cannon כתב:בויקיפדיה מופיע שהוא במכבי עם גופיה מספר 1..
גם קופלנד היה רשום..תשאל את שמואל...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:בויקיפדיה מופיע שהוא במכבי עם גופיה מספר 1..
my man כתב:שמעו, עכשיו ה15..
האולימפיאדה נגמרת ב21
ב23(אם אני לא טועה..) מתחילים האימונים..
זה נותן למכבי יום/יום וחצי להחתים שחקן. בקיצור, לא יקרה!
toja27 כתב:my man כתב:שמעו, עכשיו ה15..
האולימפיאדה נגמרת ב21
אי אפשר להחתים שחקנים באולמפיאדה?
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:שמעו, עכשיו ה15..
האולימפיאדה נגמרת ב21
אפשר, פשוט לא צריך...
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:שמעו, עכשיו ה15..
האולימפיאדה נגמרת ב21
אפשר, פשוט לא צריך...
זה כאילו נשמע שאתה יוצא מנקודת הנחה שההנהלה עושה שם דברים רק כדי לצאת מידי חובה. כאילו הכל הצגה אחת גדולה. אם אני לא טועה נגמרה תקופת מכירת המנויים.
או שלא הבנתי אותך נכון פשוט.
toja27 כתב:לא אנסה לשכנע אותך כי זה חסר תועלת. זה שאלה של אמון. זה בדיוק כמו יחסים בין שני אנשים. אם אתה סומך על מישהו אתה תמצא דרך להצדיק את מעשיו וזה בדיוק אותו דבר כשאין אמון במישהו רק בכיוון ההפוך. הסברים ניתן למצוא בלי סוף מכל צד.
my man כתב:toja27 כתב:לא אנסה לשכנע אותך כי זה חסר תועלת. זה שאלה של אמון. זה בדיוק כמו יחסים בין שני אנשים. אם אתה סומך על מישהו אתה תמצא דרך להצדיק את מעשיו וזה בדיוק אותו דבר כשאין אמון במישהו רק בכיוון ההפוך. הסברים ניתן למצוא בלי סוף מכל צד.
מה נותן לך לסמוך עליהם? - זו השאלה..כי אני אחרי ה3 שנים האחרונות לא מוצא סיבה לסמוך עליהם..
(אתה ממש לא חייב לענות זה באמת שאלה רטורית- כי את הדיונים האלה טחנו בטירוף)
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:לא אנסה לשכנע אותך כי זה חסר תועלת. זה שאלה של אמון. זה בדיוק כמו יחסים בין שני אנשים. אם אתה סומך על מישהו אתה תמצא דרך להצדיק את מעשיו וזה בדיוק אותו דבר כשאין אמון במישהו רק בכיוון ההפוך. הסברים ניתן למצוא בלי סוף מכל צד.
מה נותן לך לסמוך עליהם? - זו השאלה..כי אני אחרי ה3 שנים האחרונות לא מוצא סיבה לסמוך עליהם..
פשוט, השתכנעתי שהם רוצים בטובת הקבוצה. אפילו לא אנסה לפרט אבל ככה אני משוכנע. וזאת נקודת ההנחה שאני יוצא ממנה.
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:לא אנסה לשכנע אותך כי זה חסר תועלת. זה שאלה של אמון. זה בדיוק כמו יחסים בין שני אנשים. אם אתה סומך על מישהו אתה תמצא דרך להצדיק את מעשיו וזה בדיוק אותו דבר כשאין אמון במישהו רק בכיוון ההפוך. הסברים ניתן למצוא בלי סוף מכל צד.
פשוט, השתכנעתי שהם רוצים בטובת הקבוצה. אפילו לא אנסה לפרט אבל ככה אני משוכנע. וזאת נקודת ההנחה שאני יוצא ממנה.
אם נגיד נפתח את העונה רק עם החתמה אחת/ללא החתמה בכלל..איך תגיב?
שועל כתב:העניין הוא שאת העמדה שלנו די ניתן להבין אחרי מה שחווינו העונה, בניגוד לעמדה והאופטימיות שלך
toja27 כתב:שועל כתב:העניין הוא שאת העמדה שלנו די ניתן להבין אחרי מה שחווינו העונה, בניגוד לעמדה והאופטימיות שלך
זה לא עניין של אופטימי, זה פשוט שאלה של אמון. אורי(ואולי כמב אחרים) סבור שההנהלה זה הצגה אחת גדולה, הקבוצה לא ממש מעניינת אותם, הם נמצאים כאן נטו בשביל לעשות קופה או משהו בסגנון. אני משוכנע שהם רוצים בטובת הקבוצה. זה כל ההבדל בינינו והאמת שהוא תהומי.
toja27 כתב:שועל כתב:העניין הוא שאת העמדה שלנו די ניתן להבין אחרי מה שחווינו העונה, בניגוד לעמדה והאופטימיות שלך
זה לא עניין של אופטימי, זה פשוט שאלה של אמון. אורי(ואולי כמב אחרים) סבור שההנהלה זה הצגה אחת גדולה, הקבוצה לא ממש מעניינת אותם, הם נמצאים כאן נטו בשביל לעשות קופה או משהו בסגנון. אני משוכנע שהם רוצים בטובת הקבוצה. זה כל ההבדל בינינו והאמת שהוא תהומי.
my man כתב:toja27 כתב:שועל כתב:העניין הוא שאת העמדה שלנו די ניתן להבין אחרי מה שחווינו העונה, בניגוד לעמדה והאופטימיות שלך
אני לא אמרתי את זה..אני איפשהו מאמין שהם רוצים בטובת הקבוצה..אבל מבחינה מקצועית הם לא מראים או מביעים את זה בשום צורה..אבי אבן עדיין הסקאוט ניקולה עדיין מנהל וקבלת ההחלטות עדיין בצורה של 1000 בעלי אינטרסים שחושבים שהם יודעים טוב מכולם..
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:שועל כתב:העניין הוא שאת העמדה שלנו די ניתן להבין אחרי מה שחווינו העונה, בניגוד לעמדה והאופטימיות שלך
אני לא אמרתי את זה..אני איפשהו מאמין שהם רוצים בטובת הקבוצה..אבל מבחינה מקצועית הם לא מראים או מביעים את זה בשום צורה..אבי אבן עדיין הסקאוט ניקולה עדיין מנהל וקבלת ההחלטות עדיין בצורה של 1000 בעלי אינטרסים שחושבים שהם יודעים טוב מכולם..
אולי לא אמרת, אבל כשהערתי לך על ההודעה ההיא עם האולמפיאדה, אז זה משתמע שזה מה שאתה מאמין בו וזו גם לא הפעם הראשונה האמת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: TAYO ו־10 אורחים