14 אוגוסט 2016, 20:44
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:זה ההבדל העצום - זה בסדר לפקפק ביכולת שלו להוביל ביורוליג לבין ללכלך כל הזמן בלי קשר וכשיש כאן כמה שנים שחקן גרוע בכמה רמות
ההבדל הוא שאוחיון לא מתיימר להיות משהו שהוא לא, ואתה בוחר להתעלם מההבדל הזה. אם מקל היה בא בצורה צנועה ולא מנסה להשתלט לגמרי על המשחק הוא אולי היה יכול להיות שחקן מועיל. כשהוא בא בפוזה של סופרסטאר, מחזיק בכדור 20 שניות ולוקח כמו דו-ספרתית של זריקות למשחק, הוא גורם להרבה יותר נזק מאוחיון.
ואתם נסלפים עם הקטע של המניירות, בינתיים הוא לא אמר שום דבר שמעיד על זה
14 אוגוסט 2016, 21:06
14 אוגוסט 2016, 21:21
14 אוגוסט 2016, 22:18
roy1000 כתב:JAY, אין לי מושג על מה אתה מדבר. קמצוץ של עדות? לך תראה כל משחק שהוא שיחק. הוא משתלט לגמרי על המשחק של הקבוצה, מחזיק רוב הזמן בכדור ולוקח כמות לא פרופרציונאלית של זריקות. הוא מוציא את כל השחקנים שלידו מהמשחק. איזה עוד עדויות אתה צריך?
הכל מתנקז לזה שקבוצות עם אוחיון הגיעו באופן קבוע להצלבה, בעוד ההישג הכי גדול של מקל באירופה זה להיחתך מהכוכב האדום אחרי כמות חד-ספרתית של משחקים ולעוף בסיבוב הראשון של היורוקאפ. מקל לא עשה כלום בקריירה שלו ובשנה שעברה הקבוצה רק שיחקה פחות טוב מאז שהגיע.
14 אוגוסט 2016, 22:23
roy1000 כתב:JAY, אין לי מושג על מה אתה מדבר. קמצוץ של עדות? לך תראה כל משחק שהוא שיחק. הוא משתלט לגמרי על המשחק של הקבוצה, מחזיק רוב הזמן בכדור ולוקח כמות לא פרופרציונאלית של זריקות. הוא מוציא את כל השחקנים שלידו מהמשחק. איזה עוד עדויות אתה צריך?
הכל מתנקז לזה שקבוצות עם אוחיון הגיעו באופן קבוע להצלבה, בעוד ההישג הכי גדול של מקל באירופה זה להיחתך מהכוכב האדום אחרי כמות חד-ספרתית של משחקים ולעוף בסיבוב הראשון של היורוקאפ. מקל לא עשה כלום בקריירה שלו ובשנה שעברה הקבוצה רק שיחקה פחות טוב מאז שהגיע.
14 אוגוסט 2016, 22:24
jay כתב:הוא ממש לא מתנהג ככה, הייתה לכולם פה הזדמנות להביא קמצוץ של עדות לעניין ואף אחד לא הרים את הכפפה כי פשוט אין שום דבר כזה, זאת פרשנות אישית שלך שהדבקת לו כי אתה לא אוהב אותו.
מקל זה בדיוק הטיפוס שאם תשימו לו על העמדה רכז מוכשר, אבל באמת מוכשר, הוא אשכרה יכיר בכשרון הזה, הוא ירצה ללמוד ממנו, וכן גם להיות טוב ממנו. אם רכז טוב ממנו באמת יקבל 25 דק' והוא רק 15 אני לא מאמין שהוא יתלונן. אם יביאו לו איזה היינס על העמדה, יכול להיות שהוא לא יקבל את זה יפה כמו אוחיון, כי אשכרה יש לו שכל והוא לא בובה על חוט כמוהו.
עם כל הכבוד לקישקוש הזה של אוחיון יודע את מקומו, לא בדקתי סטטיסטיקה אבל אני דיי בטוח שהוא השחקן שלקח במכבי הכי הרבה זריקות סוף שעון ב-4 השנים האחרונות. באחוזים נוראיים כמובן. והעולם שותק.
משום מה זה הולך ביחד, להמציא שטויות על מקל ולהתעלם מכל הדברים ההזויים שאוחיון עושה על המגרש, ואגב גם אצלו זה כולל להקפיץ 20 שניות רק כדי לזרוק איזה ג'אמפ הזוי!
אבל בשורה התחתונה הכל מתנקז לזה שאוחיון נפצע יותר מדי והמספרים שלו לא מספיק טובים גם כשהוא "מבין את התפקיד", אז אין פה בכלל תחרות.
haters gonna hate
14 אוגוסט 2016, 22:31
14 אוגוסט 2016, 22:52
14 אוגוסט 2016, 23:50
15 אוגוסט 2016, 00:33
jol9 כתב:מסכים טוז'ה.
אין שום סרט שהקו הקדמי הזה נשאר כמו שהוא עד תחילת האימונים.
זה אומר שבשבועיים הקרובים יגיע שחקן אחד לפחות (ואני מאמין שיגיע רק אחד, ואז יעשו
את הקומבינה הרגילה - נראה איך הולך ואז ננסה לתקן, כלומר נביא את אוננקו, רק עם יכולת
פחות מלוטשת מהקו).
15 אוגוסט 2016, 00:35
15 אוגוסט 2016, 00:40
felix_r כתב:jol9 כתב:מסכים טוז'ה.
זה אומר שבשבועיים הקרובים יגיע שחקן אחד לפחות (ואני מאמין שיגיע רק אחד, ואז יעשו
את הקומבינה הרגילה - נראה איך הולך ואז ננסה לתקן, כלומר נביא את אוננקו, רק עם יכולת
פחות מלוטשת מהקו).
כבר שנים שאנחנו אומרים את המשפט הזה (אפילו בעונה של בלאט), ובכל שנה הביזיון חוזר
15 אוגוסט 2016, 00:48
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:מסכים טוז'ה.
פחות מלוטשת מהקו).
כבר שנים שאנחנו אומרים את המשפט הזה (אפילו בעונה של בלאט), ובכל שנה הביזיון חוזר
שחקן אחד יגיע.
חבל שלא שניים, אבל אחד בטוח יגיע.
אחרת, אפילו אי אפשר לעשות משחק אימון.
15 אוגוסט 2016, 00:50
15 אוגוסט 2016, 00:51
15 אוגוסט 2016, 00:52
15 אוגוסט 2016, 00:56
toja27 כתב:שכחתם את הנדריקס ורוציסטי , עדיין בקבוצה.
15 אוגוסט 2016, 00:57
MTA2311 כתב:אם לא מגיע אף שחקן עד סוף החודש אני חוזר בתשובה ועובר לישוב של אורי
15 אוגוסט 2016, 00:59
my man כתב:toja27 כתב:שכחתם את הנדריקס ורוציסטי , עדיין בקבוצה.
את רוצ'סטי לא רוצים(וגם אם כן- אין לו מקום) ואם הנדריקס היה כשיר אז לא היו מדברים על להעזיב אותו(כשהוא כשיר הוא יכול להיות משלים סבבה- הבעיה היא שהוא לא יכול לעלות למגרש בלי מקל הליכה ותמיכה אורטופדית לגב והכתף)
15 אוגוסט 2016, 01:03