו עברה אירוע מוחי ואיבדה את הראיה. למישהו יצא פעם להיתקל בחברים שגידלו או לגדל בעצמו כלב עיוור?
אנחנו לא ממש יודעים איך להתמודד עם זה עדיין.
MTA2311 כתב:בת כמה היא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־8 אורחים